Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayy yapalım nasıl gaza geldim şimdi neye göre peki kriter ne olacak
Puan tablosu eklicem ben
Her hafta bişey yapacağım diyorum unutuyoruö ama dur liste yaptım hepsini bu gün halledeceğim

Ankanın yapacakları
Puan listesi ekle
Rakip çekilişi yap
Hedef listesi yap
1. sayfayı düzenle artık

Yaaa sorma canım o kediyi severken sen neredeydin diyo
Bakacagin bi çocuk diyo sanirsin ben annesi degilim
Daha gelmedi eve kızım biraz sakinleşti babası gelince biraz nazlanir yine

Kızlar bu hafta spor yarışması yapalım birinci olanın adını kullanıcı adımın altına yazarım. Onun için PC gerekmiyor nasılsa
Süper olur evde yaparım artık bi hafta okul yok bulaşıcı olduğu için
Bugun yürümekten bacaklarım ağrıdı ama adimsayari baslatmamisim☹

Hoşçakalın arkadaşlar . Hepinize sağlıklı yaşam diliyorum umuyorum hedeflerinize ulaşırsınız
Umarım bu ayrılık geçicidir. Önceki haline göre geldiğin nokta çok güzel. Hepimiz için bi örneksin aslında.
Kendine iyi bak.

***12. TAKIM 650. ETAP***

Cordelia_1605 (86.3
Elifcig93 (60.9/
MorVampirella(67.7/
asya_01 ( 75.1/
mavimli(79,2/
Su perisi86 (80,5
aslihancngz(64,2
cemrenil(62.5) bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü.
madamhd(83,6/
Zeyas(86
Sarayca(73
asliayet (74,2/
Suukaa(89,9/) yeni üye. B. Tarihi B. kilosu hedef
gulenyuzumsunsen(81,3/) mezun üye geri döndü. B. tarihi: B. kilosu: hedef:

12. Takım Ortalama:

Hadi bismillah

Yalnız baya güzel bişey olur o. İnstagramda Sema özpekmezci diye biri var. Geçen şekersiz balkabağı tatlısı yapti. Valla süper görünüyordu

Yuzumdede inanılmaz fark var bu arada yanaklarim tombul yusyuvarlaktim şimdi değişti küçüldü kadinsilik geldi bu da size son motivasyon fotoğrafım olsun . Zayıf olan son halim 71.4 um diğerinde 88 filandı üstüne 4 kg daha almıştım bu eski halimin 91 olmustum bi de yetmezmiş gibi . Umarim bende 66 yi görür ve korumaya geçerim . Sizlerde ins hedeflere ulaşırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…