Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
tavada 2 yumurta
3 dilim kaşar
5 zeytin
Domates salatalık
1 lokma ekmek

Ara14
Şekersiz kahve
1 minik kare kabak tatlısı

Akşam16.00
Böl salata içine 3 kaşık ince bulgur

Spor salonunda 1 buçuk saat çalışma
2 litre su

Bu benim hayat tarzım ben bugünden bikaç sene sonrasının planını falan yaparım. Sanki o zamana çıkacağımın garantisi varmış gibi. Ama malesef elimde deil. Şimdiden okulları araştırdım. Özel okul mu devlet okulu mu diye bir sürü insanla söyleşi yaptım. Daha çok örneği var işte ama grk yok tek tek saymaya😀
Okul araştırmak başka bişey onu hepimiz yapıyoruz ama diğer türlü hayat çok zorlaşır yahu. Ama işte insan değişemiyor sonuçta. Benim de çok değişik huylarım var beni çok yoran 😂😂

Kaptan kızacak kızlar herkes kaçamak yapıyor 😊🤣🤣umarim bu hafta kilo verme sonuncusu olmam sizin bu kacamaklarla:dondurma::halay::KK48::KK39::KK39:
Vallahi yaa :kizgin: herkes bi saldı 2 haftalıkmıydı diyet anlamıyorum ki :kizgin:

2 gün kaldı tartıya 2 gün bari kaçamaksız devam edelim kızlar. Cuma günü ah vah keşke dememek için kendimize hakim olmalıyız. :kızgın:

Benim bugün adim 7386 olmuş 23 dk da ek olarak tempolu yuruuyus var 20 dk da ağırlıklarla bölgesel çalıştım . Birazda ip atlamayı düşünüyorum şimdi bahçeye çıkıp . Eşim hala gelmedi bugün işi çıkmış hala sanayide araba yaptırıyor. Bende biraz ip atlayayım diyorum . Cnm biseyler yemek istiyo tutuyorum . Geçen kıvi aldim ama.yiyemedim yenmeyecek kdr sert adam demişti ama.ben öle seviyorum diye aldim bu kesilmiycek kadar taş gibiymiş 1 hafta bekler demişti 4 gündür bekliyo hala taş gibi . Bekleyince yumsarmiki cnm çok çekti ama yenmiyo

Vallahi yaa :kızgın: herkes bi saldı 2 haftalıkmıydı diyet anlamıyorum ki :kızgın:

2 gün kaldı tartıya 2 gün bari kaçamaksız devam edelim kızlar. Cuma günü ah vah keşke dememek için kendimize hakim olmalıyız. :kızgın:
Benim valla bu hafta sonuncu olmaya niyetim yok ayrıca çok skldim 71.8 71.9 dan bu hafta o kilolar gidecek . En azindan artk bi 71.0 70.9 olsa.
Kaçamak yapmamak lazım çaresi yok dayanın kızlar

Kız yarım saatte çıkar ertesi günü niye bekliyorsun. Alt tarafı beta-hcg bakılacak. İdrarda da çıkar 3 gün geçtiyse.
Sağlık ocağı nda ertesi günü çıkıyor. 3 gün geçti yarın 4. Gün olacak. Bilmiyorum hiç beklentim yok stres olma sebebim yoksa boşu boşuna spor yapamamis olacam. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ama oğluma kardes istiyorum tabi. Yalnız kalmasın inşallah

Back
X