• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim
yaaaa ins hamilesindir git bi test yap bakalım ne çıkacak bekliyorum hadi ki resminide istiyorum

Kızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış:mad:
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum :KK43:
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol :KK43:
Oy oyy oyyy cok gecmiş olsun bacim. Ama hepsinin temelinde uykusuzluk yatiyo bence. Coook uzuldum yaa. Ilacini duzenli kullan. Tansiyon sakaya gelmez. Umarim her sey yoluna gjrer tez vakitte. Cikardilar mi cihazi?

7 mart çarşamba

Sabah kahvaltısı saat 7.30.
3tane parmak galeta
1bardak çay

Öglen akşam birlikte oldu misafir vardı saat 16.00
2kaşık fellah köftesi
1kaşık erişte salatası
2kaşık patlıcan salatası
1çatal kapya közlenmiş biber salatası
5bardak aralıklarla şekersiz çay

1litre dukan birası
1litre su

Afiyet olsun :)

Kızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış:mad:
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum :KK43:
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol :KK43:
Gizli tansiyon çok riskli gerçekten dediklerini yapın kaptanım doktorun

Kızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim

Hadi inşallah :anneadayı::KK30::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X