Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim kilo vermeye devam etmelerineCanımmm hoş geldin.
Evet burdalar sağolsunlar çok emek veriyorlar
Sen nasılsın![]()
Yavas yavas ta olsa vermek onemli canim az gitsin kalici gitsinSlmmm buradayız.Gidecek inşallah kilolar. Ben kaplumbağa gibi istikrarlı ve yavaş devam ediyorum.
Vaaaaooovvv harika. Süpersin.Kaptanım geçen hafta 84
Bu hafta 82.5
O kadar mutlu oldum ki
Tartı yanlış tartiyo sandim kizimi tarttim ayni evin farkli yerlerinde tartıldım aynı![]()
Ben bu hafta en az 2 vermeliyim, spor da yapacağım.Olalım canım. Ben bu hafta 400 gramla birakmam. Zaten aslında 700 gram verdim. Geçen hafta 10;30-11 gibi tartıldım. Bu hafta uyanınca beklemeden tartıldım.
Sıkı bir rakip istiyorum. Sporda yapalım. 1 kg en az anlaştık mı![]()
Evet 56 kiloyla kapılardan sığamıyorsundur senCok sevindim kilo vermeye devam etmelerinebende iyiyim cocukla ugrasiyorum kosturmaca devam ve hala siskoyum
Yavas yavas ta olsa vermek onemli canim az gitsin kalici gitsin![]()
Çok güzel canım tebrik ederimAnka 86.4 geçen haftaki kilo 87 idi. Çok yoğunum sen hesaplayabilirmisin? Şimdiden tşk ediyorm
Teşekkürler cnm ❤
Sagol cnm bende seni tebrik ederim sen de kilo vermişsinYaaa evet öyle olmuş bende seni tebrik edecektim şimdi ... benim şansıma diyelim ozaman![]()
Valla sonunda listeye katkim oldu diye çok sevindimAyy çok güzel çok sevimdim canım![]()
![]()
Kendine tartı al canım önümüzdeki Cuma resmî olarak kaydetmem lazım kilonu artıktartım yoktu komşudan aldım bi kaç olduğuma bakıyım dedim , o da yeni aldı tartıyı bilmiyorum yanlış olamaz sanırım doğru
Olabilir haftaya Cuma daha güzel olurAaa bende reglim salı günü bitecek birazı Ödemmi acaba![]()
Bende kilo verdim ya vermeseydim 1 hafta yiyecektim dinlenecektim şimdi diyorum tüh iyiki bikac gün midemiz bayram etsin dedik ondada kilo verdimKendime haşhaşlı muhallebi yaptım.![]()
Kailardan degilde odalara sigamiyorumEvet 56 kiloyla kapılardan sığamıyorsundur sen![]()
Veremeseydin ben de izine ayıracaktım yerdin bol bolBende kilo verdim ya vermeseydim 1 hafta yiyecektim dinlenecektim şimdi diyorum tüh iyiki bikac gün midemiz bayram etsin dedik ondada kilo verdim![]()
![]()
![]()
Yaa aslinda yarıyor da cuma ve cumartesi bozdum. Hafta içi de toparlamayla ugrastim hatami biliyorum. Birde hafta başında çok hareket siz kaldım. Adet olmadım diye spor yapmayada korktum. Hataliyim yaaSana 2 öğün yaramıyor bence canım. Az gidiyor. Spor da çok yapmadın.
Üzüldüm cnm senin adına. Rakibim olduğun için yakından takip etmiştim seni kilo almana üzüldm ama haftaya bir atak yaparsın diye düşünüyorm şuan.Kizlar artidayim bu hafta basinda iki kilo artidaydim en azindan büyük bir kismi gitmisAnka 78,4 üzgünüm.
Kaç gün sürüyor? Yapımı kolay mı?P.tesi itibari ile dereotlu yoğurtlu limonlu olanı yapalım @aslihancngz ne dersin?