Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de ya sabah 70 görürsem haftaya 69 kesin gelir. Gerçi 10unda regl olmam lazım ama yine de umutluyum yeni yaşıma 70 lerde girmeyeceğim:rolleyes:
Ben de acıktım:KK17:
Kahve iyi tok tutuyormuş beni. Daha da uyuyan hiç çocuk yok. Varan 0/4 😂

Simdi yatmadan tartilcam cumanin gelisi persembe aksamdan belli olur😂

Ben tok üst baş 73.0 çıktım demin yine zayıflayamadım sanrm nolcak böyle bilmiyorum ben ya gerçekten artık sasirdim

Kızlar ya tansiyonum düştü biraz önce bir dilim peynir yedirdiler zorla :D Diyorum yarın tartı günü yemem :D Yeni kendime geldim. Babamın kasık fıtığı patlamış ben de üzüldüm çok kötü oldum öyle tansiyonum düştü.

Kızlar ya tansiyonum düştü biraz önce bir dilim peynir yedirdiler zorla :KK70: Diyorum yarın tartı günü yemem :KK70: Yeni kendime geldim. Babamın kasık fıtığı patlamış ben de üzüldüm çok kötü oldum öyle tansiyonum düştü.
Yaaa ama aç kalmak da yasak. Az yiyin dediysek suyunu çıkarmaya gerek yoktu :( çok üzüldüm şimdi :( babana da çok geçmiş olsun:(

Yaaa ama aç kalmak da yasak. Az yiyin dediysek suyunu çıkarmaya gerek yoktu :( çok üzüldüm şimdi :( babana da çok geçmiş olsun:(
Aç değildim aslında ya ameliyat olacak filan dediler ya bi korktum, tansiyonum filan düştü. O ara saçmaladım yiyemem filan diye :) Teşekkür ederim <3

Back
X