- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GöbekliSelam kızlarbenim misafirim vardı akşam giremedim. Sabah da kendime gelemedim bi türlü yorgunluktan. Nasılsınız bakalım
![]()
Bende akşam bozdum bugün yürüyüş e cikacamDün Sabah 8 de başladım gece 12 de hala yiyordumiğrenç bir gün geçirdim tartıya çıkmaya da korkuyorum ama dün dünde kaldı bugün dikkat edeceğim inşallah
![]()
Psikolojik bir sey tetikledi kesin yemeni keske kendini dışarı atıp yürüyüşe çıksaydın bugün telâfi edersinDün Sabah 8 de başladım gece 12 de hala yiyordumiğrenç bir gün geçirdim tartıya çıkmaya da korkuyorum ama dün dünde kaldı bugün dikkat edeceğim inşallah
![]()
Canım dün gece yazamadım bi sure esinle konusma konuşursanda az öz hatasını anlasinBende akşam bozdum bugün yürüyüş e cikacam
Hayır canım değil. Dinlen senGöbekli
Menü paylaşma zorunlumu izinde
İnan ki agzimla söyledim bu kullandığım ilaç meme kanseri nde de kullanılan bir ilaç. Biraz daha itinali davran diye. Son dakika kına icati çıkardı onun için kalktım gittim. Eve geldim ki uyuyor çocuk çiş yapmış altı ıslak o çocuk ya bişey yutsa Allah korusun. Gözümün nuru bir evladım dikkatsiz sorumsuz. Nefret ettiriyor kendinden çocukla ilgilenmesi gerekiyor ben hassasim biliyor öyle sinirlendimki çocuk bile söyleniyor ona akşamCanım dün gece yazamadım bi sure esinle konusma konuşursanda az öz hatasını anlasin
Tedavide insan aşırı hassas oluyor hormonlarida etkiliyor
Alttan almasi lazım eşinin...
Yediklerim rahatsız etti duramadım . Spora geldim . Yarın da full başlıyorum diyeteHayır canım değil. Dinlen sen
Ohh kolay gelsin mis gibi eline sağlıkOyyy kızımın bazasından bişey alacaktım açtım baktım kenarlardan toz girmiş. Boşalttım süpürdüm sildim. Hazır içini boşaltmışken çekeyim dedim altını sildim baktım duvarlar da lekeli duvarı da sildimoysa sadece bazadan bir parça alacaktım
bu kadar şey yapmışken oğlanın bazasını da düzenleyip çekeyim bari
![]()
Canim benim nasilsin görüsmeyeli? Ozledim sohbetini.Mutlu pazarlar,keyifli zayiflamalar..
İki dostum burdaymis :) selam olsun onlara...![]()
Ben temizlik yapıyorum.Kızlar nerelerdesiniz yaa![]()