• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Onu da deneriz bakalim :)

68.8 çıktım
Tekrar tartıldın mı canım.
Günaydin kizlar 80.4 ile acilisi yaptim bakalim 🤭
Hadi bakalım dikkat edersen 78 ile bitirirsin ekimi :5:

Benim pasada uyusa uyucaktim. Geç uyuyor birde çok sevmiyor uykuyu
Benimkiler de öyle. Daha bebeği uyutamadım 😩
Günaydın kızlar tartıldım 77.1 :işsiz:
Olsun veririz evelallah:5:
haydı bısmıllah ben de başlıyorum. bı kac aydır sureklı başlayıp bozuyorum cunku duygusal yıyıcıyım. moralım bozukken hemen yemeğe sarılırım.. cok sıkı dıyet yapamıyorum bırden bozup cok yerım :spor: o yüzden aksam 5 den sonra yemeyip ıkı ogun cok abartmadan ama sıkmadan da yiyerek kılo vermek ıstıyorum… sure cok onemlı degıl ayda 2 3 kılo bıle cok degerlı.. malum 3 kucuk canavarın arkasına koşmak kolay degıl:temizlik:

ADINIZ: Aslı
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 167 cm
KİLONUZ: 76.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3 1+ikiz:rapci:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik ve sonrasında lohusa sendromu :))
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
daha ıyı hıssetmek
Hoş geldin canım :36:
Aynen dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş gitsin tam gitsin :5:
Hosgeldiniz. Ben de duygusal yiyiciyim sevinince ,üzülünce, kizinca offf offf 🤫
Yemediğin zaman var mı canım 😂
Hoş geldin :)
Ne olacak bu duygusal yiyişlerimiz bilmiyorum, duygusal yiyiş yerine başka bir şey koymamız gerekecek sanırım :KK70:
Evet kesinlikle
Kitapta okumuştum. Dopamin yükseltici gıdalar yerine dopamin yükseltici aktiviteler koyduk mu sorun çözülüyormuş:5:
yıne baya ıyı duruma geldım ben hep abur cubur yerdım sımdı cok sukur hepsını bıraktım. ev yemegı kek yerım genelde paketlı urunden ıyıdır yıne
Kesinlikle. En önemli adımı atmışsın yavaş yavaş diğerlerin de çözersin ;)
Günaydın 😘 sabah kıyafetsiz tartıldım 62.4 kg çıktım 🤩 ama tuvalet olayından önce oldu bu😫 sabah telaşı bizde yoğun 😛
😍😍 bi de tuvalet olayı olsa 62 görecekmişsin 😍😍
bende hıc eve almıyorum çocuklarda yemıyor

kurtulamadım ya bende bıde 3 çocuk ounca yoruluyorum kızıyorum az sakınlesıyım dıye yıyorum :KK20:
Aynı ben 4 tane de bende var 🤪
Maşallah sana yaa 3 çocuk yaşında çok genç :anne: :nazar: hoşgeldin aramıza. Kilomuzda yakın seninle.
Yanlış alıntılamışım sanırım yazacak bişey bulamadım 😂
Ben sadece uzgunken. Geçen hafta tv de denk geldim dr duygusal acliktan kurtulmak için daha pozitif düşünmek ve sosyallesmek gerek mis. Doğru diye düşünüyorum ben gezip tozarken aklıma açlık gelmiyo mesela hic
Aynen ben de mesela akşam arkadaşlarla muhabbet ederken hiç bir şey yemedim canım bile çekmedi. Can sıkıntısı çocuk stresi benimkisi:işsiz:
Kızlar aranızda IF yapan var mı, merak ettim.
Ben yapmaya çalıştım bi ara ama zor oldu emzirirken
Karatay gibi oluyor if de. Aralıklı oruç. Ben az buçuk yapıyorum canım
Ama if de oruç değilken istediğini yiyorsun. Oruç başlayınca sadece şekersiz sıvı serbest
Valla oyle oldu oglum 5 yasında ıkızlerım 1.5 zor zamanlardalar 3 u de ve ben cok streslıyım basa cıkmak zor yıyorum bende
Rabbim kolaylık versin. Benimkiler de zorluyorlar ama napalım geçecek inşallah bu günlerde canları sağ olsun :5:

Benim ikizler de iki bucuk yasindalar. Herkes onlarin pesinde verirsin dedi tam tersine aldikca aldim ben.
Bana da diyorlar bu çocuklarla sen nasıl kilo alıyorsun diye :D dedim zaten çocuksuzken 45 kiloydum çocuklarla aldım :D
Kızlar bugün 2. Günüm diyette elim ayağım boşaldı. Ellerim titredi. Ben ilk aşamada 3 ogün yapsam daha verimli olacak sanki.
Asya kaç kere denedik kuzum direk 2 öğüne geçemiyoruz niye her seferinde baştan deniyorsun. 3 öğün yap sonra 2 ana bir ara sonra istersen 2 öğün yaparsın :5:
Dün gece herkes gece kahvalti yapti sonra gece yarısı marketten cipsler falan sabah simitler. Hicbirini yemedim insallah degiyordur 😂
😍😍😍😍😍
En sevdiğim üye
İradesine sahip olan
😍😍😍😍😍😍😍

Hadi bakalım dikkat edersen 78 ile bitirirsin ekimi :5:

Olsun veririz evelallah:5:

Hoş geldin canım :36:
Aynen dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş gitsin tam gitsin :5:

Evet kesinlikle
Kitapta okumuştum. Dopamin yükseltici gıdalar yerine dopamin yükseltici aktiviteler koyduk mu sorun çözülüyormuş:5:

Kesinlikle. En önemli adımı atmışsın yavaş yavaş diğerlerin de çözersin ;)

Aynen ben de mesela akşam arkadaşlarla muhabbet ederken hiç bir şey yemedim canım bile çekmedi. Can sıkıntısı çocuk stresi benimkisi:işsiz:

Ama if de oruç değilken istediğini yiyorsun. Oruç başlayınca sadece şekersiz sıvı serbest

Rabbim kolaylık versin. Benimkiler de zorluyorlar ama napalım geçecek inşallah bu günlerde canları sağ olsun :5:
Haklisin valla her daim yiyorum 🤭

Benim esim disarida yiyecek bugün Ben de cocuklarla sosis kizarttim bir kac parca yedim hardalla asya_01 asya_01
Menüm
Kahvalti yagda iki yumurta, filtre kahve
Öglen iki yulafli kurabiye ve cay
Aksam iki kizarmis sosis az hardalla
Birazdan filter kahve yapacagim.

Ben cayi kahveyi zaten sekersiz icerim ayrica belirtmeyecegim menülerimde.
Su cok az. Iki bardak 😒
Sosis kesinlikle çok zararlı
Ve menün çok az şimdiden bu kadar az yersen ilerde sıkıntı yaşarsın daha güzel menüler bekliyorum senden 🤗
Kızlar menum
Sabah 10 da
Çeyrek ekmek tost
2 has yumurta
1 domates çay

Öğle 15 de
15 yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1 sandviç ekmeği
5 kasik yoğurt

Akşam
5 kasik bulgur pilavı salata

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Bugün çok kötü gecti kızlar yaa
Sıkıntı nerde bence kötü değil.

Sabah
Füme etli omlet
1 dl çavdar

Öğle
Elmalı yulaf lapası

Akşam
8 yk ıspanak
Yoğurt

Su 2 lt
Spor yapmadim yapinca yazacağım
Afiyet olsun. Ekmek neden yok canım ıspanakta bulgur mu vardı
MorVampirella 68,8
aslihancngz 68,3
mavimli 80,4
asya_01 77,1
Kosantosbaa 62,4

Anka Anka Biraz yardım edeyim dedim umarım eksik/yanlış yazmamışımdır kiloları toparadım :KK37:
Yaa cansın sen inan çok sevindim ellerine sağlık 😍😍😍
Hem iradesine sahip hem yardımcı😍😍 tuttum seni bırakmam artık 😍😍

Anam en sisman benim 🤭😁
Şşş yok öyle şişman falan olumlu cümleler gönder beğnine :D azcık dişini sık 2020 ye 65-70 arası girersin 😍😍😍
Sonra hepimiz çok fit olcaz :)
Dimi ya :5:
İyi akşamlar kızlar 💕💕😊 Gergin bir gündü anca sakinleştim. Menü bildirimi:
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 kk peynir, 5-6 zeytin, domates - salatalık , 1 dilim ekmek
Ara: vaktim olmadı
Öğlen: yarım kase çorba , 3 kaşık yoğurtlu mantı ( öğlen okuldaydım ara yapmayınca yedim 😖)
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 5 ızgara köfte, 5 inçe parça fırın patates, ayran , salata ( yağsız )

Su gene aZ içtim. Şişe taşımaya karar verdim. Spor yatmadan 7 dakika bacak hareketleri. Yavaş yavaş arttıracağım inş.
Menüye bütün bakınca 3 kaşık mantıdan zarar gelmez bence 🤗
Napiyorsunuz kızlar? Ben kpss ye hazırlanıyorum ders calısıyorum. Paşam da oynuyor kendine. Karbonhidrat i fazla oldu bugün um acıktım kalktım sütlü kahve yaptım. Birde bakayım bizimkiler napiyor dedim
Kolay gelsin canım:36:

Selam Sevgili Takım;
Günlük raporumu verip çıkacağım :)

İlk öğün 15.00
1 salatalık
1 tabak yoğurt
1 avuç badem

İkinci öğün 19.00
1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata, turşu

Akşam arkadaşlarla buluştuk, dibek kahvesi içtim 20.00 gibi, şekersiz istemiştim ama tatlımsı gibisi tadı. Artık şeker vardıysa geçmiş olsun.

Spor yürüyüş 6300 adım

Su 2ltden fazla içmişimdir, akşama kadar da çay içtim sayısını bilmiyorum.

Benden böyle, yazılanları okuyamıyorum geç geldim eve aşırı uykum var. Herkese iyi geceler :)

Ben de uzun süredir okuyamıyorum. Çok üzülüyorum 😔
Kitap okuma saatleri de yapabiliriz 🤗
Kızlar size birsey soracam. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şu atıştırmalık yada ara öğün luk meyveli kuru yemiş li bar lar hakıında ne düşünüyorsunuz.
Züber alıyorum ben çocuklara ama biraz pahalı evet

Merhaba benim bugünkü menüm şu şekilde;
Sabah : haşlanmış yumurta, 2 Adet zeytin, domates salatalık, 2 Adet ceviz
Öğle: haşlanmış karnıbahar yoğurtla
Ara öğün :6 adet çilek
Akşam: 1 kase mercimek çorbası yoğurt
Durum bu arkadaşlar çalıştığım için öğle aralarında ne yiyeceğini şaşırıyorum yanımda götürüyorum ama her gün hazırlamak sabahtan zor oluyor.spor yapacak zamanım olmuyor ama günlük rahat Bi 7000 adım atmış oluyorum. 1 aydır da sabah aksam demir hapı kullanıyorum cok düşükmüş. Bu arada ben 2 haftadır bu şekilde dikkat ediyorum. Grubu da takip ederek motivasyonumu arttırmak istiyorum. Artık istediğim sonuca ulaşmak istiyorum ✌🤸‍♀️
Hoşgeldin canım:36:
Kilonu bilmiyorum ama menün çok az değil mi?
1. sayfada formumuz var onu doldurabilir misin rica etsem. Daha iyi tanırız seni :36:
Çok saçma aslında ama hem üzüldüm hem gerildim. Öğrencilerimle bir türlü anlaşamadık. Ne yazık ki yeni nesil çok bencil. Yarım saat boyunca adaletten bahsettim ama gene anlayışsız ben oldum. Sorun da oturma planı 🤯 gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla 🤔 Gereksiz yere bu kadar yükselince de toparlanamadım.
Kaçıncı sınıf ki canım
Çocukları uyuttum keyif yapiyim diyorum ama benim de uykum geliyor 😅
Aynen ya :işsiz:
bende yazayım sabahta dedıgım gıbı cok sıkı dıyette degım aksam 5ten sonra hıc bısey yemıyorum
sabah 2 has. yumurta domates salatalık azıcık cecıl peynırı
ogle ıkı dılım kek
aksam pırasa yemegı
Saatleriyle ve miktarlarıyla yazarsak daha anlaşılır olur aslında ama güzel gibi duruyor 👍🏻
Migros’ta satılan fellas falan var temiz içerikli ama bence pahalı. Diğerlerinde genelde ilave şeker var. Kuru incir , hurma, kuru erik, çiğ kuruyemişler daha uygun gibi...
Kesinlikle katılıyorum sana 👍🏻
Buara kıyafet alışverişi yapasım var. Ama karar aldım biraz önce 60 ı görmeden birşey almak yok. 🤓
Evet minimalist olalım biraz 😂
O kadarmiymis yaa:KK57:asgari ücret le ev gecindiren insana göre değilmiş :KK70:
😅
Ankam hala ugramadi yogun geçti bugun
Çok yoğundu çok yoruldu bitti resmen Anka bu gün. Bütün gün 4 çocukla gün senin neyine diye gezdim :D
Herkese iyi geceler
İyi geceler hoş geldiniz:36:
Tekrarı yazmamisim de mi 68.7 ciktim 100 gr 100 gr dir Anka Anka
Evet evet 100 gr 100 gr dır. Senin için sıkıntı olmazsa bu şekilde yapabiliriz bence 🤗
🙈🙈

Anka Anka ıspanakta bulgur yoktu ama benim ekmekle pek aram yok aslında yesem iyi olur bir dilim de olsa daha tok olurum şu an acıktım mesela

Selam Sevgili Takım;
Günlük raporumu verip çıkacağım :)

İlk öğün 15.00
1 salatalık
1 tabak yoğurt
1 avuç badem

İkinci öğün 19.00
1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata, turşu

Akşam arkadaşlarla buluştuk, dibek kahvesi içtim 20.00 gibi, şekersiz istemiştim ama tatlımsı gibisi tadı. Artık şeker vardıysa geçmiş olsun.

Spor yürüyüş 6300 adım

Su 2ltden fazla içmişimdir, akşama kadar da çay içtim sayısını bilmiyorum.

Benden böyle, yazılanları okuyamıyorum geç geldim eve aşırı uykum var. Herkese iyi geceler :)
Yazdın mı bilmiyorum ama neden 15:00 e kadar bişey yemedin ki 🤔

Anka Anka tamam cuma nöbet cıkısıma gelirse uykudan kalkınca tartılırım. Kahvaltı etmeden 68,8 kahvaltı ettim uyudum uyandım 68,7 geldi :)

Anka Anka ıspanakta bulgur yoktu ama benim ekmekle pek aram yok aslında yesem iyi olur bir dilim de olsa daha tok olurum şu an acıktım mesela
Evet tam buğday ya da yulaflı ekmekler falan lezzetli oluyor. Akşam yemeklerine 1 dilim ekleyelim.
Gece
1 su bardağı yoğurt+1 meyve
ya da 2 bardak ayran+ 1 meyve
Ya da 10 badem+3 hurma
Ya da 2 ceviz+3 hurma

gibi gibi bir öğün ekleyelim bence ;)

Hadi bakalım dikkat edersen 78 ile bitirirsin ekimi :KK5:

Olsun veririz evelallah:KK5:

Hoş geldin canım :KK36:
Aynen dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş gitsin tam gitsin :KK5:

Evet kesinlikle
Kitapta okumuştum. Dopamin yükseltici gıdalar yerine dopamin yükseltici aktiviteler koyduk mu sorun çözülüyormuş:KK5:

Kesinlikle. En önemli adımı atmışsın yavaş yavaş diğerlerin de çözersin :KK66:

Rabbim kolaylık versin. Benimkiler de zorluyorlar ama napalım geçecek inşallah bu günlerde canları sağ olsun :KK5:
Gözümden uyku akıyor uyumuyor babamı beklicem diye tutturdu. Sabah da 7 de uyanicam kurs var.

İnan ben acikinca yesem hayatta kilo almam. Tek sıkıntı stres bana yeme atağı yaşatıyor orda batiriyorum herseyi. Ne yapalım çaresine bakicaz mecbur yoksa kurtuluş yok kilodan

Bana da diyorlar bu çocuklarla sen nasıl kilo alıyorsun diye :KK70: dedim zaten çocuksuzken 45 kiloydum çocuklarla aldım :KK70:

Asya kaç kere denedik kuzum direk 2 öğüne geçemiyoruz niye her seferinde baştan deniyorsun. 3 öğün yap sonra 2 ana bir ara sonra istersen 2 öğün yaparsın :KK5:

😍😍😍😍😍
En sevdiğim üye
İradesine sahip olan
😍😍😍😍😍😍😍
Aynen yaaa olmuyor. Bir süre 3 ana öğün yapıyorum

Gözümden uyku akıyor uyumuyor babamı beklicem diye tutturdu. Sabah da 7 de uyanicam kurs var.

İnan ben acikinca yesem hayatta kilo almam. Tek sıkıntı stres bana yeme atağı yaşatıyor orda batiriyorum herseyi. Ne yapalım çaresine bakicaz mecbur yoksa kurtuluş yok kilodan
Aynen canım. Yazmıştım yukarıda stres sıkıntı vb yeme atağı ne zaman oluyorsa o anları yemeden başka aktivitelerle atlatmayı öğreneceğiz :5:
Benim oğlanın da kursu var benim de 7 de kalkmam lazım :uykucu:

Kitap okuma saatleri de yapabiliriz 🤗

Züber alıyorum ben çocuklara ama biraz pahalı evet

Hoşgeldin canım:KK36:
Kilonu bilmiyorum ama menün çok az değil mi?
1. sayfada formumuz var onu doldurabilir misin rica etsem. Daha iyi tanırız seni :KK36:

Kaçıncı sınıf ki canım

Aynen ya :işsiz:

Saatleriyle ve miktarlarıyla yazarsak daha anlaşılır olur aslında ama güzel gibi duruyor 👍🏻

Kesinlikle katılıyorum sana 👍🏻

Evet minimalist olalım biraz 😂

😅

Çok yoğundu çok yoruldu bitti resmen Anka bu gün. Bütün gün 4 çocukla gün senin neyine diye gezdim :KK70:

İyi geceler hoş geldiniz:KK36:

Evet evet 100 gr 100 gr dır. Senin için sıkıntı olmazsa bu şekilde yapabiliriz bence 🤗

🙈🙈
:KK70: :KK68:

Mor Vampirella Mor Vampirella bu hafta senden düz 68 kilo bekliyorum kuzum :halay:

G gunesli gunler sen de 67,6 gelirsin bence. 700 gr sadece verirsin belki fazla bile olur :halay:

mavimli mavimli sen de 79,5 gelirsin bence yapabilirsin :halay:

asya_01 asya_01 hadi bakalım 77 lere yeni giriş yapmışsın hiç alışmadan oraya 76,3 getir haftaya :halay:

K Kosantosbaa sen de 61,7 gelirsin dimi :halay:

Kendime de 71,2 hedef koydum bakalım :halay:

Evet tam buğday ya da yulaflı ekmekler falan lezzetli oluyor. Akşam yemeklerine 1 dilim ekleyelim.
Gece
1 su bardağı yoğurt+1 meyve
ya da 2 bardak ayran+ 1 meyve
Ya da 10 badem+3 hurma
Ya da 2 ceviz+3 hurma

gibi gibi bir öğün ekleyelim bence :KK66:

Bu gece çalışırken mi :)

Back
X