- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Türk kahvesi neden içmiyorsun?Günaydın kızlar 70,6 geldimbu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türk kahvesi neden içmiyorsun?Günaydın kızlar 70,6 geldimbu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım
![]()
Çok içiyorum günde 3-4 tane. Fazlası ödem yapıyor demişti diyetisyen 2 yi geçme demişti. Ben bu gün hiç içmeyip farkı göreceğim.Türk kahvesi neden içmiyorsun?
Ooo 3-4 çok fazlaymış, metabolizmayı hızlandırıyor ama fazlası da uyku kalitesini düşürüyor hem :) Hadi bakalım bekliyoruz inş gider o gramlarÇok içiyorum günde 3-4 tane. Fazlası ödem yapıyor demişti diyetisyen 2 yi geçme demişti. Ben bu gün hiç içmeyip farkı göreceğim.
Süper kaptanım sevindim hadi bakalım gider inş yarınaGünaydın kızlar 70,6 geldimbu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım
![]()
Çok sevindim senin adına canimmGünaydın kızlar 70,6 geldimbu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım
![]()
Ben de çok içiyorum. Ama çok ta seviyorum. Yerine bi şey koyabilsem azaltıcam. Ama bulamıyorum işte ?????Çok içiyorum günde 3-4 tane. Fazlası ödem yapıyor demişti diyetisyen 2 yi geçme demişti. Ben bu gün hiç içmeyip farkı göreceğim.
Hindiba kahve almıştım 1 tane ondan içeceğim. Akşam da yeşil çay içerim. Gündüz dayanacağım inşallah. Bakalım zor bir gün olacak.Ben de çok içiyorum. Ama çok ta seviyorum. Yerine bi şey koyabilsem azaltıcam. Ama bulamıyorum işte ?????
Darısı başına inşllah canımÇok sevindim senin adına canimm![]()
Olsun en azından devam ettin bak meyvesi ni topluyorsun. Uymaya çalış yine listeyeDarısı başına inşllah canım
Haftaya 69 göreyim sonra yavaş yavaş gitsin. Eylülde diyetisyen 60-65 arası olursun kasıma kadar diyordu. Ben uymadım listelere![]()
Şimdilik 2 öğün yapıyorum. Diyetisyenin listesi 6 öğündü. Duraklama yaşarsam denerim belki.Olsun en azından devam ettin bak meyvesi ni topluyorsun. Uymaya çalış yine listeye
Su an 2 öğünde misin sen?ben sanki 4 5 öğün yiyorsun sanıyordum. 2 öğün candirŞimdilik 2 öğün yapıyorum. Diyetisyenin listesi 6 öğündü. Duraklama yaşarsam denerim belki.
Him ben de ciddi ciddi spor salonuna yazilmayi dusunuyorum, yarin gidip bakacagim bizim ordakine. Hafta iki kere gidebilsem iyi.Canım spor salonunda alet var benimkini o ölçtü. Kas yağ şu oranı vs bakıyor.
Yaa niye takildin buna. Belki bilerek can sıkmak için söylüyor. Git tabi spor salonu na ama niye modunu dusurmesine izin veriyorsun.Günaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedimsanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum.
![]()
Ben de içiyorum her sabah limonlu suSabah ben de limonlu su içtim, bakalım metabolizmamı hareketlendirecek mi :)
2 öğün evet. Arada acıkırsam badem yiyorum. Emziriyorum ya dayanamıyorum bazen.Su an 2 öğünde misin sen?ben sanki 4 5 öğün yiyorsun sanıyordum. 2 öğün candir
Sıfır karbonhidratla verirsin inşallah. Ben de 600 veririm gibi geliyor yarınaYarına kadar yarım kg verebilir miyim sizce? Bu haftaki hedefimi tutturamamış olurum veremezsem
senin boyun uzun zaten 10 kilo versen bile çok iyi olursun. niye abartmış ki o kadar.Günaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedimsanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum.
![]()