• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pilavim pisiyor salatam hazır. Sabah erken yedim bugün acıktım 5 te akşam yemeği mi yedikten sonra günü kapatacam

Merhaba:)

Yarışma kurallarının çok katı olması gözümü korkutsa da bana da artık böyle bir şey lazım diyerek aranıza katılmaya niyet ediyorum.

ADINIZ: Aslıhan
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 156cm
KİLONUZ: 68 (tam emin değilim, evde tekrar tartılmam lazım)
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında oburluk
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
İkinci bebek için hem sağlıklı beslenmeyi hayatıma sokmak istiyorum hem de aşırı kilo ile hamileliğe başlamak istemediğim için kilo vermeyi arzuluyorum

Merhaba:)

Yarışma kurallarının çok katı olması gözümü korkutsa da bana da artık böyle bir şey lazım diyerek aranıza katılmaya niyet ediyorum.

ADINIZ: Aslıhan
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 156cm
KİLONUZ: 68 (tam emin değilim, evde tekrar tartılmam lazım)
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında oburluk
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
İkinci bebek için hem sağlıklı beslenmeyi hayatıma sokmak istiyorum hem de aşırı kilo ile hamileliğe başlamak istemediğim için kilo vermeyi arzuluyorum

Hoşgeldin canım🤗
Kurallarım katı değil ya neden öyle dedin 😂
15 gün deneme süresi var canım. Bu süreçte takıma ve kurallara uyum sağlayıp sağlayamadığına bakarsın zaten 🤗
Yarın sabah aç karına mümkünse çıplak ya da çok ince giysilerle tartılıp tam kilonu bildirirsin 🤗

Hoşgeldin canım🤗
Kurallarım katı değil ya neden öyle dedin 😂
15 gün deneme süresi var canım. Bu süreçte takıma ve kurallara uyum sağlayıp sağlayamadığına bakarsın zaten 🤗
Yarın sabah aç karına mümkünse çıplak ya da çok ince giysilerle tartılıp tam kilonu bildirirsin 🤗
Ben hemen esnetme isteyeceğim çünkü :D İşten geç çıkıyorum, o yüzden 19.30 olsa olmaz mı son yemek yeme saati. Bir de evde tartım da yok. Onu nasıl yapsam acaba? Annemlerin tartısını araklayabilirsem yarın evde dediğin gibi tartılabilirim kaptanım.

Back
X