• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menü zamanıııı

Sabah aç karna maydanoz limon kürü

8:15 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile tost
1.5 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

13:00
Yarım muz
1 mandalina

18:00
1.5 dilim tam buğday ekmeği
6 kaşık az etli patlıcan yemeği
1 kase iceberg salata
Menüm hafif ve guzel afiyet olsun sporları yazmiyormusunuz yoksa yapmadin mi

Anladım ayrı dediğin başka bir yerdeki paylaşıyorsunuz yoksa burdaki paylasimlar
1. Sayfada link var menüleri orada da paylaşıyoruz. Yorumları buraya yazıyoruz ama. Birimiz başlatıyor listeyi, alintilayip kendimizi ekliyoruz. Ertesi gün saat 11e kadar yazmazsak yaptığımız spor yanıyor ve puan alamıyoruz.

169 boyunda 7 gebelik geçirdim 5 sezeryan 1 doğum sonrası vefat eden 1 de 4 aylık bebek düşürdüm. 5 tane çocuğum var en büyük 13. En küçük 16 aylık. Hassas tartıda 78.240 normal evdeki tartıda 80 kilo yum nasil oluyor bende anlamadim. Güzellik ve kuaför üzerin e çalışırken çocuklar yüzünden ara verdim. Bu güne kadar hiç diyet yapmadım doğum sonrası hep 68 kilo olurdum ye gayet iyiydim ama artık 80 oldum diyetle 70 kilo olmak istiyor ve diliyorum.
Aboooo 5 çocuk :rolleyes:
Rekor 3 le floyla bendeydi. Aldın elimizden. :-)
Olursun inşallah canım beraber veririz. :36:

Bugün ki menüm
8.
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 küçük domates

11. Yeşil çay

13.
1 kase ayran çorbası
1dilim ekmek

19
1 dilim ekmek
4 kaşık ayran çorbası
1 bardak açlık otu
2 litre su

Taburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyor
Şükür, çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Zamanla hafıza da düzelir canım.
Aboooo 5 çocuk :rolleyes:
Rekor 3 le floyla bendeydi. Aldın elimizden. :-)
Olursun inşallah canım beraber veririz. :KK36:
Anam Allah sabır versin. Koğuş resmen. Koğuş kalk! Koğuş yat! Bir de benimkiler gibi hepsi erkekse vah zavallı kadıncağız...

Şükür, çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Zamanla hafıza da düzelir canım.

Anam Allah sabır versin. Koğuş resmen. Koğuş kalk! Koğuş yat! Bir de benimkiler gibi hepsi erkekse vah zavallı kadıncağız...
3 kız 2 erkek canim kreş gibi valla. Akşam sıra ile uyur sabah uyandır 3 tanesini okula yolla akşam ders çalıştır offff

Back
X