• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyiyim biraz tombikledim sen nasılsın :KK19:

Evet Aus'taydık ama sen de çokkk ilgili çok tatlı bir kaptansın. Ben uzun süre takımlara girmem dışardan izlerim dediğim bir dönemdeyken hatta kilom 1 aydır duraklamadayken denk geldim sana ve iyi ki geldim kaptanım. İlgin ,sabrın ,yön vermen kırmadan nasıl güzel şeyler yapıyosun :KK200:
İyiyim bende. Tombik tombik geziyorum 😊

Sanırım siz spor salonuna gidiyorsunuz. Kas yapıyor olabilir misiniz ? Sadece meraktan soruyorum ondan tartıda aynı çıkıyor olabilir misiniz ?
Kas yapmak o kadar kolay değilmiş hocalara sordum en fazla 200 gr kas olur haftada diyolar o da 1 kilo versem 200 kas olsa haftada 800 gram vermiş olmam lazm ama 5 haftadır sabit

Çok yakın arkadaşlarımı ben de sık sık çağırırım evi kırklayıp yemeği yapar giderlerdi sağolsunlar :KK70:
Sıkılıyor dimi insan birileri gelsin muhabbet etsin istiyor
Evet ya bide ben çok sosyal bir insanım. Hayatımda birileri olmadan çıldırabilirim. O yüzden çocukların koşullarında insanlarla görüşmeye çalışıyorum. Çok da iyi oluyor. Şükür güzel geçti gecemiz 🤩

Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.
Bende oğlumu 19 aylıkken emmeden kestim. Mart ayında yani. Şimdi küçüğü emziriyorum. Valla keseceğim zamanı dört gözle bekliyorum. Bana da daral geliyor. Ama bir yandan da çok güzel bir duygu. Ya işte karışık duygular içindeyim. 😂

Oyy bebek sebepsiz yere huysuzlandı çok zor uyuttum yeni totomun üstüne oturdum.. bi geçmişe bakayım. Ama sesim çıkmazsa uyuyup kalmışım demektir 😂

Menüm
Kahvaltı 12 30
2 yumurtalı 3 ince dilimli sucuklu omlet
3 yeşil zeytin
1 şekersiz çay
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 16 30
3 köfte
1 dilim.cavdar
1 bardak ayran
Akşam 19 00
150 gram haşlanmış tavuk
Yarim kase tel sehriye corbasi
1 bardak ayran
Çok az salata 2 yk filan
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Spor 15 00
5 dk koşu
30 dk normal yuruyus
25 dk tempolu yürüyüş
100 ip atlama
15 dk bölgesel çalışma
15 dakka ağırlıklarla calisma
5 dakika bisiklet
Afiyet olsun canım
Ben duraklamada olsam nacizane kahvaltımı erken yaparım, akşam şehriyeye hiç bulaşmam salatamı çoğaltırım. Benim diyetisyenim 90 gr et 1 bardak yoğurt bol salata veriyordu akşam yemeklerinde mesela.

Okumadan kabul etmiştim zaten. ☺
Yarından itibaren kuralları layıkıyla yerine getireceğim inşallah
Bekliyorum canım :5:
Adaçayının böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum, kokusunu çok seviyorum ama içmem bir süre. Zumbayı da aynı şekilde her gün yapmayım o zaman istesem de yapamıyorum gerçi.
Nane çayı, kekik çayı, maydanoz çayı ada çayı önerilmiyor canım. Isırgan, rezene anason papatya vb öneriyorlar.

Aus efsaneydi😘... Ama seni az çok tanıyorum. En az Aus kadar ilgili birisin bence 🤩
Yaaa tabii onun gibi olmak gibi iddiam yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Kilomu yarın yazayım 🤫. Hedefim 60 .

Son zamanlarda fazla kilo aldım.
Canın sağolsun veririz hep beraber. Bakarsın listeye de çabuk girersin 🤗

Menümü yazayım

Sabah
1 kk kadar peynir
Yarım domates

Öğlen
1 yumurta ile omlet

Aksam
1 tabak taze fasulye
2 servis kaşığı bulgur pilavı
Üzüm ve 1 tk bal

Su 1.5 lt

Spor şimdilik 30 dk yürüyüş

aksam yapınca yazarım.

ilk gün bu şekilde oldu. Zamanla düzene sokacağım.☺
Güzel afiyet olsun 🤗

oğlum da çok seviyor bakayım bulursam öyle alayım ben de. Soslu yerim ama ben ya dayamam 🙈
Dayanırsın canım. Dayanamayacak olsam ben dayanamazdım. Her gün 1 kilo sütten 5 kase muhallei yapıp yiyordum:D
Olmadı haftada 1 yersin ekmek yemezsin çok sıkıntı değil ki ;)

Bugün yediklerim
09:00 tavada bi yumurta peynir 2 dilim tb ekmeği yeşil çay

12:30 10 adet çiğ fındık

15:00 bi kase corba 3 kaşık bulgur pilavi

17:00 şekersiz türk kahvesi

19:00 5 küçük kofte bi bardak ayran

21:00 yesil çay
Eki Görüntüle 2547952
Afiyet olsun canım. 👍🏻

Umarim yarın listeye girebilirim ve kilom 71.8 in altında çıkar geçen hafta 72.1 'di
Sen kalabalık olduk diye mi stres yapıyorsun. Ben sana listeye alacağım dedim ya yerini ayıracağım. Stres yaptıkça da ödem olur.

Bu hafta menülerin çok güzeldi. Bence yarın hakettiğini verecek tartı sana.
Araya karışmış 👍🏻
Çok güzel😍😍 bence senin de yüzün gülecek sabah tartıda çok heyecanlıyım 😍😍

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Bugünkü menüm:
Kahvaltı (7.30)
1 tb ekmek ile tost
Küçük dilim peynir
Domates
Öğlen(12.30)
1 küçük kase domates çorbası
Ara(14.00)
3 gün kurusu arası 6 badem
Akşam(18.00)
Tavuklu galetalı salata 1 tabak
Su:2 lt
Yürüyüş bugün 5700 de kaldı maalesef umarım yarın herkes bol eksili günaydın der ☺
Afiyet olsun canım. Galeta bildiğimiz galetayı mı salataya kattın çok ilginç hiç duymadın 🤔
Ben umutluyum herkes çok güzel geçirdi haftasını çok heyecanlıyım sabah için 😍😍
Umuyorum ama hep böyle yapıyorum yine gitmiyor artık napcagimi sasirdim ins öyle olur cnm
Son çare sporu azalt canım 🙈🙈

İyiyim biraz tombikledim sen nasılsın :KK19:

Evet Aus'taydık ama sen de çokkk ilgili çok tatlı bir kaptansın. Ben uzun süre takımlara girmem dışardan izlerim dediğim bir dönemdeyken hatta kilom 1 aydır duraklamadayken denk geldim sana ve iyi ki geldim kaptanım. İlgin ,sabrın ,yön vermen kırmadan nasıl güzel şeyler yapıyosun :KK200:
Elimden geldiğince işte. :36: :36:
İyi ki geldin. Hepinizi çok sevdim. Çok güzel bir grup olduk bence 😍😍😍
Cordelia_1605 (86.9///%)
Elifcig93 (64.2///%)
MorVampirella(68.7///%)
fantastikaaa(88.5///%)

Anka Anka Kaptanım yarına hazırlık yaptım sen bunu favorine at sabaha kalkabilirsem yardım ederim yine sen önce yetişirsen elinin altında olsun bu :KK37:
Ayyyy vallahi cansın sen canım. 😍😍
Sabah 8 de hastaneye gideceğiz kızımın raporu bitmiş rapor çıkaracağız akşama zor gelirim eve ama hastanede oturdukça girer bakarım.
Liste çok karışık yarın. Mezun olanlar izinden dönenler isim değiştirenler :confused:

11409 adım atmışım daha da saymam bugün yeter bu kadar :cool:
😍😍😍 maşallah azminden iradenden öpüyorum ❤️❤️
Nedense bir gerildim yarın tartılacağım için :işsiz:
Aaaaa eksi çıkmayanı çarmıha germiyoruz neden geriliyorsun.

Bendee bi de reglime 3 gün var stres oldum ya ödem çıkarsa diye :)
Olmaz bence güzel sonuç gelecek gelmezse de canınız sağolsun. Elinizden geleni yaptıktan sonra tartı bu gün olmazsa haftaya iner :36:
Evet ya bide ben çok sosyal bir insanım. Hayatımda birileri olmadan çıldırabilirim. O yüzden çocukların koşullarında insanlarla görüşmeye çalışıyorum. Çok da iyi oluyor. Şükür güzel geçti gecemiz 🤩
Sevindim canım. Ben de arkadaşsız yapamam hiç olmadı telefonla konuşurum:D

Ay bu numaramı verdiğim kız deli galiba Surekli yazıp arıyor sınır oldum napsam ki
Burda başka mesaj vardı niye değiştirdin ☺️
Engelle gitsin. Bazen hoşlanmadığımız konularda hayır demeyi bilmek lazım. Ha ben de yapamıyorum o ayrı 😂😂

Biri cok fena digeri iyilesiyor cok sükür. Kötüsü bana da gecti galiba bogazim bir fena ve yarin arkadaslarim 5 günlük yatiya geliyor🙄

Günaydin kizlar 🤩 güzel haberler gelsin bakalim.
Gece pek uyuyamadigimdan inanilmaz yorgun kalktim. Ev ahali uyuyor sadece hasta cocugum üstümde sallanip duruyor garibim 🥺 tartilmaya first bulunca tartilacagim insallah 😊

Back
X