• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sevindim seni gördüğümee 😍 ben okuma topigine Yazmıştım o zaman dönüş yapmadı moni abla simdi açılmış ama ben bi okuma topigi acmistim beklerim her zaman al gel herkesii :)

Minimalden takip ediyorum burda görünce selam vereyim dedim surekli bakip yazmayan o kişi benim 😂

Ben biliyorum canım uygun olunca bulup yazayim

Harika ben daha iyisi için cabalayacagim kaptanım ❤
Tamam müsait olunca yazarsan çok sevinirim :)

Kızlar spordayım hocayı bekliyorum beklerken yazıyım dedim.

Sabah10.00
Canım bişey istemedi azcık tavada yumurta yedim

Ara:12.00
1 elma
1 bardak süt

Akşam 17.00
1 tabak pırasa yemeği
2 kaşık erişte
1 bardak ayran

20 dk koşu bandı 15 dk eliptik 10 dk kürek yarım saat cross fit... öldüm bugün Kızlar hoca canıma okudu resmen:KK43:

İyi akşamlar herkese, kilo verenleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum 🙏
25/19/19
Kahvaltı 07:30
1 kızarmış yumurta
2 tk lor peyniri
5 adet zeytin
Domates-salatalık-biber
1 dilim pide ekmeği

Ara 10:00
Sade Türk kahvesi
2 adet kurabiye

Öğle yemeği 14:30
3 karnabahar köftesi
1 kase yoğurt

Ara 15:30
1 kase kavrulmamış ayçekirdeği

Akşam yemeği 18:30
1 tabak mantı
Salata

7:45
1 sade Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata

Su: 2,5 lt

Dün önerdiğiniz kardiyo hareketlerine başladım 10 dk ile başla demişti öneren arkadaş ama ben 7. Dakikada tıkandım🤦🏻‍♀️ Durum vahim söz konusu spor olunca. Ama sevdim devam edeceğim :)

Anka Anka kaptanim seninle , senin takiminla cuma yarismasina katiliyor olmak ne guzel. :KK200:
Tekrar takim olarak hosgeldiniz, dereceleriniz ve eksileriniz bol olsun.:KK36:
Canımmm teşekkür ederim çok incesin. İnşallah hepimizin hep eksileri olur :36: çok teşekkür ederim nazik ziyaretin için :36:

Ayran aşı diyeti, özellikle bayanların tercih ettiği kısa vadeli bir diyet türüdür. Aslında diyetten ziyade belli bir süre mideyi ve bağırsakları detoksa sokmak diyebiliriz. En fazla iki üç gün süren bu diyeti uzun süre yapmamak gerekir. Ayran aşı diyeti yaptığınızda 2-3 gün içerisinde ortalama 1.200 gr kadar verebilirsiniz. Diyetteki mantık vücuda kalsiyum, karbonhidrat ve protein vererek yağların yakılmasını hedeflemektir. Diyet süreci başladığında midede var olan eski katı atıklarda azalacağından vücut ağırlığı düşecektir. Bakalım ne varmış bu diyetin içeriğinde.

Malzemeler
  • 100 gr nohut
  • 100 gr yeşil mercimek
  • 100 gr buğday
  • 100 gr kuru fasulye
  • 6 adet orta boy salatalık
  • 3 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı ayran
  • Çok az tuz
  • 1 yemek kaşığı nane
Hazırlanışı
Yeşil mercimek hariç diğer bakliyatları akşamdan suda bekletiyoruz. Ertesi gün bütün malzemeleri haşlıyoruz. Bakliyatlar haşlandığı zaman iki katına çıkacağı için isterseniz küçük buzdolabı poşetlerine koyarak buzlukta saklayabilirsiniz. Bu şekilde daha sonra ayran aşı diyeti yaptığınızda tekrardan uğraşmak zorunda kalmazsınız. Tabi kalabalık bir şekilde diyet yapacaksanız tabi ki tüketebilirsiniz. Daha sonra yoğurt, ayran, nane ve az tuz koyarak çırpıyoruz. İçerisine salatalıkları doğruyoruz. Bu hali cacık gibi görünüyor ama daha koyu yapacağız. Bu arada yoğurt ve ayran az yağlı olursa kalori alımımız açısından daha iyi olur. Bakliyat karışımından 6 yemek kaşığı ilave ediyoruz. Bu şekilde diyetimizin ana karakterini oluşturmuş oluyoruz.

Aklınıza takılabilir belki. ''Bütün gün bumu yenecek'' Ayran aşı diyeti yaparken bütün gün ayran aşı yemiyoruz tabi ki. Kahvaltıda 1 kepek yada çavdar ekmeği, 50 gr light beyaz peynir, bir adet haşlanmış yumurta, domates, salatalık, siyah yada yeşil çay. Yeşil çay olursa daha iyi olur. Bunda sonraki süreçte yaptığımızı karışımdan yiyeceğiz. Akşam saat sekize kadar 2-3 saat arayla bir kase bu karışımdan tüketiyoruz. Detoks 2-3 gün sürecek daha fazla yapmıyoruz. Bu süreçte tatlı yada şekerli, hamur işi gıdalardan uzak duruyoruz. Kısacası sadece bunları tüketiyoruz. Bu diyeti uzun süre yapmanız vücuda gerekli olan diğer mineral ve vitaminleri almanıza engeller. Bu şok bir süreçtir. Sadece midenizin ve bağırsaklarınızın rahatlamasını sağlar.

Iste buydu :)

Hastanede ne çıkarsa ondan yiyorm. Yoksa ikisi de normal bir öğünümde bulunacak besinler deiller.

Sen ne is yapiyosun fantastikaa 😊

Bugün yediklerim
O9:30Sabah hastanede bi küçük simit

15:00 eltimde 5lahana dolmasi bulgurla sarılmış bi bardak ayran

17:00 bi küçük kase çilek

19:00 bi kase sulu köfte bol salata

21:00 küçük bir yerli muz

Kızlar hangi hastanedelersiniz siz bakıyım merak ettim 😊

Screenshot_20191025-212256_Pedometer Step Counter.webp
bugün bu kadar oldu yarın 10bin😍garanti

Back
X