- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Doydum tabimavimli yediklerin diyete ve sağlıklı beslenmeye uygun değil ama bence kalori bazında çok değil. Sen bunlarla doydun mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doydum tabimavimli yediklerin diyete ve sağlıklı beslenmeye uygun değil ama bence kalori bazında çok değil. Sen bunlarla doydun mu?
Ben bayiliirimm dur duragim yok cevizli sucuk pestil falan aman aman eve girse bi gunde bitiririm yoksa uyuayamamArkadasim memleketten gelirken getirdi cevizli sucuk. Acayip severim kac senedir yememistim. Haftaya biter![]()
Kızlar ben çok üzgünüm ya 65.5>65.4***12. TAKIM 647. ETAP***
Cordelia_1605 (86.5/
Elifcig93 (62,6
MorVampirella(67,2/
fantastikaaa(87/
asya_01 ( 76,1
mavimli(77,8/
Su perisi86 (84/
Mavi95(71,9
aslihancngz(64,5
cemrenil(63,2
madamhd(86,6/
Zeyas(86
12. Takım Ortalama:
Söyle söyle hadiGünaydınlar hayırlı cumalar
Çok güzel bir eksi gördüm tartida söyle söyle diyenler artsin bekliyorum![]()
Sıkma canını. Belki durağan bi döneme girmişsindir. Yağ hücrelerin su toplamış olabilir. Aynı durum 64 lerde benim de başıma geldi. Üstelik beslenme şeklimi hiç değiştirmemiştim. yaklaşık 2-3 hafta kilo sabit kaldı, hatta bir ara arttı.Kızlar ben çok üzgünüm ya 65.5>65.4Tahmin etmiştim böyle olacağını. O 100 gr da yani açlıktan kesin yoksa sabit filan gelirdim. Bu hafta tekrar ifli düzene döneceğim ve kurumun içinde de olsa merdiven in çık yapacağım
Çok mutsuzum.
![]()
2-3 hafta mıSıkma canını. Belki durağan bi döneme girmişsindir. Yağ hücrelerin su toplamış olabilir. Aynı durum 64 lerde benim de başıma geldi. Üstelik beslenme şeklimi hiç değiştirmemiştim. yaklaşık 2-3 hafta kilo sabit kaldı, hatta bir ara arttı.
Hadi söyle ama meraklandırmaGünaydınlar hayırlı cumalar
evt cnm 2-3 hafta sürdü. Çok moral bozucuydu. ama sabırlı olmak gerekiyo.2-3 hafta mıOyy çok fena. Bu arada sende durumlar nedir rakibem :)
Eşimle tartıştık aramızda bozuldu . Bu aralar canım çok sıkılmaya başladıdiğer amca ogullarinida çağır tek tek 1 ay bizde kalsınlar dedim bana olur senle yalnız olmaktan çok skldm zaten dedi . Çok bunalmış iki kişi yasamaktan farklı insan sesi oluyormuş evde .
Çocuk da davet etmediği halde gelmiş ve pazar gününe kadar kesin bizde kalcak. Moralim ciddi bozuk oturup ağladım çok üzüldüm öyle söyledi diye . Çok sevmek de suç ne var ben özlüyorum onla temas kurmak beraber oturmak istiyorum beraber uzanip reklam arasinda sarilmaya bayilirm başka türlü ozlemim geçmez adam bana gelmiş kapıdan girip sarılıp görünce yeter derdin ne diyor . Gelip kalsin ne var diyo . Ben haksz miyim gerçekten ben de mi bi sorun var ?
Rahatsız olma olayım kalmalı misafirden hoslanmama durumum çok mu anormal acaba öyleyse kendini değiştirmeye calisirim çünkü
Bence gayet iyi ya 700 gr, uzun zamandır diyet yapan biri içinGünaydın Kızlar,
Hayırlı kandiller.
Hadi söyle ama meraklandırma
evt cnm 2-3 hafta sürdü. Çok moral bozucuydu. ama sabırlı olmak gerekiyo.
geçen hafta 62,6 çıkmıştım. Bu hafta 61,9 çıktı.ben de pek bi kilo verememişim aslında; 700 Gr. Ben 61-61,5 felan bekliyodum. 1-2 gün resmen aç kaldım. umarım yine durağan bi döneme girmem.üstüne haftaya regl olucam. Bi dünya ödem topluycak vücut.
Kızlar ben çok üzgünüm ya 65.5>65.4Tahmin etmiştim böyle olacağını. O 100 gr da yani açlıktan kesin yoksa sabit filan gelirdim. Bu hafta tekrar ifli düzene döneceğim ve kurumun içinde de olsa merdiven in çık yapacağım
Çok mutsuzum.
![]()
Günaydın Kızlar,
Hayırlı kandiller.
Hadi söyle ama meraklandırma
evt cnm 2-3 hafta sürdü. Çok moral bozucuydu. ama sabırlı olmak gerekiyo.
geçen hafta 62,6 çıkmıştım. Bu hafta 61,9 çıktı.ben de pek bi kilo verememişim aslında; 700 Gr. Ben 61-61,5 felan bekliyodum. 1-2 gün resmen aç kaldım. umarım yine durağan bi döneme girmem.üstüne haftaya regl olucam. Bi dünya ödem topluycak vücut.
Yapma bunu hayırrrrGünaydınlar hayırlı cumalar