- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
eşine geçmiş olsun canım iyi olmuş senin adıma sevindim. Sen yaparsın merak etme.Yupppyy bugunki düğünden yırttııım kızlareşim dişim ağrıyor boşver dedi. Gecede hiç uyumamıştı diş agrısından. Bütün arkadaşlarının eşi orda olacak tı. 14 şubatta yakın bir arkadaşı nın düğünü var tamamen ona odaklıyım. Kanımın son damlasına kadar elimden gelen herseyi yapacam. Bugun öyle stresliydim ki. 73 hedefliyorum. İnşallah inşallah inşallah
İyi akşamlar canım. İyi gidiyor. Ama diyeti bozuyorum bazenSarayca nasılsın canım? Şekersiz günlerin nasıl gidiyor
Aşırı strese girmiştim. İnşallah çook istiyorum. 4. Gun bugun kaçamaksız gidiyor. Devameşine geçmiş olsun canım iyi olmuş senin adıma sevindim. Sen yaparsın merak etme.
Süpersin canım maşallahİyi akşamlar canım. İyi gidiyor. Ama diyeti bozuyorum bazensen nasılsın?
ooo 4 kaçamaksız gün. HarikaAşırı strese girmiştim. İnşallah çook istiyorum. 4. Gun bugun kaçamaksız gidiyor. Devam
Sana da maşallah canım.Süpersin canım maşallahbende iyiyim şükür. Bugün bi ara huniyi kafama takmıştım ama şimdi iyiyim. şekersiz 6. Günüm de tamam. Süper gidiyor. Hiç bir şeyin bozmasına izin vermeyeceğim.
ooo 4 kaçamaksız gün. Harika
Hadi bakalım cuma farkımızı ortaya koyalım.
Hiç sekersz kudururum herhaldeBenimle şekersiz 21 gün yap canım. Acayip rahatlatıyor
ayyy bende tek başıma bir pazar geçirebilseydim2 çocukla yalnızdım evde
Senin adet yeni bitmedi mi ya kaç günde bir oluyorsun :)Hiç sekersz kudururum herhaldehem de adet oolmak uzereyken
Adet bitsin başlayalım. Yok yok 3 günde unutuyorsun. Bugün benim 7. GünümHiç sekersz kudururum herhaldehem de adet oolmak uzereyken
VaaaaaooowSenin adet yeni bitmedi mi ya kaç günde bir oluyorsun :)
Hangi foto ki diye bi düşündüm unutmuşumVaaaaaooow
Çok havalı foto
Günayyydııınnnnnn,
Mutlu haftalar
Günaydın canlarGünaydın Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?