• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet arkadaşlar sonucumuz ortada... takımı elmira batırmış gibi görünse de hayır elmira sabit gelse bile 0,695 olacaktı... %1 çıkarmış olsaydı da 0,786 olacaktı... yani yine ortalamamız %1 i geçemeyecekti... sabit gelen 2 kişi var... %1 üzerinde olan da 2 kişi var... nerde hata yapıyoruz neden boyle oluyor arkadaşlar...

evet arkadaşlar sonucumuz ortada... takımı elmira batırmış gibi görünse de hayır elmira sabit gelse bile 0,695 olacaktı... %1 çıkarmış olsaydı da 0,786 olacaktı... yani yine ortalamamız %1 i geçemeyecekti... sabit gelen 2 kişi var... %1 üzerinde olan da 2 kişi var... nerde hata yapıyoruz neden boyle oluyor arkadaşlar...
Evet geldik zurnanın zırt dedigi yere lütfen cvp ları alalım kızlar :oops:

herkesin sadece 100 gr daha eksik geldiğini hesapladım 0,579 oluyor... bir 100 gr ne kadar farkettiriyor arkadaşlar...
lutfen pizza yerken ketçaplı mayonezli salatalar yerken börekler pilavlar yerken biraz daha düşünelim... ben ekmeği kesin bulgur yemeyin aç kalın karnınzın gurultusundan uyuyamayın demiyorum... tam buğday ekmeği yiyin 1-2 dilim... pirinç yerine bulgur yiyin... pizza orada bizi bekliyor zayofladıktan sonra azar azar yiyelim... almayız.. pastalar börekler tatlılar hep orda bekliyor... hedefimize daha çabuk ulaşabilecekken neden uzatalık bu sureci...

senden başlayalım
Valla kaptanım bu hafta ne kaçamağı oldu nede sporsuz günüm geçti ama normal diyorum Çünki ilk aylar haftada 1kilo ayda 4kilo veriyordum sanırım yavaşlamaya başladı yinede şükür diyorum ben zatin kendimi takıma yararlı görmüyorum bu cuma bırakacaktım Çünki kimsenin hakkına girmek istemiyorum kilo verip yarışmak isteyen o kadar çok insan varki onların hakkında girmek istemiyorum ama izinden sonra 2ayım dolmadıgı için izin isteyemedim kendi adıma söyliceklerim bu kadar ne deseniz haklısınız cezama razıyım :olamaz:

Hedeflerimiz arkadaşlar

gulenyuzumsunsen 72,7 yani 800 gr vermek
innuk 61,3 yani 700 gr vermek
niloyabebe 76,7 yani 800 gr vermek
elmira2017 60,7 yani 700 gr vermek
smy11 57,8 yani 600 gr vermek
gulumse25 84,3 yani 900 gr vermek
hamzakifzulal 70 yani 800 gr vermek
lemonade17 68,1 yani 800 gr vermek
bulutungokyuzu 75,5 yani 800 gr vermek
hcrb 78,3 yani 800 gr vermek
glstn99 63,7 yani 700 gr vermek

eğer herkes hedefini tutturursa yüzdemiz 1,08 olacak arkadaşlar...
bakın %1 çıkarmak için 1 kilo bile vermeye ihtiyacı olan yok...
bence biraz daha asılmak lazım... biz bu işi yapabiliriz :5:

Valla kaptanım bu hafta ne kaçamağı oldu nede sporsuz günüm geçti ama normal diyorum Çünki ilk aylar haftada 1kilo ayda 4kilo veriyordum sanırım yavaşlamaya başladı yinede şükür diyorum ben zatin kendimi takıma yararlı görmüyorum bu cuma bırakacaktım Çünki kimsenin hakkına girmek istemiyorum kilo verip yarışmak isteyen o kadar çok insan varki onların hakkında girmek istemiyorum ama izinden sonra 2ayım dolmadıgı için izin isteyemedim kendi adıma söyliceklerim bu kadar ne deseniz haklısınız cezama razıyım :olamaz:
senin sorunun kalkma saatlerin canım... 12 de kahvaltı yaparsan tabii ki veremezsin...

Hedeflerimiz arkadaşlar

bence biraz daha asılmak lazım... biz bu işi yapabiliriz :KK5:
tamam inşallah kaptanım 63 ü görürsem bende çok sevinicem

senin sorunun kalkma saatlerin canım... 12 de kahvaltı yaparsan tabii ki veremezsin...
Sabah kahvaltı yapıp geri yatsam kilo alırım demi:olamaz: ama uykumu alamayınca ben akşama kadar pertim migrenim tutuyo :skandal:sersem gibi dolanıyorum ortalıklarda sabah 6da kalkıyorum o saatten sonra akşam olurmu:ukala::ukala: Allahım sana geliyorum :mad:

Sabah kahvaltı yapıp geri yatsam kilo alırım demi:olamaz: ama uykumu alamayınca ben akşama kadar pertim migrenim tutuyo :skandal:sersem gibi dolanıyorum ortalıklarda sabah 6da kalkıyorum o saatten sonra akşam olurmu:ukala::ukala: Allahım sana geliyorum :mad:
Ben hep 6 da kalkıyorum. Bi de 3te 4 te yatıyorum... 9 da yap en azından kahvaltını. 12 çok geç.

Bugün fena hastayim.
Boğazım kötü ve halsizim..
Kendimi o kanapeden ona atip duruyorum. Az orda yatıyorum az burdaa..
Yine de detoksu birakmiycam..
Benim sorunum bi isi tam hakkini vererek yapamamak..
Ilk gun hiç kaçamaksiz yaptim 3 lt su ve 30 dk spora rağmen. Sonuç bekledigim gibi olmadı.
Ayrica son haftalarda buyuk wc duzeni hiç kalmadi. Mesela en son ne zaman cikmistim hatirlamiyorum.
Yarindan itibaren 3 öğün düzenli bir listeye başlayıp sporla da desteklerim insallah..

Gulumseeee herşey alismaya bağli inan..
Bundan 1 bucuk ay oncesine kadar sabah 6 da kalkip kocayi ise cocuklari okula kendim ise kosturmacali bir rutinim vardi.
Kahvaltiyi mutlaka 9 dan once yapardim.
Simdi sabah 6 da kalkip kocayi gonderince 6 bucukta geri yatiyorum. Sonra oglana 8 de bir daha kalkiyorum.
Ama o uykuyu yinede alamiyorum. Diyorum kendime sen aylarca o tempoda hic yorgun uykusuz hisettmedinde simdi mi uykunu alamiyon..
Bende sabah eve 9 -9:30 gibi donmeme ragmen kahvaltim 11 i buluyo..
Ne oldu metabolizma gitti..

Kaptanım ben 2 gündür regli oldum sanırım kilo veremedim ondan dolayı çok sismis bir durumdayım balon gibi oldu göbeğim ödem tuttum. Normalde spor ve diyetim ıyi gidiyordu. 5 sezeryan olunca bu donemlerde çok şişme oluyor bende Anka Anka

Hedeflerimiz arkadaşlar

bence biraz daha asılmak lazım... biz bu işi yapabiliriz :KK5:

Kaptann aklima ne geldi..
Bu listede hedefi ayni olanlar 3 lu ya da ikili gruplar halinde kendi içimizde yarisalim bu hafta.
Herkes kendi grubundakilerin menusunu sporunu takip etsin. Gruplar diger gruplarla rakip olsun..
Biraz hareket olur mu acaba ne dersin?
Ikili olunca biri tirt cikinca digeride birakiyor. Ama üçlü olursa denge korunur.
Mesela elmira,ben ve glstn99 bir grup yapabiliriz. Kilolar da hedeflerde yakin.

Back
X