• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaa işte böyle mumla ararsınız yokluğumu :KK70::KK70:
Dün müsait degildim giremem dedim ama sagolsun abimin telden vifi ye baglandım ara sıra girdim yine dün yogun geçti bugün yorgunum uykum bi acayip b12 igne bitti ben yine sersem gibi olmaya başladım günaydın bu arada kızçeler :KK68:
Aradık valla canım :KK200:

Kizlar dün bu çay tarifini gördüm akşam yaptım bı kupa sicakken içtim. Kalanı bugün yanıma aldım. Yalnız bana tadı çok tatlı geldi su ile seyrelterek içiyorum:KK70:
Belki deneyenler olur diye paylaşmak istedim

Kaynamış elma kürü daha tatlı ben yaptım sogudum canım içemedim döktüm bildiğin şekerli su an akil veren çokmuş bagırsakları iyi çalıştırıyomuş dediler kadının biri diyete başlamış 4günde 3kilo vermiş nasıl oldu bu dedim diyet spor ve elma kürüyle dedi dedim saglıklı degil çok vermişsin diyo ödemeden gitmiş ola bilir kür çok faydalı dedim ben içemedim sabrederse devam edersen faydasını görürsün dedi

Kizlar bende su spor olayinı daha programli yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor evde cocuklardan.
Aslinda yapilan hareketleri duzenli olarak zorlastirmak ve sayiyi artirmak lazim.
Ayrica kardioyu gunluk en az 40-45 dk araliksiz yapmak lazim ki yağ yakabilelim.
Spor salonuna mı gitsem diyorum. Karsi cadde de b fit var bi sorsam mi acaba kac para istiyorlar.
Bu sekildw yaptigim sporum faydasi minimum da kaliyor.

Aynen tatlım benimde düzene girmiyor spor sabah 8 de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum gelince yemek telaşı yap hazırla kaldır temizle düzenle saat 8i buluyor sonra çocuklara vakit ayırıyorum oyun oynuyoruz çay faslı derken 9,10 oluyor çok yorgun oluyorum yapsam çocuklar bırakmıyor ne olacak bilmiyorum :(

Yaaa işte böyle mumla ararsınız yokluğumu :KK70::KK70:
Dün müsait degildim giremem dedim ama sagolsun abimin telden vifi ye baglandım ara sıra girdim yine dün yogun geçti bugün yorgunum uykum bi acayip b12 igne bitti ben yine sersem gibi olmaya başladım günaydın bu arada kızçeler :KK68:

Günaydın tatlım 12. takımın gülü aranmaz mı ya:)

Aynen tatlım benimde düzene girmiyor spor sabah 8 de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum gelince yemek telaşı yap hazırla kaldır temizle düzenle saat 8i buluyor sonra çocuklara vakit ayırıyorum oyun oynuyoruz çay faslı derken 9,10 oluyor çok yorgun oluyorum yapsam çocuklar bırakmıyor ne olacak bilmiyorum :KK43:
Ever çalışınca zor oluyor. Bende çocuk yok o yüzden yapabiliyorum ama eve gel yemek hazirla ye topla o arada biraz zaman geçiyor spor yap duşa gir saçlarını kurut ertesi gün giyeceğini / yiyeceğini hazırla zaten yatma vakti geliyor. :( Valla dün akşam eşim gel film izleyelim dedi ben spor yapcam izleyemem dedim :KK70:

Ever çalışınca zor oluyor. Bende çocuk yok o yüzden yapabiliyorum ama eve gel yemek hazirla ye topla o arada biraz zaman geçiyor spor yap duşa gir saçlarını kurut ertesi gün giyeceğini / yiyeceğini hazırla zaten yatma vakti geliyor. :KK43: Valla dün akşam eşim gel film izleyelim dedi ben spor yapcam izleyemem dedim :KK70:
Benim eşim olsa trip atar hemen zatin o kadınlar kulübü benden kıymetli der her zaman :KK70::KK70:

Back
X