• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menüm
Kahvaltı(08.00)
1 yum ile omlet
1 dilim peynir
Domates
Ara (12.00~16.00 arası)
1 avuç fındık badem (çiğ)
Akşam(17.30)
Küçük kase domates çorbası
1 kase yoğurtlu lahana salatası
1 içli köfte 🙈
Su:1 lt
Spor : 10 dk eliptik
Eki Görüntüle 2547727
Afiyet olsun içli köfte çok severim 😋
Lahana salatasının tarifini alabilir miyim? Lahana da çok severim 😍😍
Adımlar süper :9:

Sabah
1/4 sahanda yumurta
2 dl ekmek
1 kk peynir
Çay

Ara
1 sb süt

Öğle
1 kase yeşil fasulye

Ara
2 dl kavun

Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1/2 kase cacık
1/2 kase kuru börülce yemeği

Su 1.5 lt
Spor yok
Adım 7826
Anka Anka
Kase dediğin bildiğin çorba kasesi mi
Az olmamış mı. Nöbetin yok mu acıkırsın.
Ve saatler lütfen 🙏

Afiyet olsun içli köfte çok severim 😋
Lahana salatasının tarifini alabilir miyim? Lahana da çok severim 😍😍
Adımlar süper :KK9:
Teşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm. ☺️Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.

Teşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm. ☺Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.
Çok teşekkür ederim 😍😍 severim mutlaka. Lahana aşığıyım çünkü 😋😋 ben genelde doğrayıp kaya tuzuyla ovup zeytinyağı gezdirip yiyordum. Böyle denicem yarın.

Ya kızlar bana birşey oldu iki saattir ne buldum yiyesim geliyo böle önümde herşeyin olduğu bi sofra olsa valla karıştirirdim çıldırıcam sanki o kadar acım peynir bi lokma ekmek zeytin yedim hala.acim bidaha akşam 17 30 da yemek yemeyecegim valla gece gece bi lokma bi lokma bi ton kalori aldim kesin .
Valla şuan kakaolu fındık kreması üstüne salatalık turşusu onun üstüne baklava onun üstüne sucuklu ekmek onun üstüne pasta üstüne salça filan yaparım o kadar karmasigim :KK70: :KK70:

Teşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm. ☺️Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.
Nefis 😊😋

Ya kızlar bana birşey oldu iki saattir ne buldum yiyesim geliyo böle önümde herşeyin olduğu bi sofra olsa valla karıştirirdim çıldırıcam sanki o kadar acım peynir bi lokma ekmek zeytin yedim hala.acim bidaha akşam 17 30 da yemek yemeyecegim valla gece gece bi lokma bi lokma bi ton kalori aldim kesin .
Valla şuan kakaolu fındık kreması üstüne salatalık turşusu onun üstüne baklava onun üstüne sucuklu ekmek onun üstüne pasta üstüne salça filan yaparım o kadar karmasigim :KK70: :KK70:
Cabuk yat uyu 🤨

Kizlar ya ben cok kotuyum bugun her sey cok guzeldi kahvalti ogle yemegi spor vs ama aksam gelince istanbul halk ekmegin tam bugday ekmeginden 4 dilim yedim inanılmaz guzeldi iste bu yuzden kilo veremiyorum bana verebileceginiz en temel tavsiye ne olur nasil motive olup kendinizi durduruyorsunuz acaba 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yanı kotu olmus keske yemeseydın bıde 4 dılım 😕😔
Geçen gün bi arkadaşta yazmıştı doğadan ananaslı yeşilçay çıkarmış bimden almıştım ben. Tadı çok güzel o bitince eşim sade yeşilçay almış ananaslıdan sonra bunu pek sevemedim çok acı geldi
Dogadan markasını kullanmayın bence ınstagramda gıda dedektıfı dıye bı hesap dogadan markasını ıncelemıstı tam hatırlayamıyorum ıcerıgı ama pek ıyı degıldı. Ben dogus almıstım ıyı ama en etkılısı aktardan kendın alıp hazırlamak. Taze taze hemde daha ekonomık
Çok az olmuş ama yaa. Temizlik dopamin salgılattığı için tokluk hissi veriyor bende de
Bıldıgın acım ama canım hala bısey ıstemıyor.. ay aman ıstemeyım zaten mutluyum 😂

Günaydın Güzeller,
Mutlu günler hepimize:KK200:

Dün akşam yürüyüş yaptım, yaklaşık 8500 adım kadar. Dün gün içi toplam adımım 13000 olmuş:KK49:
Yarın tartı günü . Lütfen 64 lerden kurtulayım artık:dua:

Elifcig93 Elifcig93
Cordelia Cordelia
Mor Vampirella Mor Vampirella
@fantastikaaa

Siz bu hafta listenin can damarlarısınız kızlar. Sizin kilonuz bölünmeyecek. Nolur yarın çok temiz beslenin. Yüksek yüzdeleriniz olsun.
Diğer arkadaşlar izinden döndüğü için eksi olarak girecekler maalesef. Derece yapamayız bu hafta zaten de nota almayalım ilk haftadan :dua:
Merak etme kaptanım elimden geleni yapıyorum. Kurtulacam şu 64 lerden.:rapci:

Back
X