Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun size :) Annem börek yapacağım dedi akşama. Ben de yapma dedim yemem diye ama bakalım akşam ne olacak :KK70: Yaparsa mecbur yiyeceğim artık ne yapalım. Yarım dilim filan yerim. Aç aç yatacağım belli ki bu gece.
Kiz ne böreği perşembe akşamı 😳bide yarım dilim dayanamazsin bak yarin arti gelirsin ☹salata yoğurt ceviz fln ye 🤗
Ne güzel yapmışsın. Akşam a türlü yapıcam zeytinyağlı
Afiyet olsun 🤗
Oh ne güzel. Bende pırasa pişirdim sabahtan. Şimdi elimde telefon, slingde oğluş salonda dört dönüyorum 😂🤣 bende oğluşu uyutursam yürümeye kaçıcam.
Sanada afiyet olsun
Inş uyurda gidersin yürüyüşe ❤

Diğer kaptanlara o kadar hava attım derece yapamazsak korkun benden :KK70:
Yüzünü kara cikartmayacagiz inş kaptanım yarın kizlar yeşil çay kayısı çayı ne varsa için 🤩🤩

Aaaaa bi de kaptana dil çıkarmak haaaa
a082-gif.1318792

Yüzünü kara cikartmayacagiz inş kaptanım yarın kizlar yeşil çay kayısı çayı ne varsa için 🤩🤩
İşte cannnnn 😍😍😍 duy @Cordelia_1605 duyyyy 📣
Ayyy niye öyle dedin şimdi yaa :KK43: Başka yemek yok ne yapayım. Bakayım inşallah yapmamıştır börek. AMin :KK70:
Ara anneni başka yemek yap yoksa takımdakiler benim totoma vuracak de :D

Aaaaa bi de kaptana dil çıkarmak haaaa
a082-gif.1318792

İşte cannnnn 😍😍😍 duy @Cordelia_1605 duyyyy 📣

Ara anneni başka yemek yap yoksa takımdakiler benim totoma vuracak de :KK70:
Söyledim canım ama dinleyen yok :confused: Neyse olmadı hakkımı ayırır sabah yerim tartıldıktan sonra :D :D Akşam da misafirliğe davetliyiz çaya. Tam irade sınavı :işsiz: Akşam çaydan başka bir şey ağzıma sürmemeliyim kesinlikle ve sakınlıkla :duduk:

Yeşil çayımı aldım içiyorum şimdi. DÜşündüm de bu hafta tam iradem sınandı yani.
Eşim hindistancevizli çikolatalı kek almış, ağzıma süremedim.
Evde nutella var ağzıma sürmedim.
Annem triliçe yapmıştı, ağzıma sürmedim.
(pasta yedim ama özel gün sebebiyle pzts akşamıydı sanırım)
Bugün akşam misafirlikte hiç bir şey yemeyeceğim.
Zor bir haftaydı yani ve canım aşırı eti karam gurme çekti :D İnternetten yorumlarını filan okudum :D :D Allahım kafayı yiyeceğim. 60 kg bir göreyim bir tane alıp yiyeceğim :D

Back
X