Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şuan yatak odasında yatıyorum kendimi aglamamak için zor tutuyorum

Eve geldi kızını sevdi yanima geldi yemek yapmadigimi söyledim mutfaga geçti çay koydu kendine tost yapiyo bu mu ya yıllardır benim soylemimlerimle yemeğe çıkıldı yada çiçek alındı

Gerçekten çok yoruldum boşuna psikiyatrise gitmiyorum şimdi yanima gelmiş yarın hediye alcam sana diyo

Be öküz tek bi gül alıp gelseydin benim pahalı hediyelerde hiç gözüm olmadi zaten
Bu kadarmi beceriksiz düşüncesiz olur insan ya

Biz kaç gündür ıyi degiliz bunuda biliyorsun neyse kızlar telefonu kapatcam annem arar konusmak istemiyorum kimseyle yarın yazarım menümü
Canım üZülme ya. Evet çok büyük ayıp etmiş. Bence bunların hepsi aynı model. Bir tane de bende var. Biz hep kendimizi üzüyoruz. Onlarda mutlu Mesut hayatlarına devam ediyorlar. Olan bize oluyor. Artık takmamaya başladım ben. Sen de canını sıkmamaya çalış. 😔

Bugünkü menüm
10.00
Fırında patates
1 Kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
13.00
Biraz kuruyemiş
16.00
Tarçınlı süt
18.30
1 patlıcan imam bayıldı
1 kase yoğurt çorbası
Spor
30 dk tempolu yürüyüş
25 ip atlama
9000 adım
2.5 lt su

20 dakikada bırakmak zorunda kaldım çocuklar yaptırmadı. Evin içinde koşturuyorum bakalım
ba6a2a5ce4712b2e6e4a859384960096.gif

3 gün dur geçiyor. Kasik bel ağrım var. Eşim izinsiz çalışıyor bu hafta kuzuya kiyamiyorum sabah çok soğuk oluyor. 3 gündür geçiyor. Nasıl yapacam şu testi bilmiyorum.idrarda çıkmaz daha
Belli olur aslında benim hepsi adet günümde idrarda cıkmıştı istiyorsan hayırlı olsun inş cnm
Şuan yatak odasında yatıyorum kendimi aglamamak için zor tutuyorum

Eve geldi kızını sevdi yanima geldi yemek yapmadigimi söyledim mutfaga geçti çay koydu kendine tost yapiyo bu mu ya yıllardır benim soylemimlerimle yemeğe çıkıldı yada çiçek alındı

Gerçekten çok yoruldum boşuna psikiyatrise gitmiyorum şimdi yanima gelmiş yarın hediye alcam sana diyo

Be öküz tek bi gül alıp gelseydin benim pahalı hediyelerde hiç gözüm olmadi zaten
Bu kadarmi beceriksiz düşüncesiz olur insan ya

Biz kaç gündür ıyi degiliz bunuda biliyorsun neyse kızlar telefonu kapatcam annem arar konusmak istemiyorum kimseyle yarın yazarım menümü
Canım sen herkesin kocası mükemmel seninkimi böyle sanıyorsun 11 yılımız bu sene tek tük hatırlamıştır oda hediye falan yol yani. İlm zamanlar bende çok üzülüyordum beklentiyi kestim şuan çok mutluyum kocam beni çok seviyor bende onu böyle günlere takılma . Nekadar az beklenti okadar mutluluk

Oyy sabah sabah oğlan pasta yaptırdı. Üzerine pankek yaptım. Az sonra poğaça yapacağım büyük oğlumun beslenmesi için :confused:
Pastanın pudinginden 1 tatlı kaşığı yedim diğerlerinin tadına bakmadım hiç
Şu beslenme konusu beni çok düşündürüyor. Büyük oğlum seneye ilkokula başlayacak bakalım nasıl doyuracağım çocuğu okulda.

İlk okul kolay canım Öğretmeni liste veriyor onun dışında bişey katmak yasak. Benimki ortaokula gidiyor herkes kafasına göre getiriyor baya sıkıntı
Hadiyaaa o daha zor ama ben hergün onun istediği şeyleri nasıl yapıcam. İki gün üstüste aynı şeyi koyamayacağım mesela😱

Hadiyaaa o daha zor ama ben hergün onun istediği şeyleri nasıl yapıcam. İki gün üstüste aynı şeyi koyamayacağım mesela😱
Bizim öğretmen pazartesi kek ya da poğaça, salı makarna, çarşamba patates haşlama perşembe tost Cuma sandviç yazmıştı. Hafta içi uğraştırıcı bişey olmuyordu. Hepsi bişekilde hallolur şimdiden neden bunu düşünüyorsun. 🙈

Bizim öğretmen pazartesi kek ya da poğaça, salı makarna, çarşamba patates haşlama perşembe tost Cuma sandviç yazmıştı. Hafta içi uğraştırıcı bişey olmuyordu. Hepsi bişekilde hallolur şimdiden neden bunu düşünüyorsun. 🙈
Bu benim hayat tarzım ben bugünden bikaç sene sonrasının planını falan yaparım. Sanki o zamana çıkacağımın garantisi varmış gibi. Ama malesef elimde deil. Şimdiden okulları araştırdım. Özel okul mu devlet okulu mu diye bir sürü insanla söyleşi yaptım. Daha çok örneği var işte ama grk yok tek tek saymaya😀

Back
X