• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

:KK70:guluyoruzda dayaklik is yapmış eşin. Benim bandi birine verse boşanma sebebim :KK11:masrafa sok Aldir yenisini
Tabi cnm benim içinde öyle aslında. Ama baktım iki çocuk var arada boşanmaktan vazgeçtim. Sonra bi de düşündüm seviyorum keratayı en iyisi boşanmayayım dedim😂😂😂😂

Kızlar kura çekicem kim kime çıkarsa artık. Her Cuma yeni rakipler belirleriz haksızlık olmaz 🤗
Hadi bakalım şansımıza kim çıkarsa artık. İçimden birini geçiriyorum kaptanım. Kimi olduğunu tahmin etmişsindir diye düşünüyorm. Bakalım kim çıkacak😊

İyi akşamlar herkese ben hemen menümü yazayım o zaman bişey yiyemiyorum yalan söylemiş gibi oluyor ☺️Sadece yeşil çay felan olur ancak.
Kahvaltı (11.30) eşimi bekledik geç oldu bugün

2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık muhlama
Domates , yeşillik

Ara : yok

Akşam(17.00)

Semizotu yoğurtladım üzerine çeviz kırmızı biber yakıp döktüm onu yedim

Su 2 lt
Spor ilerleyen saatlerde yazacağım

İyi akşamlar herkese ben hemen menümü yazayım o zaman bişey yiyemiyorum yalan söylemiş gibi oluyor ☺Sadece yeşil çay felan olur ancak.
Kahvaltı (11.30) eşimi bekledik geç oldu bugün

2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık muhlama
Domates , yeşillik

Ara : yok

Akşam(17.00)

Semizotu yoğurtladım üzerine çeviz kırmızı biber yakıp döktüm onu yedim

Su 2 lt
Spor ilerleyen saatlerde yazacağım
Afiyet olsun canım. Semizotunu çok seviyorum damak tatlarımız uyuyor galiba 😋😋

Ama teessüf ediyorum naptım ki ben :110:
Takılıyorum kaptanım 😍
Geçmiş olsun cnm bilirim o vicdan azabını bende gidemem çoğu zaman eşim götürür aklım hep onlarda kalır gelene kadar.
Esıme soruyorum bu bebenın annesı nerde dıye sormadı mı doktor 😂😂 oysakı gayet normal babanın goturmesı analık ıste

Back
X