• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

asya_01 asya_01 aslında ben koruyabiliyorum. Kızımdan sonra 3 yıl aynı kiloda kaldım. Ama zor veriyorum ne yazık ki😞
Bence koruyabilmek daha önemli. Bende koruyamiyorum tam tersi. Sana iyi gelen diyeti uygulamalisin. Ben mesela karatayla zayiflayabiliyorum yoksa 3 yada 6 öğünle gramla gidiyor. Deneme yanılma yoluyla bulursun. Haftada 3 gün sebze mesela gayet iyi gelir bana

asya_01 asya_01

Ben de Karatay la zayıflıyorum ama Karatay beni çok sıkıyor. Kıtlık psikolojisine giriyorum. Yavaş yavaş verip kalıcı koruma istiyorum. 😎 Ben de sebzeseverim. Özellikle kış sebzelerine bayılıyorum 😍 birde akşam az yemek çok etkili. Ben öyle koruyorum genelde.

asya_01 asya_01

Ben de Karatay la zayıflıyorum ama Karatay beni çok sıkıyor. Kıtlık psikolojisine giriyorum. Yavaş yavaş verip kalıcı koruma istiyorum. 😎 Ben de sebzeseverim. Özellikle kış sebzelerine bayılıyorum 😍 birde akşam az yemek çok etkili. Ben öyle koruyorum genelde.
Tabii bünye den bünyeye farklı. Karatay biraz zorluyor. Hafta sonu kursa gidiyorum kahvaltı yi 8 de yapıyorum bu yüzden hafta sonu 3 ana öğün yapmayi dusunuyorum

17 ekim Perşembe
9:30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates-salatalık

13:00
3 kaşık yulaf 1 elma 1 bardak süt ile yulaf lapası

16:00 1 elma 1 çay bardağı süt

19:00 8 kaşık barbunya yağsız salata

Su 2 litreyi geçti
Spor 1 dakika plank

Yarından itibaren ip de atlayacağım inşallah.

17 ekim Perşembe
9:30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates-salatalık

13:00
3 kaşık yulaf 1 elma 1 bardak süt ile yulaf lapası

16:00 1 elma 1 çay bardağı süt

19:00 8 kaşık barbunya yağsız salata

Su 2 litreyi geçti
Spor 1 dakika plank

Yarından itibaren ip de atlayacağım inşallah.
Afiyet olsun :KK68: spor sart

Back
X