- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Yapalım valla hanı 1. Olamasam da hareket etmıs olurumKızlar bu hafta spor yarışması yapalımbirinci olanın adını kullanıcı adımın altına yazarım. Onun için PC gerekmiyor nasılsa
Ayy yapalım nasıl gaza geldim şimdi neye göre peki kriter ne olacakKızlar bu hafta spor yarışması yapalımbirinci olanın adını kullanıcı adımın altına yazarım. Onun için PC gerekmiyor nasılsa
Puan tablosu eklicem benAyy yapalım nasıl gaza geldim şimdi neye göre peki kriter ne olacak
Ayyy yüzdemizi hesapladım çok güzel bu hafta
VaaayKızlar bu hafta spor yarışması yapalımbirinci olanın adını kullanıcı adımın altına yazarım. Onun için PC gerekmiyor nasılsa
Yaaa sorma canım o kediyi severken sen neredeydin diyoGeçmiş olsun canım. Benim kızımıda sokak kedisi tırmalamıştı acile götürmüştüm. Kedilerde kuduz bulunma ihtimali çok düşük o yüzden kuduz aşısı önermiyoruz demişlerdi bende yaptırmamıştım bi sorun olmadı şükür.
Bu eşler de hep aynı heralde kızım düşse bişey olsa hep bana kızar o niye orda onu niye oraya koydun niye bakmadın niye tutmadın
Kızları çok kıymetli ne yapalım
Süper olur evde yaparım artık bi hafta okul yok bulaşıcı olduğu içinKızlar bu hafta spor yarışması yapalımbirinci olanın adını kullanıcı adımın altına yazarım. Onun için PC gerekmiyor nasılsa
Sagolasin canim senin resimlerin süper motivasyon oluyordu acikcasi özleyecegim seniHoşçakalın arkadaşlar . Hepinize sağlıklı yaşam diliyorum umuyorum hedeflerinize ulaşırsınız
Umarım bu ayrılık geçicidir. Önceki haline göre geldiğin nokta çok güzel. Hepimiz için bi örneksin aslında.Hoşçakalın arkadaşlar . Hepinize sağlıklı yaşam diliyorum umuyorum hedeflerinize ulaşırsınız
Hadi bismillah***12. TAKIM 650. ETAP***
Cordelia_1605 (86.3
Elifcig93 (60.9/
MorVampirella(67.7/
asya_01 ( 75.1/
mavimli(79,2/
Su perisi86 (80,5
aslihancngz(64,2
cemrenil(62.5) bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü.
madamhd(83,6/
Zeyas(86
Sarayca(73
asliayet (74,2/
Suukaa(89,9/) yeni üye. B. Tarihi B. kilosu hedef
gulenyuzumsunsen(81,3/) mezun üye geri döndü. B. tarihi: B. kilosu: hedef:
12. Takım Ortalama:
Ben varım.Kızlar bu hafta spor yarışması yapalımbirinci olanın adını kullanıcı adımın altına yazarım. Onun için PC gerekmiyor nasılsa
Yalnız baya güzel bişey olur o. İnstagramda Sema özpekmezci diye biri var. Geçen şekersiz balkabağı tatlısı yapti. Valla süper görünüyorduSu yasıma kadar balkabagını hıc bı sekılde yememıstım sımdı sureklı canım ıstıyorsekersız pısırıp balla tatlandıracagım bırazde yulaf koyarsam ıcıne tok tutar ayyy su ırademı de bı guclendırırsem
Teşekkürler cnm siz de iyi bakınUmarım bu ayrılık geçicidir. Önceki haline göre geldiğin nokta çok güzel. Hepimiz için bi örneksin aslında.
Kendine iyi bak.
Sagol cnm benim son bi foto bırakırım şimdiSagolasin canim senin resimlerin süper motivasyon oluyordu acikcasi özleyecegim seni ♥
İlla aramızdan ayrılmak zorunda değilsin bence, yine menülerini görelim, birlikte takılalım:)Sagol cnm benim son bi foto bırakırım şimdiinanıyorum siz de basaracaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?