• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Simit hiç doyurmadi beni öyle diyim. Öğleni zor ettim. Oglen de kilo vermem lazim diye yemedim bu sefer de akşami zor ettim. Akşam da kendimi zor tuttum valla.açliktan başima ağrı girdi yani o derece yemek yedim ama aynı:işsiz:
Bir dahaki sefere ayran veya peynir ve sebzey;e yersen simit daha uzun sure tok tutar cnaim. Sadece KH olunca sekerin cabuk dustu tabi

soffty soffty Perşembe cuma tutacaksan eğer Perşembe iftardan önce tartıl canım. Ramazanda öyle yapıyoruz çünkü.

20 şubat menü
9-10 civarı sabah

Yumurtalı ıspanak, bir tane haşlanmış yumurta, salata birporsiyon. Kipritkutusu peynir,5 siyah zeytin, bir dilim ekmek
3 civarı öğlen

Bir avuç çiğ kabuklu fıstık, 4 adet inci,10 adet kuru uzum siyah
Akşam 6 civarı
5 ymk bulgr pilav,soğan salatası, bir kase paça
2 buçuk litre Su
Emzikliyim
Öğleyin de yemek yeseydin ya keşke sütün azalmasın.

20 Mart Menum
07:50: 1 ince dilim tavuk (firinda), yarim dilim ekmek, 1 domates.
10:00- hindistan cevizi unuyla yapilmis omlet (2 kucuk dilim kek kadar) , yaninda 2 yk kadar ahududu
ara: 1 fincan kahve, 1 kucuk armut, 1 kucuk muz
oglen: 200 gr kadar haslanmis tavuk ve yer elmasi, mangalda sebze, karnabahar haslama, 1 kucuk patates haslama
ara: 1 fincan kahve, 1 elma, 1 bardak karisik meyve suyu (ananas, mango)
aksam: kara lahanali, semiz otlu salata icine 3 yk kadar ince bulgur haslama

Su: 2 lt

Doğrudur son ikigundur yapabildim. Ondan önce cumartesi misafirim ardı yemekli e geç gittiler .geçtiğimiz hafta boyunca da 6 aylık kızm ve 4 yaşında kızm çok kötü hastaydı, rabbim bebelerimizi korusun. Onlar hasta olunca benim hayat duruyor malesef, ceza var. Mi
Yok canım ben haber vermek amacıyla yazdım yani unutmayın zaman bulursanız yapın diye

20 mart menum;
Sabah:
1 yumurta omlet, beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği, ekmekten 1 lokmasina kaymak ve reçel koyup yedim
Ara: şekersiz türk kahvesi
Öğlen: acılı adana, avuç içi kadar lavaş, 2 kasım bulgur pilavı
Ara: filtre kahve, 1 hurma, 1 gün kuruşu 5 badem
Aksam: zeytinyagli barbunya yemegi, 2 kasım bulgur pilavı, salata
2lt şu
1 adet 7 otlu karışık bitki cayi

Kızlar çok mu yiyorumm. Aslında sağlıklı dimi
Leslie 3 mil de yaptım bugün. Belki yatmadan biraz daha spor yaparım diye artık sabah spor bildirimi yapacagim

Back
X