• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka geçmiş olsun canım öncelikle. Kilo kısmı işin esprisi. Ama söyle yine de sen üzülmem ben. Gaza gelirim belki :KK48: :KK48: :KK48:

Anka Anka geçmiş olsun canım öncelikle. Kilo kısmı işin esprisi. Ama söyle yine de sen üzülmem ben. Gaza gelirim belki :KK48: :KK48: :KK48:
Sağol canım. Şaka yapıyorum canım. Sabah çok aceleyle çıktık tartılamadım. Şimdi eve girdim yeni tartıldım ama tabii su içtim yemek yedim falan 72,3 geldim. Demek ki 71 lerdeymişim. Sen kaçsın.

Alıcam canım 👍🏻

Hımmm anladım teşekkür ederim. Lahanayı deneymedim daha ilk fırsatta deneyeceğim

Yaaa maşallah çok güzel gitmiş tebrik ederim :halay:

:KK70: birazı da yağdır artık harikasın maşallah :KK9:

Seninki de çok iyi verdiğim hedefi 12 den vurmuşsun:halay:

Sabahları kayısı yesen üzerine su içsen faydası olur bence zamanla. Yani 2-3 gün deneyip bırakma bi 10 gün dene bence.

Maşallah sen de çok iyi vermişsin 😍😍 tebrik ederim :halay:

Çok güzel canım tebrik ederim :KK9:
Büyük hedef koyma küçük küçük hedefler koyalım fazla gelirse yine gelsin :KK5:

Çok güzel canım kilo azaldıkça yavaşlayacak zaten:KK5: tebrik ederim :halay:

Söylemem şimdi moralin bozulmasın :KK53:

Yaaa maşallah ama çok sevindim 😍😍 tebrik ederim :halay:

Geçen hafta kaçtın ki bi bakayım. Takıma da hiç gelmedin aktif olmadın :KK43:

Hoş geldiniz ama maalesef bizim takımda yer yok. Diğer takımlara bi bakın isterseniz listede hiç yerimiz yok.

Yaaa bak çok güzel gelmiş ben çok beğendim emeklerine sağlık :KK9: :halay:

Spora ara vermeyeceksin. Hafifketeceksin bence. Geldiğinden beri sabitim takıldım durakladım diyorsun beynini de şartladın.
Sanırım listeye girmeye uygun durumun. Alayım mı?

Mantı yemesen yıkılacakmış buralar harika :halay: tebrik ederim :halay:

Olur alın elimden geleni yapacağım söz

Yarın sabah aç karnına tartılayım inşallah. Ama baya yakaladım seni :KK70: ben sana dedim sen bana doğru ben sana doğru ortada buluşacağız diye :KK70:

Ama regl haftamdayım. Çok normal. Sen beni haftaya gör :KK48: :KK48: :KK48:

Back
X