Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok içiyorum günde 3-4 tane. Fazlası ödem yapıyor demişti diyetisyen 2 yi geçme demişti. Ben bu gün hiç içmeyip farkı göreceğim.
Ooo 3-4 çok fazlaymış, metabolizmayı hızlandırıyor ama fazlası da uyku kalitesini düşürüyor hem :) Hadi bakalım bekliyoruz inş gider o gramlar :rapci:

Ay kızlar kahvaltımı yaptım valla gözüm açıldı bugün çok ac uyandım elim ayağım titriyordu arrık yedimde ohh kendime geldim.
Günaydın kızlar 70,6 geldim:halay: bu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım 🙈
Süper kaptanım sevindim hadi bakalım gider inş yarına

Günaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedim 🤨 sanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum. 😣
Yaa niye takildin buna. Belki bilerek can sıkmak için söylüyor. Git tabi spor salonu na ama niye modunu dusurmesine izin veriyorsun.

Günaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedim 🤨 sanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum. 😣
senin boyun uzun zaten 10 kilo versen bile çok iyi olursun. niye abartmış ki o kadar. 🤔 ip atlamak, hoplamalı zıplamalı hareketler dediğinle ben 20 kilo verdim daha önce. Faydasını görmesem kimseye tavsiye etmem. Nette bir sürü video var. Salona yazılana kadar onları yap en azından.

Back
X