• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldiniz H hayrisfatih ve deyno deyno :halay:ularım tez zamnda hedeflediginiz kiloya ulaşirsiniz. Ben bu kızlar sayesinde 5.5 kilo verdim 1 ayda:nazar: Ben de yeni sayılirim:oops:isteyince oluyomuş bunu anladım sayelerinde.:KK55:uçacaksıniź kemerlerinizi baģlayın simdiden soyleyim:confused::confused:
cokkk Teşekkür ederim canim hoşbuldum gerçekten. ayyy ne guzel ilk ayda darisi benimde başıma cok heyecanlandim valla :KK200::KK9:

Hoşgeldiniz yeni gelen herkes ☺️ Yarın sabah tartılırsınız aç karna. Menülerinizi takım menüleri linkine yazarsınız sporumuzuda orda yazıyoruz. Önceki yazanınkini kopyalayıp altına.
Kolay gelsin hepimize :KK200:

Bdv yi gerçekten iyiyken okumayın. allah hepsine yardım etsin. Ne zaman iyi geliyor moral bozukluğu ne bileyim böyle halsizlik bitkinlik herşeyden bıkma umursuzluk çökünce derdimin dert olmadığını ve bunada şükür demek için girip bir iki okuyorum
Allah yardimcilari olsun. Cok ic karartici. Ben aglak film bile izlemem. Durduk yere canini sIKMA okuyupta. Sonra benim aklima takiliyor unutamiyirum :( rabbim yardimcilari olsn

Yulaf ezmesi yedim sabah 3 yk. içinede işte kuruyemiş kuru üzüm kayısı elma havuç doğradım. Akşama kadar bişey yemicem. Akşamda bulgue pilavı yemicem yoğurt ve barbunyayla günü kapatacağım

Bdv yi gerçekten iyiyken okumayın. allah hepsine yardım etsin. Ne zaman iyi geliyor moral bozukluğu ne bileyim böyle halsizlik bitkinlik herşeyden bıkma umursuzluk çökünce derdimin dert olmadığını ve bunada şükür demek için girip bir iki okuyorum
Valla katiliyorum.

Back
X