Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bizde hastaneden geldik tahlil yapıldı temiz çıktı şükür dr 4gunluk igne şurup verdi bide bağışıklık güçlendirici şurup verdi igneden sonra çok ağladı sütünü icirdim yatırdım

Uyuyacak azıcık bende uyuyum 7kalktim
Çok geçmiş olsun canım.

Kızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?

Tasyonunu ölçüyor musun canım tansiyonun mu düşüyor acaba
14/8 çıktı. Hemşire büyük tansiyonun bira yüksek olduğunu ama normal olduğunu söyledi.Yani çok ta önemsemedi. ama daha önce pek tansiyon ölçtürmedim.Ben pek bilmiyorum açıkçası.

14/8 çıktı. Hemşire büyük tansiyonun bira yüksek olduğunu ama normal olduğunu söyledi.Yani çok ta önemsemedi. ama daha önce pek tansiyon ölçtürmedim.Ben pek bilmiyorum açıkçası.
Tansiyon konusunda benim de çok bilgim yok aslında da genelde düşünce baş dönüyor diye duyuyorum 🙈

Kızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?
Geçmiş olsun canım kulaktaki kristallar oynadiginda baş dönmesi yapiyo diye hatırlıyorum

Canimi sıkıyorum bugün evlilik yıldönümümuz eşimle 3 kere konuştuk tek bir kelime birşey demedi kızımızı sordu kapattı biliyorda...

Bende akşama yemek yapmadim çok kırıldım canım sıkkın
Belki sürpriz yapacaktır. Belki yoğun dalgınlığına gelmiştir. O unutursa sen yap bir şeyler. Neden boşuna tadını kaçıracaksın ki. ;)

Canimi sıkıyorum bugün evlilik yıldönümümuz eşimle 3 kere konuştuk tek bir kelime birşey demedi kızımızı sordu kapattı biliyorda...

Bende akşama yemek yapmadim çok kırıldım canım sıkkın
Yapsaydin keske sen belki de o da senden ilgi bekliyodur. Bazen yanlis anlasmalar oluyor.

Back
X