• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sabah
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1.5 kk light peynir
söğüş
yeşil çay

öğlen
minik salata
avuç içi kadar ızgara tavuk
1 yeşil zeytin

akşam
1 kase yoğurt
yeşil elma
3 küçük salatalık

spor
15 dk cardio hareketleri
10 dk bacak
Güzel menü fakat benim gibi aç olduğunu düsünuyorum:KK70:kız akşam yemek yiseydin yawru bu ne:KK19:

20 Mart menüm ;

Kahvaltı 10.00;
1 tavada yumurta otlu +domatesli+beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 12.00;
Sade türk kahvesi
Sade soda
İki kuru meyve
2 ceviz

Öğlen 14.00;
Bir kase mercimekli yeşillikli salata
Bir bardak ayran

Ara 17.30;
yeşil çay, armut

Akşam 19.30;
Bir kase yeşil mercimek
3 mücver
Az yoğurt

Ara 21.30;beyaz çay +6 badem

Su 2,5 lt
Afiyetler olsun cnm güzel menü:kk77: 3 mücver (ayyy çok seweriiiimm) kısmina özellikle bayildim. Umarim çok yağlı degildi:KK62:

Ayy deme canim yaa off. Burda da simdi radikal hristiyan parti basta o yuzden kurtaji yasakladilar. Annenin veya cocugun sagligina bile zarar verecek derecede olsa yine de yasa. Tabi herkesin fikri bence cok sacma ailenin kendine birakilmasi lazim karar degilse kimse bile isteye kendi canina kiymak istemez.
Ve bu anti kurtaj olaylarindan dolayi resimler filan asiyorlar her yere ayy bir resim gordum off yaa gunlerce aylarca aklimdan cikmadi. Rabbim sana da o bayana da herkese sabir versin.
Ama boyle bir durumda demekki hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor canim kimsenin elinden.
Aynen kuzum herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır muhakkak hamdolsun canımız sag yine olur inş Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin hayırlıysa nasip etsin

Kız güli nerelerdesin ben seni hiç gormüyom yaaa... ben artı getirdim dalga bilem gecmedin ama olmuyo böyle:işsiz::işsiz:
Kuzum hafta sonu 2nişan vardı eve hiç elimi bile sürmedim dün hastanede geçti bugün evi baştan aşa temizledim yemek yaptım yeni müsait oldum biraz dinlenip duş alıcam az ayaklarımı uzattım dedim bakim millet nörüyo

Show tv de muzice var ona bakim çok seviyorum bu filmi sinemada izlemiştim muhteşem bişey yaaa

Kuzum hafta sonu 2nişan vardı eve hiç elimi bile sürmedim dün hastanede geçti bugün evi baştan aşa temizledim yemek yaptım yeni müsait oldum biraz dinlenip duş alıcam az ayaklarımı uzattım dedim bakim millet nörüyo
Pekisi dinlen bakalım:işsiz:özletme kendini gir bak neler yedim sen yokken:KK53:

20 mart menü
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim ince bazlama
5 zeytin
1 dilim peynir

Öğle
2 adet orta boy köfte(firinda)
1 kase iskembe corbasi

Ara
1 kucuk kase yoğurt

Aksam
3 yk domatesli bulgur pilavı
1 kucuk kase patatesli et haslama

Aksam biraz karbonhidrat kacti isten gelince yetistiremedim yemegi esim orucluydu.

Back
X