• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Sen aburcuburlari ye çıkart tansiyonunu. Dikkat et kendine.

Kızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Çok geçmiş olsun . Şimdi nasilsin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Millet 83.5le karşınızdayım cuma günü 85 din ama bu sabah 83.5 Vallaha duraklama geçti şükürler olsun çok mutluyum :halay::halay:
Ayy süper haber .:KK54::KK15: Afferim sana ben cuma ya kadar tartilmama kararı aldım:KK31: . Eksi çıkarsa yüz bulurum. Çıkmasà moralim bozulur. . 2 türlu de yerim die :KK75::confused:

bayl
Ayy süper haber .:KK54::KK15: Afferim sana ben cuma ya kadar tartilmama kararı aldım:KK31: . Eksi çıkarsa yüz bulurum. Çıkmasà moralim bozulur. . 2 türlu de yerim die :KK75::confused:
sen hayli hayli verirsin canım emziriyosun hemde aktif olarak eee rahim de toparlanıyor biraz dikkat ederek çabuk kilo verirsin

bayl

sen hayli hayli verirsin canım emziriyosun hemde aktif olarak eee rahim de toparlanıyor biraz dikkat ederek çabuk kilo verirsin
Ay tek umudum o . . EmzirmeEmzirmek. Bi de benim akıntı regle döndü . Sanırım o da 1 kilo fark edio. Cumaya biter. Ve eksi bekliyorum. Çıkmasà çok uzulcem.

İyi geceler kizlar
Sabah omlet sebzeli migdem bulandi bir dilim salam
Ara bir fincan kahve
Ara iki mandalina
Aksam firinda et 3 kasik pilav bir litre ayran bir kycuk kase salata
Su bir litre

Dolasim problrmi var bagirsaklarimda iki gundur iki minik dilim balkabagi yedim
:cry:cok morelim bozuk gorumcem oooooo yine kilo almisin dedi bende lafi gecistirdim

İşte tamda bu motive olmak için bir fırsat kozalakperisi kendine inan
Gerisi gelir
Menünde Öğlen olmaması sıkıntı gibi geldi

Eki Görüntüle 2090164

evet arkadaşlar bu muhteşem haftadaki spor tablomuz... :halay:
tekrar tekrar hepinizi tebrik ediyorum...
bu hafta spor birincimiz glstn99 glstn99 :sampiyon: :sampiyon::sampiyon: tebrik ederim canım :KK9:
ikincimiz mezun güzelimiz @smy11 :sampiyon: :sampiyon: tebrik ediyorum :KK9:
ve üçüncümüz @Gamzemdwf :KK9: :KK9:

ama bu hafta bütün takımım çok iyiydi :KK71: aynı performansı yine bekliyorum yansın yağlarrrrrrr gitsin kilolarrrrrrrrr:KK71:

@glstn99 canım Tebrikler orda hafta boyunca kaptanın senin adını yanında taşıması büyük bir ödül
Ayrıca hem iş hem ev hem bu birincilik harikasın :KK9:

Back
X