- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh ya böyle de çok zor gelir insana inşallah geçer canım rabbim ferahlık versin gönlüneBen de burdayimm ama ise gidiyorum yoldayimgüzel bir gece olsun diye dua ederek çıktım yola ayaklarım geri geri gidiyor şu hal bi geçse üzerimden..
Akşama yemeğe misafir var senin şimdi mi haberin oluyorselam kızlar. Bende çarşı pazar gezdim. Görümcemdeyim eşim telefon etti yemekli misafir gelecekmiş. Eve geçip yemek yapmam lazım.
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar bizde hastaneden geldik tahlil yapıldı temiz çıktı şükür dr 4gunluk igne şurup verdi bide bağışıklık güçlendirici şurup verdi igneden sonra çok ağladı sütünü icirdim yatırdım
Uyuyacak azıcık bende uyuyum 7kalktim
Sen nasıl oldun canım ağrılar geçti miÇok geçmiş olsun canım.
Tasyonunu ölçüyor musun canım tansiyonun mu düşüyor acabaKızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?
Evet çok şükür daha iyiyimSen nasıl oldun canım ağrılar geçti mi
14/8 çıktı. Hemşire büyük tansiyonun bira yüksek olduğunu ama normal olduğunu söyledi.Yani çok ta önemsemedi. ama daha önce pek tansiyon ölçtürmedim.Ben pek bilmiyorum açıkçası.Tasyonunu ölçüyor musun canım tansiyonun mu düşüyor acaba
Kulağına baktır bence bi', geçmiş olsunKızlar,
Benim çok sık başım dönmeye başladı. Kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar normal dedi doktor. ama hala dönüyor. şimdi bile hissediyorum. Ne yapsam ki?
saol cnm. Daha önce vertigo vardı ama vertigo atağı başladığında baş dönmesi çok şiddetli oluyordu. Bu sefer yaşadığım öyle değil. ara ara gelip gidiyo.Kulağına baktır bence bi', geçmiş olsun![]()
Tansiyon konusunda benim de çok bilgim yok aslında da genelde düşünce baş dönüyor diye duyuyorum14/8 çıktı. Hemşire büyük tansiyonun bira yüksek olduğunu ama normal olduğunu söyledi.Yani çok ta önemsemedi. ama daha önce pek tansiyon ölçtürmedim.Ben pek bilmiyorum açıkçası.
Geçmiş olsun canım kulaktaki kristallar oynadiginda baş dönmesi yapiyo diye hatırlıyorumKızlar,
Belki sürpriz yapacaktır. Belki yoğun dalgınlığına gelmiştir. O unutursa sen yap bir şeyler. Neden boşuna tadını kaçıracaksın ki.Canimi sıkıyorum bugün evlilik yıldönümümuz eşimle 3 kere konuştuk tek bir kelime birşey demedi kızımızı sordu kapattı biliyorda...
Bende akşama yemek yapmadim çok kırıldım canım sıkkın
Yapsaydin keske sen belki de o da senden ilgi bekliyodur. Bazen yanlis anlasmalar oluyor.Canimi sıkıyorum bugün evlilik yıldönümümuz eşimle 3 kere konuştuk tek bir kelime birşey demedi kızımızı sordu kapattı biliyorda...
Bende akşama yemek yapmadim çok kırıldım canım sıkkın