• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağolun kızlar haklısınız valla ne diyeyim. Stres sıkıntı sağlıksız beslenme. Bunların hepsi etkiledi tabi

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-54216926

Kızlar kim kaç kilo verdi listesi. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK9:
İlk 20 de adı olan innuk innuk @gulumse25 ve @gulenyuzumsunsen i ayrıca tebrik ediyorum :sampiyon:
Bu sefer daha çok asılalım ilk 10 a girelim inşallah arkadaşlar :sampiyon:
Kendi adıma ben tşkr ederim:KK68: iyiki beni takıma kabul ettiniz iyiki gelmişim iyiki bu takımdayım iyiki sizleri tanımışım iyiki burdayım başta çok degerli kaptanım Anka Anka olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok tşkr ederim ve hepinizi çok seviyorum :KK200::KK68::KK68::KK68::KK68::sampiyon:

İşte tamda bu motive olmak için bir fırsat kozalakperisi kendine inan
Gerisi gelir
Menünde Öğlen olmaması sıkıntı gibi geldi

@glstn99 canım Tebrikler orda hafta boyunca kaptanın senin adını yanında taşıması büyük bir ödül
Ayrıca hem iş hem ev hem bu birincilik harikasın :KK9:
Hoşunuza gidiyor mu gerçekten

Kendi adıma ben tşkr ederim:KK68: iyiki beni takıma kabul ettiniz iyiki gelmişim iyiki bu takımdayım iyiki sizleri tanımışım iyiki burdayım başta çok degerli kaptanım Anka Anka olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok tşkr ederim ve hepinizi çok seviyorum :KK200::KK68::KK68::KK68::KK68::sampiyon:
Ben teşekkür ederim takımı sahiplenip vakit ayırdığını için :36:

Karatay var kanal d de bundan sonra evine geçince kendı ekmeğimi kendım yapmayı düşünüyorum glutensiz unla
Kaptanım şimdi seni çok sevecek Gamze bende karatay yapacaktım diyetimi ama kitabını bulamadım o yüzden kaldı çok memnun kalanlar var bu diyetle kilo verenler sende dene istersen kuzum

İşte tamda bu motive olmak için bir fırsat kozalakperisi kendine inan
Gerisi gelir
Menünde Öğlen olmaması sıkıntı gibi geldi

@glstn99 canım Tebrikler orda hafta boyunca kaptanın senin adını yanında taşıması büyük bir ödül
Ayrıca hem iş hem ev hem bu birincilik harikasın :KK9:
Cok tesekkur ederim cnm keske kilo fermeye ilk basladigimda buraya gelseymisim 11 kilo gityi benden 1.5 burda

ama ya illaki arti cikabilir cuma sabah ac tartiliyoruz.sonra gun icinde diyettekileri yiyoruz.ya arti cikarsa:110:ne kadar fark kotuuu kabul ediliyor
Yine pazartesi sabah aç tartıl canım önemli olan Cuma tartıları pazartesi kontrol sadece
Bazen artı olarak gelebiliyoruz malesef ama Cuma'ya topluyoruz .

Back
X