• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

işte herkes vücüduna iyi gelene göre yapmalı... ara öğün bana hiç iyi gelmiyor içime kurt kaçıyor resmen arada yiyince :KK70:
bi de ben karatayla şeker hastalığından kurtuldum. sivilcelerimden kurtuldum... ölü gibiydim hayat buldum.. inanır mısın çocuklara kalkıp 1 tas çorba kaynatamazdım hep yorgundum... hep uyurdum.. çok şukur kurtuldum onlardan... kendimi buldum... sana yap demiyorum ama karatayı kötüleme...
Valla kaptanım Karatay dediginizde aklıma bi canan Karatay geliyo diyetinde neler var neler yok hiç bi bilgim yok ve bu güne kadar kötülemedimde çünkü hakkında hiç birşey Bilmiyorum ki

Tekrar merhaba, şimdi bugün yiyeceklerimizi yedik, günü kapadık.
Yediklerimizi paylaşalımmı yoksa geneli ertesi sabah mı paylaşalım. Farketmez büyük ihtimalde işin kuralı varsa bozmayayım dedim

Tekrar merhaba, şimdi bugün yiyeceklerimizi yedik, günü kapadık.
Yediklerimizi paylaşalımmı yoksa geneli ertesi sabah mı paylaşalım. Farketmez büyük ihtimalde işin kuralı varsa bozmayayım dedim
Ertesi gün 11 e kadar ne zaman istersen paylaş canım. Ama genelde akşamları yazarsan yorumlanıyor ertesi güne kalınca arada kaynıyor.

Back
X