- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Evet çok şükürMaşallah canım tebrikler![]()
Emzirirken takır takır gidiyo canım kıymetini bil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükürMaşallah canım tebrikler![]()
Emzirirken takır takır gidiyo canım kıymetini bil![]()
Evet daha güzel verebilirsin. İnşallah bu hafta daha iyi geçerZ dha aktif olsan daha motive olursun aslında
Bence çok güzel tam beklediğim sonuçGünaydın Kızlar,
Hayırlı kandiller.
Hadi söyle ama meraklandırma
evt cnm 2-3 hafta sürdü. Çok moral bozucuydu. ama sabırlı olmak gerekiyo.
geçen hafta 62,6 çıkmıştım. Bu hafta 61,9 çıktı.ben de pek bi kilo verememişim aslında; 700 Gr. Ben 61-61,5 felan bekliyodum. 1-2 gün resmen aç kaldım. umarım yine durağan bi döneme girmem.üstüne haftaya regl olucam. Bi dünya ödem topluycak vücut.
Bunu bekliyorduk geçen iki hafta çok güzel verdin vücudun buna alışması için bi duraklama yapması beklenir haftaya daha güzel olacakHerkese hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller. Tartıldım ve maalesef bu haftaki hedefimi de tutturamadımgeçen hafta 63.2 idim. Şuanda 100 gr vermişim. Arada kaçamaklar yapsam da genel olarak dikkat ettim. Canımın istediği çoğu şeyi yemedim. Neyse buna da şükür. Şuanda 63.1
63.2-63.1=0.1 100 gr maalesef. Bu haftaki hedefim 62ydi neyse artık haftaya şnşallah
Tebrik ederim canım listedesin bu arada
Çok güzel canımGünaydın kızlar hayırlı kandiller inş.
Geçen hafta: 89.9
Bugün:89.2
Fark:700 gr
Oran: 0.78 inş yanlış hesaplamamışımdırAnka
Ayyy ne güzel gitmişBende yapayım bari bildirimi
Geçen hafta = 86,6
Güncel = 85,4
Fark = 1,2
Yüzde = 1,39
Eki Görüntüle 2552365
Bence diyetisyenden yardım almalısın. Yediklerin kilona göre az olabilir. İnsülin direnci için sana bizden daha doğru yol gösterir. Bunu bi düşün canım.Ben çok az kilo veriyorum. Ne güzel kilolar veriyorsunuz. Ben başlayalı nerdeyse 3 ay oluyor. 6 kg ancak verdim. Bazı sıkıntılar yüzünden motivasyonum gitti. Kilo almadan yerimde saydım. Çok az kilolar verdim.
Sayenizde bu hafta güzel motive oldum. İnşallah böyle devam ederim. Spor yapacağım diyorum...Bir türlü devamı gelmiyor... Acil kilo vermem lazım. Sağlıklı hızlı kilo verme taktikleri istiyorum. 3 haftada 5 kilo vereyim. 81-82 olsam en azından. O da çok gerçi.
Not: insülün direncim de var![]()
Yok canım daha neler tartı yanlıştır
tartım yoktu komşudan aldım bi kaç olduğuma bakıyım dedim , o da yeni aldı tartıyı bilmiyorum yanlış olamaz sanırım doğruYok canım daha neler tartı yanlıştır![]()
Anladim cnm haklisin bncede doğruCanım aslında haklısın ama yine de aşırı tepki verdiğini düşünüyorum. Eşinin üstüne fazla gittiğin içinde söylemek istemediği şeyler söylemiş. Benim eşimde misafir çok sever. Yatıya gelen de çok olur üstelik sadece akrabaları değil genelde arkadaşları gelir. İlk zamanlar bende çok tepki veriyordum ama alıştım artık. Erkekler bizim kadar detaylı düşenemiyor. Hem zaten yalnız yaşıyorsunuz her akşam sizin. Kaç senelik evlisiniz devamlı olan bir durum mu bilmiyorum ama rahatsız olduğunu biraz daha sakin bir şekilde sebepleriyle anlatman sana hak vermesini sağlaman lazım.
Aaa bende reglim salı günü bitecek birazı Ödemmi acabaBen resmen artı geldim
Aç kalmak kesinlikle yaramadı bana. 70,8 bu günkü kilom. Uykusuzluk da var regl de var bakalım haftaya daha iyi olur inşallah![]()
75.7 çıktım canım sabah***12. TAKIM 647. ETAP***
Cordelia_1605 (86.5/
Elifcig93 (62,6
MorVampirella(67,2/
fantastikaaa(87/
asya_01 ( 76,1
mavimli(77,8/
Su perisi86 (84/
Mavi95(71,9
aslihancngz(64,5
cemrenil(63,2
madamhd(86,6/
Zeyas(86
12. Takım Ortalama:
Bnce regl bitince düzelir azalır yani . Aynı kilodayız 1.1 kg vermisimmm 70.8 cıktı inanamiyorum sonunda çok mutluyumBen resmen artı geldim
Aç kalmak kesinlikle yaramadı bana. 70,8 bu günkü kilom. Uykusuzluk da var regl de var bakalım haftaya daha iyi olur inşallah![]()
Beraber yapalim. Ben artidayimBen bu hafta açlık grevi yapayım en iyisi kızlarÖzendim, kıskandım, maaşallah.
Çok sevindim sanaBnce regl bitince düzelir azalır yani . Aynı kilodayız 1.1 kg vermisimmm 70.8 cıktı inanamiyorum sonunda çok mutluyum
Valla 7 haftadir kilo veremiyorum ben de çok mutlu oldumÇok sevindim sana![]()
Regldendir canım yaparsın senBen resmen artı geldim
İki şey buldumBiraz araştıralım.
Bakayım hemen :) Kendimize en uygun olanı seçelim, ayrı ayrı da seçebiliriz. Maksat metabolizma biraz canlansın :)İki şey buldum
Biri dereotlu yoğurt suyu
Canım birde dereotu limon ve yoğurt karışımı var onada bir baksana