Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek arası peynir domates ye en azından tamamen aç kalmaktan iyidir. Bi de dolunay zamanındayız o da baş ağrısı yapıyor bende.yok ben böyle seviyorum ama hep hazır yemeğin olacak yoksa yapılmıyor
Dolapta hiç yemek yoktu ısıtıp yemelik yoğurtta yoktu yeni yemekte hiç yapamadım öyle yattım canım yoksa bilerek aç kalmadım
Yok canim umutlanmiyorum ama şimdi gidip kan verecem. Yoksa da dr uma gidecem oğlum da tedavi gördüğüm dr a. Böyle çok zor oluyor diyete de evime duzenimede adapte olamıyorum. Yaşamayan bilmez gerçekten çok zor. Adet olamadigimdan sisiyorum da bir yandan. Hayirlisi olsun artık bir gidip kan vereyim
Evet ya mutfaktan çıkamıyorum ben de kendime ayrı evdekilere ayrı![]()
Resmen kısır döngü ye sokuyor insanı. Kilo alıyorsun adet bozuluyor doğru düzgün adet olamadigimdan hem zor kilo veriyorsun hem adet olamıyorsun. Sabah gidip kan verdim yarın çıksın sonucum gidecem hemen dr a. Sinir sistemim alt üst oluyorEvlenmeden önce bende de vardı 6-7 yıl doğum kontrol hapı kullandım adet olabilmek için ama evlendikten sonra düzeldi çok şükür. Zor gerçekten canım. Kilo vermek de biraz düzene sokar adetleri.
Biraz fazla yapıyorum iki gün yiyorum ben ya başka türlü başa çıkamıyorum.
Bide şimdi eşimin bahçede inşaat işleri var dayısı inşaatçı beraber çalışıyorlar. Bütün günüm onlara hizmet etmekle geçiyor kahvaltı hazırla çay yap yemek hazırla çay yap akşam oluyor tabi ben perişan![]()
Benimkini bir görsen senKahvaltım. Görsel olarak çok iyi değil ama fikir olsun diye ekliyorum![]()
Valla 7 gün oldu sürekli bir ağrı var başımda hastalıkla başladı öyle de kaldıEkmek arası peynir domates ye en azından tamamen aç kalmaktan iyidir. Bi de dolunay zamanındayız o da baş ağrısı yapıyor bende.
Benim karnabaharlarımı bile aldı diyetisyen ben zayıflarım sen bana bakarsın o zamanBenimkini bir görsen senben hiç az çeşitle kahvaltı yapamıyorum ya doymuyorum hiç
Baya severim bencede öyle yapayım akşam da en az yemeye calisicamBence gündüz hiç karbonhidrat alma akşam ye pideni. Yarın da ekmek yemezsin dengelenir. Seviyorsan aklın kalacak.
Kızlar ,Evet ben çiğ seviyorum.ama şişkinlik yapıyor biraz
Her gün tartılma alışkanlığı bende de var.Kız ne her günü ben gün içinde bile tartılıyorumdiyetisyen de kızıyor haftada 1 yeter diyor ama napayım. Bi ara tartım bozuldu yenisini almayacağım dedim 1 hafta dayanamadım
![]()
Davette 13. Takım göründü canım o yüzden oraya yazdımCanım ben seni geçenlerde davet etmiştim aslında ama sanırım sen başka takıma yazmak istedin şimdi yanlışlıkla yine benim takımıma yazdın. Neyse maalesef bizim listemizde hiç yer yok 2 tane de sırada bekleyen üyem var. Sevgilerimle![]()
Canım ben seni geçenlerde davet etmiştim aslında ama sanırım sen başka takıma yazmak istedin şimdi yanlışlıkla yine benim takımıma yazdın. Neyse maalesef bizim listemizde hiç yer yok 2 tane de sırada bekleyen üyem var. Sevgilerimle
[/Ben yanlışlıkla falan yazmadım canım takıma sen beni etiketledin birde senin davetini görmedim daha önce sayfadan takım arkadaşı aranıyor bildirimi geldi 13. Takımda o yüzden oraya yazdım tevafukun gördüm seni orada özellikle gitmedim yani ki iki gündür yazdım sana keşke bugüne gelinceye kadar yazdıklarıma cevap verip söyleseydin takımın dolu olduğunu neden böyle yaptın anlamadım ama olmadı yani art niyetle oraya buraya yazmadım ben kişi gözeterek emin ol saygılar
Merhaba canım evet devam ediyorum :) Kendimi çok şişmiş hissediyorum ama yine de devam.Sarayca G gunesli gunler
mavimli kızlar detoksa devam di mi? Spor ne alemde? Ben bugün yapacağım mutlaka.
![]()
Karnabahar i cikardimi diyet listenden Anka. Kacirmisim benBenim karnabaharlarımı bile aldı diyetisyen ben zayıflarım sen bana bakarsın o zaman![]()
Orası burası değildi canım yaaa komşuyduben seni çağıracaktım kaptana ayıp olur diye bişey diyemedim. Baktım oraya yazmıyorsun öyle çağırdım. Biraz da bizimle takıl bakalım belki burada adapte olursun
![]()
Merhabalar arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim dogum kilolarımı verdim ancak tam fit olmak istiyorum dogum kiloları için sıkı diyet yaptım kendim ama şu ara tekrar başlamak istiyorum yarın tartılıp güncel kilomu yazıp başlıycam inşallah emziriyorum bu arada oğlum 15 aylık
Bende bunu yazdığım için alacağını düşündüm ona göre kendimi ayarladım deneme süresini biliyorum canım ama sen direk alamam gibi yazdın sabah o yüzden şaşırdım keşke hiç yazmasaydın diye onu diyorum önceki mesajlarında çağırmış neden alamam dedi diyeÜstteki benim sana yazdığım mesajım. Alttaki senin dün yazdığın mesajın. Sanki hiç aramızda konuşma geçmemiş gibi yazmışsın. Bilmiyorum ben gerçekten anlayamadım. Ben seni bizzat çağırdım. Eski üyelere hep öncelik tanıdım. 15 gün deneme süren var o zamana kadar yer ayarlarım diye düşündüm.
Geçmiş olsun cnm. Dikkat et dizin sıcakken hissetmiyor olabilirsin. sonradan çıkıyo acısı. Çok zorlama bugün istersen.Kızlar spora gelirken düştüm dizim yırtıldı gitti güzelim tayt taytın dizi yırtıldı dizimde baya aciyo kanadı . Ayakabinin içine de aralarına katı yaglar doldu . Yere katı yağ dökmusler onda baya kaydim. Şimdi salondayım baya dizim sizliyo ama yuruyorum