• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kitap okuma saatleri de yapabiliriz 🤗

Züber alıyorum ben çocuklara ama biraz pahalı evet

Hoşgeldin canım:36:
Kilonu bilmiyorum ama menün çok az değil mi?
1. sayfada formumuz var onu doldurabilir misin rica etsem. Daha iyi tanırız seni :36:

Kaçıncı sınıf ki canım

Aynen ya :işsiz:

Saatleriyle ve miktarlarıyla yazarsak daha anlaşılır olur aslında ama güzel gibi duruyor 👍🏻

Kesinlikle katılıyorum sana 👍🏻

Evet minimalist olalım biraz 😂

😅

Çok yoğundu çok yoruldu bitti resmen Anka bu gün. Bütün gün 4 çocukla gün senin neyine diye gezdim :D

İyi geceler hoş geldiniz:36:

Evet evet 100 gr 100 gr dır. Senin için sıkıntı olmazsa bu şekilde yapabiliriz bence 🤗

🙈🙈
Kitap okuma saatleri iyi fikir. Ben genelde bir şeyi görev edinince vakit ayırma konusunda daha kararlı oluyorum.

Orta okul canım.

Buarada Anka Anka seni mia nın sayfasından da biliyorum. Oranın sessiz okuyucularından biriyim. Kendi çapımda minimalist de sayılırım. Ama çocuklar büyüyünce bu konuda daha başarılı olurum gibi 😊

Kitap okuma saatleri iyi fikir. Ben genelde bir şeyi görev edinince vakit ayırma konusunda daha kararlı oluyorum.

Orta okul canım.
Süpersin 😍 o zaman her gün en az 10 sayfa ile başlayalım sonra çoğaltırız 😍

Hedefler çok güzel inş ulaşırız 😍😍
Ulaşırsınız canım ben sizi seve seve olmadı döve döve zayıflatıcam :KK70:
16/8i denedim de hiç işe yaramadı :KK70:
İşe yaramaması saatlerden değildir de yediklerindendir belki. Neyse bakalım dene takip edelim. Kilo vereceğiz derken kas kaybetmenizi istemiyorum 🤗
Tartı işini naptın
Buarada Anka Anka seni mia nın sayfasından da biliyorum. Oranın sessiz okuyucularından biriyim. Kendi çapımda minimalist de sayılırım. Ama çocuklar büyüyünce bu konuda daha başarılı olurum gibi 😊
Aaaa evet orası da çok sevdiğim bi yer. Sessiz kalma sen de yaz 🤗

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 87.6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

MESLEGINIZ: EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI: 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: OLMUŞTUM SANIRIM AMA HATIRLAMIYORUM ÜZERİNDEN BAYAGA ZAMAN GEÇTİ
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR VÜCUDA SAHİP OLMAK

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 87.6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

MESLEGINIZ: EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI: 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: OLMUŞTUM SANIRIM AMA HATIRLAMIYORUM ÜZERİNDEN BAYAGA ZAMAN GEÇTİ
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR VÜCUDA SAHİP OLMAK
Hoş geldin canım tekrardan:36:
Benim de 4 çocuğum var. İyi ki geldin 😍 kaç yaşında seninkiler.
Şubatta kendi isteğinle ayrılmışsın. O yüzden yeni üye gibi başlayacaksın yeniden🤗

Hoş geldin canım tekrardan:KK36:
Benim de 4 çocuğum var. İyi ki geldin 😍 kaç yaşında seninkiler.
Şubatta kendi isteğinle ayrılmışsın. O yüzden yeni üye gibi başlayacaksın yeniden🤗
Ne güzelmiş maşallah allah bağışlasın. Benimkilerin yasları 10, 6.5, 3.5, 1.5 :KK9:seninkiler kaç yaşında

Back
X