Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşçakalın arkadaşlar . Hepinize sağlıklı yaşam diliyorum umuyorum hedeflerinize ulaşırsınız
Teşekkür ederiz canım. Yolun açık olsun. Birkaç ay sonra o 5 kiloyu da vermiş olarak geleceksin eminim. Bize haber ver olur mu

Malesef kilom durdu eski istikrari sağlayamıyorum burasıda bi fayda sağlamıyor artık . Son 5 kg kaldi onu da vericem bi şekilde . Ilgin için teşekkürler .
Evet ben de faydalı olabildiğimi düşünmüyorum sana. Ama yine de direnci kırdım beslenmemi değiştirdim sorunu çözdüm devam etmek istiyorum dersen biz buradayız. Her zaman gelebilirsin. benim sana son tavsiyem gerçekten şu anki halijden memnun değilsen iyi bir diyetisyenden 10 günlük pakette olsa yardım alman.

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım benim çocuklar da geçirdi onu çok zor gerçekten
9. Ay da olmuşlardı sanırım 15 gün o sürdü sonra da sürekli hasta oluyoruz başımız ayıkmadı bugüne şükür ama

Geçmiş olsun canım. Benim kızımıda sokak kedisi tırmalamıştı acile götürmüştüm. Kedilerde kuduz bulunma ihtimali çok düşük o yüzden kuduz aşısı önermiyoruz demişlerdi bende yaptırmamıştım bi sorun olmadı şükür.
Bu eşler de hep aynı heralde kızım düşse bişey olsa hep bana kızar o niye orda onu niye oraya koydun niye bakmadın niye tutmadın
Kızları çok kıymetli ne yapalım

El ayak hastalıgı zor dıyorlar allah acıl sıfalar versın
O konuda haklısın. Allah kaldıramayacağımız dert vermesin inşallah bir an önce feraha er
Sagol canım amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…