- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirler ne tatlım?Slm kızlar bugün eşim izinli de geziyoruz yazamadım pek . Sabah karşımda sinirleri götürdü 2 haftadır yemiyorum canım baya çekiyor ama yemedim klasik diyet kahvaltı yaptım
Güzel bi kahvaltı yaptim biraz fazla yemis olabilirim cok ozlemisim böyle kahvaltıları
Simit benceSinirler ne tatlım?
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar çok rahatsizim bugün. İstifra ettim ateşim var. Migren ağrısından ölüyorum. Akşam acile giderim bir daha istifra edersem.
Geçmiş olsun canım yaKızlar çok rahatsizim bugün. İstifra ettim ateşim var. Migren ağrısından ölüyorum. Akşam acile giderim bir daha istifra edersem.
Çok geçmiş olsun kuzum![]()
Çok sağolun kızlarGeçmiş olsun canım ya![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok rahatsizim bugün. İstifra ettim ateşim var. Migren ağrısından ölüyorum. Akşam acile giderim bir daha istifra edersem.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunKızlar çok rahatsizim bugün. İstifra ettim ateşim var. Migren ağrısından ölüyorum. Akşam acile giderim bir daha istifra edersem.
Ben de öyleyim kaptan ya 15 aydir izin kullanmadim benim biraz isten uzaklasmaya ihtiyacim varSelam kızlar şuraya yorgunluktan bitmiş bir anka bırakayım. Tabanlarım sızlıyor resmen.![]()
Çok geçmiş olsun![]()
Selam kızlar şuraya yorgunluktan bitmiş bir anka bırakayım. Tabanlarım sızlıyor resmen.![]()
Bende feciyim bugün. Benimde tabanlarım sızım sızım sızlıyor. 6500 adım oldum. Azmedip 10000e tamamlayacağım. 120de ip atladım. Bugün öğlen patates kızartmasına hayır dedim ben. Valla ben patates kızartmasına hayır dediysem kork bendenBen de öyleyim kaptan ya 15 aydir izin kullanmadim benim biraz isten uzaklasmaya ihtiyacim var