Teşekkür ederiz canım. Yolun açık olsun. Birkaç ay sonra o 5 kiloyu da vermiş olarak geleceksin eminim. Bize haber ver olur muHoşçakalın arkadaşlar . Hepinize sağlıklı yaşam diliyorum umuyorum hedeflerinize ulaşırsınız
Evet ben de faydalı olabildiğimi düşünmüyorum sana. Ama yine de direnci kırdım beslenmemi değiştirdim sorunu çözdüm devam etmek istiyorum dersen biz buradayız. Her zaman gelebilirsin.Malesef kilom durdu eski istikrari sağlayamıyorum burasıda bi fayda sağlamıyor artık . Son 5 kg kaldi onu da vericem bi şekilde . Ilgin için teşekkürler .
Çok geçmiş olsun canımKızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Dönüşte kedi vardı sokagimizda herzaman sevdigi kedi bunun elini tirmaladi
Ağladı taksiyle üniversite hastanesine götürdüm
Sadede çizik olduğu için pansuman yapıldı
Derin ve kanama olsa aşı yapardık dedi eşim delirdi o çocuğa kediyi niye sevdiriyorsun diye
Öğleden sonra eve gelecek bu akşam giremem belki şimdi telefonu elime alamam kizimda çok korktu mizmiz
Harika
Çok geçmiş olsun canım benim çocuklar da geçirdi onu çok zor gerçektenKızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Derin ve kanama olsa aşı yapardık dedi eşim delirdi o çocuğa kediyi niye sevdiriyorsun diye
Öğleden sonra eve gelecek bu akşam giremem belki şimdi telefonu elime alamam kizimda çok korktu mizmiz
Acabağğ nedir nedir???Ayyy yüzdemizi hesapladım çok güzel bu hafta
SöylememAcabağğ nedir nedir???
Adet başladı canımBen bu hafta takip edemedim menüleri senin niye böyle oldu
Normal o zaman canım tamamAdet başladı canım
Bir ay daha erteledim. Kilo vermem lazım. 01.01.2020 hedefim 81 kg.Normal o zaman canım tamam
İlaç kullanmaya başlayacak mısın bu adette tedaviye başlayacağım demiştin
Kızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Ayyy yüzdemizi hesapladım çok güzel bu hafta
Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalım. SenBir ay daha erteledim. Kilo vermem lazım. 01.01.2020 hedefim 81 kg.
Derece kesin de 1. lik bakalım inşallahBirincilik gelir mi dersin?
El ayak hastalıgı zor dıyorlar allah acıl sıfalar versınKızlar kizimin elinde kırmızı noktalar vardi sabah dr götürdüm el ayak hastalığı olmuş boğazı yine kızarmış ilaç verdi bulaşıcı olduğu için okula gitmiycek
Sagol canım amınO konuda haklısın. Allah kaldıramayacağımız dert vermesin inşallah bir an önce feraha er
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?