• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yatağın içinde bacak hareketi yapim dedim bacaklarımı havaya kaldırdım diz kapaklarımın arka eklem yerleri geriliyo bacağımı dik yapamıyorum dogrulmuyo valla ben iyi hamlamışım
İlk 50 squat deneyimimden sonra üç gün ağrıdı seni anlıyorum geçer inşallah vaz geçme bacağın ağrıyorsa kol çalış bazen basit hareketler zannettiğimizden çok işe yarıyor oklavayla twister mesela puanı da iyi :KK49::KK49::KK71::KK71:

Selam kızlar. Benim bebek hiç durmuyor hiç uyumuyor sürekli kucağıma yapıştı oynatmaya az kaldı :mad:
Allah kolaylık versin canım benim ki de öyle az babası bakdı da koltukları silebildim şimdi de kucağımda uyudu ben de spor yaparım bugün ki hedefim 40 dk koşu + 500 bölgesel

Allah kolaylık versin canım benim ki de öyle az babası bakdı da koltukları silebildim şimdi de kucağımda uyudu ben de spor yaparım bugün ki hedefim 40 dk koşu + 500 bölgesel
Maşallah yaa. Ben daha hiç iş yapmadım. Kahvaltıda poğaça yemiştim acayip ağırlık yaptı gece de uyumayınca sersem gibiyim

Yatağın içinde bacak hareketi yapim dedim bacaklarımı havaya kaldırdım diz kapaklarımın arka eklem yerleri geriliyo bacağımı dik yapamıyorum dogrulmuyo valla ben iyi hamlamışım
Valla bende aynısıyımmm çok ağrıyo bacaklarım
Uyandım ama ordan oraya yatıyorum ordan oraya

İlk 50 squat deneyimimden sonra üç gün ağrıdı seni anlıyorum geçer inşallah vaz geçme bacağın ağrıyorsa kol çalış bazen basit hareketler zannettiğimizden çok işe yarıyor oklavayla twister mesela puanı da iyi :KK49::KK49::KK71::KK71:
Vaz geçmişligim yok koşu bandıyla yürüyüş yapıcam 30.dk iki set yapsam yeter

Böyle böyle beni çocuktan soguttunuz :KK70:
Valla hiç çocuk sesi kaldırasım yok büyüklerle baş edemiyorum kaldı küçük çocuk Allah size sabır versin banada azim eski haline geri dönmek istiyorum sürekli yemek istiyorum bana yine geldiler psikolojim bozuk galiba kendimi yemeye vurasım var zor tutuyorum kendimi köyden indim şehiredeki saffet gayret himmet gibi simiti koklayarak yiyesim var açımmmmmmmmmmm :mad:

Böyle böyle beni çocuktan soguttunuz :KK70:
Valla hiç çocuk sesi kaldırasım yok büyüklerle baş edemiyorum kaldı küçük çocuk Allah size sabır versin banada azim eski haline geri dönmek istiyorum sürekli yemek istiyorum bana yine geldiler psikolojim bozuk galiba kendimi yemeye vurasım var zor tutuyorum kendimi köyden indim şehiredeki saffet gayret himmet gibi simiti koklayarak yiyesim var açımmmmmmmmmmm :mad:
:tokat::tokat:
Ne açım ne
Açsan kalk bi salata yap ayran yap ye ,
Bi şişe limonlu su al eline acıktıkça iç,
Psikolojini düzlenir hem :KK11:

Bak rakibinim ama al da o simiti ye demiyorum ha . Yüzde 1 den aşağı gelmek Yok

Bu takımı toplamamız lazım artık .
10.luk ne demek yA :KK47:
Kendim dahil herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum
Bu hafta ne yaptıysak on fazlasını yapmalıyız.
Çok kötü bi durum 10. Olmak

Son düzenleme:
Valla derece yapanların bizden bi fazlası olduğunu düşünmüyorum belki kiloları fazladır o kadar...
Ama bizde kilo versek derece alsak artık ne yapsak da kilo versek diyecek duruma geliriz..

Sporu baya güzel arttırdık onda sıkıntı kalmadı ,
Çarşamba yı Perşembe'yi beklemelim kızlar bugünden sıkı tutalım lütfen bizde birinci ikinci üçüncü olalım
Çünkü bize o yakışır:KK200:

Daha kahvaltı yapmadın mı yoksa Gulumse24 Gulumse24 ondan mı açsın?
Sofranın başındayım ama evde bana göre bişey yok hep tatlı reçel çeşidi var yumurtadan gına geldi tiksiniyorum artık aç oturdum aç kalktım sofradan kemiklerim aç sanki ama yemiycem haklısın ben her hafta 1kilo veriyordum ayda 4kilo öyle verdim ben 13kiloyu ama sporum eksik kalıyo şimdi yapamıyorum hiç halim yok yapınca kötü oluyorum aç kalarak ta gitmiyor malesef benim alış verişr çıkmam lazım evde malzeme kalmadı sıfırı tükettim yarın evlilik yıl dönümümüz onuda es geçecem galiba

Valla derece yapanların bizden bi fazlası olduğunu düşünmüyorum belki kiloları fazladır o kadar...
Ama bizde kilo versek derece alsak artık ne yapsak da kilo versek diyecek duruma geliriz..

Sporu baya güzel arttırdık onda sıkıntı kalmadı ,
Çarşamba yı Perşembe'yi beklemelim kızlar bugünden sıkı tutalım lütfen bizde birinci ikinci üçüncü olalım
Çünkü bize o yakışır:KK200:
Dogru söze ne denir ki:super:

Sofranın başındayım ama evde bana göre bişey yok hep tatlı reçel çeşidi var yumurtadan gına geldi tiksiniyorum artık aç oturdum aç kalktım sofradan kemiklerim aç sanki ama yemiycem haklısın ben her hafta 1kilo veriyordum ayda 4kilo öyle verdim ben 13kiloyu ama sporum eksik kalıyo şimdi yapamıyorum hiç halim yok yapınca kötü oluyorum aç kalarak ta gitmiyor malesef benim alış verişr çıkmam lazım evde malzeme kalmadı sıfırı tükettim yarın evlilik yıl dönümümüz onuda es geçecem galiba
E heralde gitmez aç kalarak
Çık alışverişe yeşilliğini sebzeni al gel toparlanman lazım canım
Ertelemeden hemde..
Çünkü insana bi miskinlik gelince bir daha gitmiyor.
Spora bu kadar takılma..
Senin çok kan kaybın vitamin kaybın oldu
Güçsüzlüğün ondandır. Biraz protein ye sabahları meyveni cevizini ye . Depoları doldur ondan sonra spor kolay. vücut kendi hareket etmezse sen sürüsende nafile olmuyor

Back
X