- 21 Ocak 2017
- 2.957
- 4.396
- 133
- 28
Oo soğuk kapma sakın rüzgar yemekızlar küçüğe kan tahlili yaptirmak icin sabah hastaneye gittim öğlen den sonra ultrasonda verdiler onuda yaptırdım sirtim göl icinde sindi kiza pizza aliyorum eve gececem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo soğuk kapma sakın rüzgar yemekızlar küçüğe kan tahlili yaptirmak icin sabah hastaneye gittim öğlen den sonra ultrasonda verdiler onuda yaptırdım sirtim göl icinde sindi kiza pizza aliyorum eve gececem
Bende öyleyim yiyin yiyin şişin diyorum çok iyi olmuş alışmanPatatesle nasıl kilo veriliyo ya şaşırdım
Ben karataydan sonra patateside çıkardım hayatımdan:)
Kız unutmuyosunda hiçbişeyi maşallah:)
Evet cok tartıştım hala daha devam ediyor gece yarıları tatlıları popacaları yiyolar bende alıştım artık ilk başlara göre daha iyiyim şükür :)
Tamam girip bakayım biii..sen ne zaman başladın diyete canım?
Ayyyy en sevdiğimdeen afiyet olsun:))
Geçmiş olsun. Salon çok iyi fikir hem düzenli gidiyorsun hem egzersizler belirli hemde ğara verip gitmeyince insan üzülüyor mecbur kalıyorsun süper bu iyi bir adımMerhaba arkadaşlar iki gündür takip edemiyorum siteyi.kayinvalidem rahatsızlandı, hafta sonu tam bir keşmekeşti
Neyse ki bugün evindeyim çok şükür.bu hafta içi spor salonuna yazılma niyetindeyim.ramazanda dondurma kabhi verirlerse 3 aylık kayıt yaptiracagim
Sadece sumu sen delimisin kız sadece suyla olurmu eee boşuna aç kalıyorsun yediginde alırsın o kiloyu hemde fazlasıyla su 0 kalori yedigin her şeyde calori var seni kim kandırdı öyle az az ye dogru düzgün diyet yap bırak şunu
Çok teşekkür ederim küçük kızm ve bende öksürük var. Ben daha ağır geçiriyorum. Halen geciremedim. Diyebilirim. Sesim çıkmaz oldu. O derece. Kendim iyi hissettiğimde sporuma devam edecem insGeçen hafta almak istedim ama kötüydün o yüzden insallah bu haftaya nasip ama gel sık sık takıma. Ne durumda bebişler
Sarmayı sayılı yiyebilirdin2 nisan menüm
Sabah
Yarım simit çay
Ara
Kayısı çayı
Akşam
Yarım tabak sarma
1kase yogurt
Yaa bugün hiç iyi geçmedisabah hastanedeydim simit girebildim.aksam da ablam çağırdı yemeğe.. Yarın beyaz lahanaya baslayacagim
Canım yemek yerine kuru meyve ve kuruyemişle geçirmişsin gününü sence olmuş mu2 Nisan menü
Sabah 9.0
2 yk menemn
3 yk yumurtaliispanak
Bir lokma baltereyag,iki lokma peynir,bir dilim ekmek
Öğlen
1 adet haşlanmış yumurta, yarım domates
Ara t
4 yk makarna, 5 leblebi 10 adet kuru uzum siyah
Ara
6 yerfistgi, 3adet incir,iki avuç çekirdek
Akşam
Bir kase cacık koyu yoğurtlu
2 litre su
Tani hepsine sen baktın evde biri hasta oldumu herkes oluyor ya hepÇok teşekkür ederim küçük kızm ve bende öksürük var. Ben daha ağır geçiriyorum. Halen geciremedim. Diyebilirim. Sesim çıkmaz oldu. O derece. Kendim iyi hissettiğimde sporuma devam edecem ins
Pek yemek yapamadım. Bi daha ki sefere inş dikkat ederim. Çok sagolCanım yemek yerine kuru meyve ve kuruyemişle geçirmişsin gününü sence olmuş mu
Tartı sorununa çözüm bulucam. Düzgün tartan bir baskül alıcam bu hafta. Cuma we ptesimi kaç saatleri ?Maşallahkız yazaydın ya burayada yazdınmı. Birde lütfen canım tartı saatlerini kaçırma. Yoksa sen listeye girmek istemiyor musun
![]()
Bilmiyomki hatırlamıyorumSonuç nasıldı ? Bir haftamı uyguladın ?
Bilmiyomki hatırlamıyorum
Tartıda görürüm ben seni haftaya o zaman ömründe yemedigin dayagı benden yiycen demekkiAbla kimse kandırmadı ya merak etme :)
Zayıflamak için yapmadım zaten. Bağışıklık sistemimi yenilemek için yaptım bir çok kaynaktanda araştırdım aslı var yani bu giden kilolar yağdan değil zaten biliyorum.
Tamamen şifa için ömrümde bi kere yapmış olmak istedim:)
Aynen öyle oldu hemde acı yapmıştım afedersin acı acı yemenin acı acı çıkarması olmuştudemekki ciddi etki etmemiş iz bırakmamış.

Selam canim. Kusura bakmayi ya burda cuma gununden beri bu gun de dahil Paskalya bayrami vardi. O yuzden gorumcelerim esleri cocuklari kayinpeder hepsini davet ettik bayram icin. Sagolsun geldiler. Hic vaktim olmadi girmeye
Slm canim hos geldin cumadan beri yoktum. Misafirlerim vardi.bu aksam spor yapcam ınsallah
Cok haklisin canim. Ben de bir ara karatay yapiyordum ama kendi tarzimda@afatmas canım ben karatayı biraz değiştirerek yapıyorum:) kendi alışkanlıklarıma göre ufak değişiklikler yapıyorum. En iyi kilo verme yöntemi vucudunu dinlemekten geçiyor.
Tabii ben bu kadar çok verdim, çünkü ne kadar kiloluysan(hastalık olmadığı sürece) o kadar hızlı veriyorsun:) ama hedef kilosuna yaklaşanların işi daha zor, ben de onları tebrik ediyorum![]()