• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben dün akşam bulgur pilavı falan yemiştim bir de patates haşlama. sabah artı gördüm nedense :( bir de eşim oruc olduğu için geç yedik onunla ilgisi vardır diye düşünüyorum. O yüzden bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım.

Tmm kuzu w

Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benim :KK70:

O şansa bizi bulmaz demi millet yer kilo verir biz yemeyiz kilo alırız :KK70:
Aynen o maksatla söyledim zaten :KK70:bizde bu şans varken şu içmeye bile korkuyorum :KK70::KK70:

kızlar aranızda oruç tutanlar var allah kabul etsin. peki alkol alanlar var mı böyle zamanlarda nasıl dengeliyorsunuz. bu gece arkadaşlarla dışarı çıkıcaz. muhtemelen 1 -2 kadeh içicem nasıl telafi edebilirim ki ???

ben yapıcam bugün ama yarışıcak kadar olur mu bilemem:duduk:
Yarışacak kadar yapalım işteeee süpersin:spor:

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz? cumaya 2 gün kaldı şunun şurasında
Ayy zaman be çabuk geçiyor yaa hemen cuma oluyor :17:

ben dün akşam bulgur pilavı falan yemiştim bir de patates haşlama. sabah artı gördüm nedense :KK43: bir de eşim oruc olduğu için geç yedik onunla ilgisi vardır diye düşünüyorum. O yüzden bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım.
Yaaa olabilir evet hepsi ödem yapacak şeyler. Detox su iç iki gün bence.

Aynen o maksatla söyledim zaten :KK70:bizde bu şans varken şu içmeye bile korkuyorum :KK70::KK70:
:D

kızlar aranızda oruç tutanlar var allah kabul etsin. peki alkol alanlar var mı böyle zamanlarda nasıl dengeliyorsunuz. bu gece arkadaşlarla dışarı çıkıcaz. muhtemelen 1 -2 kadeh içicem nasıl telafi edebilirim ki ???
Hiç alkol alan okumadım ama alkol kola hepsi direk göbeğe yap olarak yerleşiyor. Nasıl ki kolayı bıraktık onu da bıraksan daha iyi olur aslında.

İyi gidiyor da ilk haftalardaki kadar eksi görmüyorum ..biraz daha mı azaltsam menüdekileri.. Senin nasıl gidiyor?
İlk haftalardaki hızla gitmez zaten canım daha ne azaltacaksın. Proteini çoğaltabilirsin belki.

kızlar değerleriniz çok düşük bence sağlıklı bir bireyin ort-60-80 civarında olması lazım. kilolu ve obezite hastalarında d vitamini düşüktür. d vitamini düşüklüğü kilo vermeyi engeller. doğru kaynak ve makalelerden araştırın kızlar. ben bununla ilgili bir çok prof. yazısını okudum. google amcadan bakınca hep haber kanallarının yazdığı dandik yazılar çıkıyor ama biraz uğraşırsanız o makaleleri bulursunuz. ben denk gelirsem size gene yollarım. aslında ne kadar çok yanlış yaptığımızı, eksikliğinde neler olduğunu, özellikle gebelik düşünen annelerin çok daha dikkatli olması geretiğini, çünkü çocukların d vitaminini annesinden karşıladığını ve annesinin oranının ancak % 80 nini alabildiğini, eğer yeterli d vitamini yoksa çocukların kemik gelişiminin sıkıntılı olacağını vs. vs. o kadar çok şey var ki... benim 12 çıkmış geçen hafta baktırdım. onkoloğum dun 2 adet 3 lü ampul yazmış. akşam gidicem bakalım nasıl kullanmam gerektiğini söyler. bence en acil şekilde takviye almalısınız. şunu da belirtmeliyim. bazı doktorlar kendini güncellemediği için hiç bir önemi yok diyecektir. bana kalırsa dinlemeyin. değerleriniz normale çıkana kadar takviye alın (doktor kontrolü altında).
Anladım canım düşük ama bana iyi olduğumu sadece başka bir değer vardı onun çok yüksek çıktığını söyledi başka bir problem belirtmedi bende irdelemedim çünkü endokrinolojiye gönderdi

karamelli_turta karamelli_turta @Edebiye 006 tomrs tomrs deyno deyno B bibliyofil_k DeryaOnDiet DeryaOnDiet soffty soffty S sibell16 S shameless35 O ozlemm89

Bayanlar süpersiniiiz dünki spor listesi bu :KK73::KK73::KK73: böyle devam edelim düzenli yapalım inşallah kilolar daha kolay gitsin:KK9:

florence_N florence_N bulutungokyuzu bulutungokyuzu siz niye yoksununuuz:ıslık:
Ben 45dakka hızlı yürüdüm ama yazamadım kuzum. Bu günde öyle halsiz bitkinimki böyle etlerim ezik ezik ağrıyor heryerim. Spor salonuna gitmicem. 66.8çıktım şimdide kiloda.
Yediklerim çok geldi bu ara sanırım biraz daha dikkst etmeliyim

21 Mart öğünlerimmm
Sabah koşarak güne başladımmm :KK68:
Kahvaltı:
5 çatal peynir, domates, salatalık ve haşlanmış yumurta
Ara: 1 avuç leblebi
Öğle: 4 köfte ve salata
Ara: Süt
Ara 2: Yeşil Çay
Akşam: Yoğurt (şimdilik planım bu inş bi şeyler eklemem):KK72:

Back
X