• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende leslie seviyorum ama çocuklarla çok da kolay olmuyor:)) En iyisi bebek arabasını da alıp onlarla yürüyüşe çıkmak parka gitmek koşturmak zıplamak falan heralde benim için:))
Kış geliyo havalar sogudu ne parkı kuzum en güzeli park ama Evde de alternatif çok leslie hem zevkli hem iyi calori yakıyor

Bugünde beslenme günü bizdeymişti haberim yok 2 haftadır gitmedik okula. Hoca kızdı. Listeyi takip etseydiniz diye canım sıkıldı. Whatshaptan atmak zorunda değilim diyor. Bende daha önce attı yine atar sandım hemde zaten hastalıktan okula gidemedikti
Şimdi 20 çocuğa kantinden tost içecek söyleyecek ben parasını ödeyecem akşama

Ayy çok sinirlendim öğretmene..
Ya çocuğun hasta olduğunu biliyor. Senin günlerdir hastanelerde koşturduğunu biliyor yani değiştirememiş mi gününüzü?
Bi de listeyi takip etseydiniz falan ne demek? bugün de gidemese çocuk okula o zaman ne olacaktı? Sinir oluyorum ben böyle şeylere. Bulduğu çözümde enteresan yani resmen dayatma..

Allah sabırlar versin.

Ayy çok sinirlendim öğretmene..
Ya çocuğun hasta olduğunu biliyor. Senin günlerdir hastanelerde koşturduğunu biliyor yani değiştirememiş mi gününüzü?
Bi de listeyi takip etseydiniz falan ne demek? bugün de gidemese çocuk okula o zaman ne olacaktı? Sinir oluyorum ben böyle şeylere. Bulduğu çözümde enteresan yani resmen dayatma..

Allah sabırlar versin.
Hakkaten farzetsin bugün sen okula gitmedin çocuklara kendi cebinden beslenmemi yaptıracaktı sanmam eee o zaman ögretmenin sorumsuzluğu kız gıcıklığına sende verme kantin parasını cebinden ödesin :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay çok fenayım :KK53:

Selam arkadaşlar nasılsınız. Oğlum düzeldi okula yolladım. İyi şimdi. Çok şükür kurtuldu. Bugün öğrendimki herpes virüsünden yatan çocuklarla doluymuş hastaneler. Salgın olmuş. Doktorumuz dedi bu da karşımıza çıktı artık salgın dedi.
Ufacıkta olmadı iyi o ama yinede ne olur ne olmaz. Bugünde beslenme günü bizdeymişti haberim yok 2 haftadır gitmedik okula. Hoca kızdı. Listeyi takip etseydiniz diye canım sıkıldı. Whatshaptan atmak zorunda değilim diyor. Bende daha önce attı yine atar sandım hemde zaten hastalıktan okula gidemedikti
Şimdi 20 çocuğa kantinden tost içecek söyleyecek ben parasını ödeyecem akşama
o nasıl bir egitimci öyle. Önceden arayıp gelip gelmeyeceginizi sormasi gerekir. Birde hastalıkla kafanız yogunken bu tarz şeyleri dusunmenizi beklemesi çok saçma. Söylencek çok şey varda neyse sıkma canını.

Kızlar regl oldum hic kilo almadan ve canım hic tatlı istemedi:KK49: birde sabah kontrol tartısında 100 gr. vermişim. Biraz göbeğim şiş zaten doğum sonrası göbeğim vardı.

İyi akşamlar kızlar
bi arkadaşıma çaya gitmiştim ordan geliyorum
4 çatal kek yedim :olamaz:küçük bi kareydi ama tatlı krizimi bi parça hafifletti .:olamaz:

Eve geldim ne yiyim diye baktım
Bugün de yenmezse yarına bozulacak ıspanağım vardı
Dünkü pırasalı Karatay böreğin ıspanaklısını yaptım şu an pişiyo.
Canım börek çikolata istiyo :KK17:
Deliler gibi.
Bu börekte beni biraz hafifletir belki
Bi geçseydi şu regl krizleri:KK43:

Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Maydanoz yeşil soğan marul
3 tane ceviz

Ara 10:00
Mandalina

Öğlen 12:00
1 kase tarhana çorbası
4 tane köfte
Salata
1 bardak ayran

Ara 15:00
4 çatal kek
3 bardak çay

Akşam 17:30

3 dilim ıspanaklı Karatay börek
3 kaşık yoğurt
O kadarcıktan bişey olmaz kuzum kasma kendini o kadar

Kızlar bu arada diyetisyen benden kan tahlili istedi. Sonucunu aldım.serbest t4 değeri düşük çıktı. Ne demek olduğunu bilen var mı. Haftaya pazartesi dahiliye den randevu aldım sonucu göstermek için. Haftaya kadar merak ederim sonucu.

Back
X