- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
TarihAlttaki sayılar i anlamadım ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TarihAlttaki sayılar i anlamadım ben![]()
Tartı günlerinin tarihleriAlttaki sayılar i anlamadım ben![]()

Çok beğendimEvet kızlar ben de yaptım :)
Hadi BismillahTartı günlerinin tarihleri![]()
Hadi Anka sen de yap çizelge ni
Hadi inşallah yeni yıla fazllıklardan kurtulmuş olarak girelim.Hedeflerim kızlar
Kasimin 7 si oğlumun doğum günü ilk hedefim yılbaşı ve ocak 31 doğum günüm olmak üzere devam ettim.sırasıyla yazacam
Kasım 7: 74
Aralık 7:69
Ocak 1:65
Ocak 31:62 inşallah
Gayet makul hedeflerHedeflerim kızlar
Kasimin 7 si oğlumun doğum günü ilk hedefim yılbaşı ve ocak 31 doğum günüm olmak üzere devam ettim.sırasıyla yazacam
Kasım 7: 74
Aralık 7:69
Ocak 1:65
Ocak 31:62 inşallah
İnşallah. Karataya istikrarla devam edersem tutturum bu hedefleriHadi inşallah yeni yıla fazllıklardan kurtulmuş olarak girelim.
Ooooo kimler gelmiş hoş gelmişOooooo anka kaptan bi selam vereyim dedim :)
Ya ben süslü püslü yapacağım ya o yüzden erteleyip duruyorumHadi Anka sen de yap çizelge ni
Evet ankam. Abartma asya gerçeci ol dedimGayet makul hedeflerinanıyorum bu sefer ulaşacaksın
![]()
Napıcan süsü pusu. Yap hedefe kosalimYa ben süslü püslü yapacağım ya o yüzden erteleyip duruyorum![]()
Bullet journal yapcamNapıcan süsü pusu. Yap hedefe kosalim
Senin kan grubun neydiKan grubuna göre beslenmeyi duymuştum ama hiç merak edip araştırmamıştım. Resmen aydınlandımteşekkürler
Anka
O RH+ ve bana süt gerçekten iyi gelmiyor. Ekmeği faZla yediğimde de sıkıntı yaşarım genelde. Kendimi en hafif balık yediğimde hissederim. Ah şu ekmeği bir bırakabilsem..,az da olsa yiyorum.Senin kan grubun neydi