- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Halsizlik vardı. Bu gün daha iyiyimSen de mi hastasın yoksa canım neden öyle oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halsizlik vardı. Bu gün daha iyiyimSen de mi hastasın yoksa canım neden öyle oldu?
Yerinde olsam hiç takmam. Sonuçta bir hedefin var ve buna ulaşmaya çalışıyosun. Moralini bozma sporu biraz arttır , düzelir nasıl olsa. Neticede senin elinde olan bi şe.Günaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedimsanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum.
![]()
Çok geçmiş olsun.Hayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın
allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
Kızlar,Ben de içiyorum her sabah limonlu su ☺
Ay ne çok bilmişlerGünaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedimsanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum.
![]()
Ben 2 lt suya dilimliyorum hep o suyu içiyorum.Kızlar,
limonlu suya ben de başlıyayım.
Sadece sabahları mı içiyosunuz? Yoksa bi arkadaşımda görmüştüm , termosuna limon atıyordu gün boyu su bittikçe üzerini tamamlayıp içiyordu. Öyle mi yapcaz?
Maydanoz kürü müBen de maydanoz kürüne başlamayı düşünüyorum. 15 gün sabah akşam Bakalım yapabilecek miyim
Verebilirsin bence ama çok dikkat etmek lazım. Sıfır karbonhidrat ankanın da dediği gibi işe yarar.Yarına kadar yarım kg verebilir miyim sizce? Bu haftaki hedefimi tutturamamış olurum veremezsem
Doğru hele ilk başlarda daha zorluyor2 öğün evet. Arada acıkırsam badem yiyorum. Emziriyorum ya dayanamıyorum bazen.
Hayırlı geceler hanımlar yazamadım bı turlu. Sımdıde ıkızımın dıgerı hastalandı baya kotu hırlıyor uyuyamıyor ateslı moralım cok bozuk. Cocuk soldu resmen. Isın kotusu yarında mısafırım gelecek. Bı pasta yapabıldım her ısım kaldı. Tek bebegım ıyı olsun da onlar hıc onemlı degıldua eder mısınız mınıgımın yarına gulen yuzu tekrar gelsın
allahım hepımızın evlatlarına saglık versın. Moral bozuklugundan pasta yaparken agzım bos durmadı offf bu alıskanlıgımdan nefret edıyorum... gerı buna da moralım bozuluyor... bıde ben mısafırın yanında asla dıyet yapamıyorum yıne eskısı gıbı yemem ama ıllakı herseyden tadarım ayyhhhhhhh
Sabah ben de limonlu su içtim, bakalım metabolizmamı hareketlendirecek mi :)
Günaydın kızlar 70,6 geldimbu gün hiç Türk kahvesi içmeyeceğim. Bulgur yemeyeceğim. Yarına 600 gidecek mi bakalım
![]()
Günaydin kizlar bu hafta kendimi hic begenmedimsanirim biraz keyfim kacti. Arkadasim tüm kaslarin kisalmis, durusun bozulmus dedi cok taktim. Kara Kara düsünüyorum. Öyle ip atlamakla, hoplamali ziplamali hareketlerle olacak gibi degil benim durumum.
![]()
Benim de yarına kadar 400 gr vermem lazım ki hedefi tutturayım :/ Sabah tartıldım 65 kg'ım. Uzun zaman oldu 64ü görmeyeli, eğer görürsem aşırı mutlu olacağım :) Bakalım elimden geleni yapacağım. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum, işlerim bitmedi ama çıkmazsam gitmeyecek o kilolarYa kilolar ya işler
![]()
![]()
Arkadaşı pilates hocasıymış anlıyordur herhaldeçok geçmiş olsun canıminşallah toparlarlar biran önce
faydası vardır bence
oh oh maşallahhadi bakalım bugün biraz sabırla yarına daha güzel bir sonuç alırsın inşallah
çok mu kaslıydın ki nasıl anlamış kaslarının kısaldığınıbence çevreye kulak kapatmak lazım biraz özellikle diyet süresince
Korkutmayın beniiiiBenim de yarına kadar 400 gr vermem lazım ki hedefi tutturayım :/ Sabah tartıldım 65 kg'ım. Uzun zaman oldu 64ü görmeyeli, eğer görürsem aşırı mutlu olacağım :) Bakalım elimden geleni yapacağım. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum, işlerim bitmedi ama çıkmazsam gitmeyecek o kilolarYa kilolar ya işler
![]()
![]()
Bugün büyük ihtimalle protein olacak çünkü dışardayım ben de. İnşallah yarın hepimiz mutlu uyanırızVerebilirsin bence ama çok dikkat etmek lazım. Sıfır karbonhidrat ankanın da dediği gibi işe yarar.
Kendime faydam yok ki
Limonlu suyu sıcağa yakın ılık içmek en doğru yolmuş. Hastalıklardan da koruyormuş. Zaten metabolizma hızlandıran herşey hastalıklardan da koruyor (zencefil,karanfil,limon,tarçın vs.) e evet kalkınca ilk işim bir bardak limonlu su içmek oluyorKızlar,
limonlu suya ben de başlıyayım.
Sadece sabahları mı içiyosunuz? Yoksa bi arkadaşımda görmüştüm , termosuna limon atıyordu gün boyu su bittikçe üzerini tamamlayıp içiyordu. Öyle mi yapcaz?