Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizcemin ıgnesini yaptırıp geldim hastaneden
Bugün bebisimizi sevmeye gitcez erkek kardeşim diyo dün akşam halası sana küsmüş halam beni sevmeye gelmiyor diye ❤

Bende yiğenin yeni toparladı bebegede geçmesin diye gelmedik dedim zaten yarın ugrayacaktim diye
Toparladı mı kızın biraz geçmiş olsun. Ayy ben 4. de görümcemi aradım abla kızma gücenme ama 40 ım çıkmadan gelmeyin dedim :D 4 çocuk onda 4 bende oldu başımda bakanım yok sezaryenliyim kendime mi bakcam çocuklarıma mı onunkilerin gürültüsünü mü çekicem. O da sağolsun toparlanınca geldi kırılmadı çok şükür 😅
Yok yok kaptanım kimse kaçamak yapmaz burdaki herkes zayıflamak için savasiyorlar iradeli hatunlar hepsi 🤗🤗🤗
Evet güzel bir gurup olduk 😍

Toparladı mı kızın biraz geçmiş olsun. Ayy ben 4. de görümcemi aradım abla kızma gücenme ama 40 ım çıkmadan gelmeyin dedim :KK70: 4 çocuk onda 4 bende oldu başımda bakanım yok sezaryenliyim kendime mi bakcam çocuklarıma mı onunkilerin gürültüsünü mü çekicem. O da sağolsun toparlanınca geldi kırılmadı çok şükür 😅

Ay bende doğumdan hemen sonra gitme taraftarı değilim. Genelde beklerim 40ın çıkmasını. Yardım eden yoksa çok zor oluyor gerçekten.

Ay bende doğumdan hemen sonra gitme taraftarı değilim. Genelde beklerim 40ın çıkmasını. Yardım eden yoksa çok zor oluyor gerçekten.
Yabancı olsa öyle de halası sonuçta gelmesi daha uygundu. Ama çocuklar çok yaramaz. Benim de biliyorsun annem 1 haftalıkken bıraktı gitti. Kimse yoktu yanımda. Çok zordu çok :bicak:

Dünkü menüm
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
Ara
1 muz
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık et kavurma
Domates, salatalık

Ara
1 porsiyon üzüm

Akşam
Közlenmiş patlıcan biber salatası
Yarım dilim ekmek
Çok güzel menünü çok beğendimm :)

Napıyosunuz bakalımm :) Ben evdeki suya alışmaya çalışıyorum sınav gibi :-)
wc ye çıkamadım kaç gündür o yüzden de demir ilacımı kullanmıyorum daha kötü olmayım diye aman sinir yapıyo ben de bu durum

Evet canım biliyorum. Allah kolaylık versin
Geçti çok şükür 🤗
Acıktım kaptanım ama yorgunluktan anlamadım alıştı vücudum bu tempoya zorlanmıyorum artık aclıkta
Ben alışamadım yaa dün gece çok zor oldu :bicak:

Yeşil elma limon maydonoz tarçın karanfil zencefil...
Ohhh gitsin ödemler :5: çok tuvalete çıkarır o çalışırken zor olmuyor mu?
Adetime 1 hafta var ama bugün bir şişkinlik bir hassasiyet başladı bende erken olacağım galiba😔
Benim geçen ay geç geldi bu ay erken niye böyle oluyor ki
Napıyosunuz bakalımm :) Ben evdeki suya alışmaya çalışıyorum sınav gibi :-)
wc ye çıkamadım kaç gündür o yüzden de demir ilacımı kullanmıyorum daha kötü olmayım diye aman sinir yapıyo ben de bu durum
Limon falan mı atsan acaba zorlanıyorsan

Afiyet olsun canım. Gece acıkmadın mı çok erken yemişsin

Afiyet olsun canım saatler yok
Dünkü menüm
2 yumurta saat 07:30
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
Ara
1 muz saat 11:00
Öğlen saat 15:30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık et kavurma
Domates, salatalık

Ara saat 18 :00
1 porsiyon üzüm

Akşam saat 20:00
Yarım dilim ekmek

Dünkü menüm
2 yumurta saat 07:30
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
Ara
1 muz saat 11:00
Öğlen saat 15:30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık et kavurma
Domates, salatalık

Ara saat 18 :00
1 porsiyon üzüm

Akşam saat 20:00
Yarım dilim ekmek
Ayy dünküne yaz diye demedim aslında bundan sonra yazarsın diye demiştim 🙈 teşekkür ederim. 8 geç değil mi daha erken yeme imkanın yok mu.

Ayy dünküne yaz diye demedim aslında bundan sonra yazarsın diye demiştim 🙈 teşekkür ederim. 8 geç değil mi daha erken yeme imkanın yok mu.
Eşimi bekliyorum. Gelmezse 8 de yiyorum. Çalışırım. Bende erken yemek istiyorum. Sağol canım yardımların ve desteğin için :KK200:

Back
X