Tünaydın kızlar bende 10 buçukta uyandım kahvaltı hazırladım eşime o işe gitti bende ütü yaptım ayakkabiligi bosaltip sildim hem ayakkabılar hem ayakkabiligi süpürge yaptım çamaşırlar vs uğraştım yemek ve spor kaldı.
Bende şuan çocuk yok pekde dusunmuyordum 5 yıl olacak evleneli ama artık eşim istiyor bende biraz ister gibiyim zaten korkuyor ve isteksizken bu zorlukları okuyunca baya stres oluyorum ya gerçekten annelik ne zor Allah sabır versin kolaylık versin ben de uyumayı severim. Dusunuyorumda uykunun en tatlı yerinde gece sürekli uyanmak asıri zor olmalı çocuklar nasıl dayanıyor ya gece sürekli uyanıp geç saate kadar uyumayıp sabah da erken uyanmayı valla helal olsun çocuklara koskoca ebeveynleri bile dayanamıyor çocuklar dayanıyor enerji bol demekki ay bi de ben herşeyin en başından basliycam öyle duusnun ben dogurana siz çocukları büyütmüş olursunuz

bu yıl mart nisan gibi düşünüyorum o zamana kadar baya zayıflamam lazım hamilelikte doktor kontrolünde spor yapıp yediklerime dikkat etmeyi duusnuyorum . Sonuçta hamiileyim diye yersem hamur işi ve tatlıları çocuğa değil bana yağ olarak geri döner hem onlarda vitaminde yok şeker ve çok zararlı sağlıklı beslenmek gerek yaşamın her döneminde bence . Tabi arada kaçamaklar olur insanın cani çekiyor ama önemli olan genel bütünlük. Ay valla korkuyorum hamilelik ameliyat kilo alma çocuk buyutme hepsi zor tabi ben şimdi güzelliklerini bilmediğimden sadece olumsuzlukları göz önünde bulunduruyorum ins hayatım mahvolmaz

ama herkes dünyanın en güzel şeyi diyor bakalım gorucez