- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Kailardan degilde odalara sigamiyorumesimin gelmesine 1.5 ay kaldi nerdeyse utanmasam gittigi kiloya geri cikcam
neyse derim ki sen yokken cok zayiflamistm.ben ama goremedin sansina küs
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kailardan degilde odalara sigamiyorumesimin gelmesine 1.5 ay kaldi nerdeyse utanmasam gittigi kiloya geri cikcam
neyse derim ki sen yokken cok zayiflamistm.ben ama goremedin sansina küs
![]()
Çok incesin cnm. Bizi ziyarete geldiğin için saol. Burda mutluyuz kilolarda yavaş yavaş gidiyor. İnş yaza doğru senin kilolarda olurumKizlar selamAnka kaptanim nasilsiniz bizim kizlar buraya gelmis sanirim bi bakayim dedim keyifler yerinde mi kilolar gidiyo mu
![]()
İşyerinde adımsayımı artırarak sana eşlik ederim cnm.Saat 1 de spora başlıyorum. Haydi bana katılın.![]()
Geri aliyimVeremeseydin ben de izine ayıracaktım yerdin bol bol![]()
İnsallah herkes istedigi kilolara inerÇok incesin cnm. Bizi ziyarete geldiğin için saol. Burda mutluyuz kilolarda yavaş yavaş gidiyor. İnş yaza doğru senin kilolarda olurum![]()
İnş cnm arada uğra olur muİnsallah herkes istedigi kilolara iner![]()
Bnce regl bitince düzelir azalır yani . Aynı kilodayız 1.1 kg vermisimmm 70.8 cıktı inanamiyorum sonunda çok mutluyum
Kaptanım geçen hafta 84
Bu hafta 82.5
O kadar mutlu oldum ki
Tartı yanlış tartiyo sandim kizimi tarttim ayni evin farkli yerlerinde tartıldım aynı![]()
Anka 86.4 geçen haftaki kilo 87 idi. Çok yoğunum sen hesaplayabilirmisin? Şimdiden tşk ediyorm
Hala gizli rakipmiyizharika bir sonuç tebrikler canım
muhteşem gerçekten darısı başıma
Gayet iyi canım tebrikler![]()
Bunu ne kadar zaman uygulicani söyledi diyetisyen sana anka
Ben de öğle arasında yürüyüp geldim 6000 adım, bir şeyler atıştırdım.Sporum bitti 45 dk leslie sansone 3 miles![]()
Sarayca sende sporunu mutlaka yap Canım.
fantastikaaa süpersin.
![]()
1 hafta canım. Sonra değişecek listeBunu ne kadar zaman uygulicani söyledi diyetisyen sana anka
Belin iyileşti mi canımBen de öğle arasında yürüyüp geldim 6000 adım, bir şeyler atıştırdım.![]()
Yok ya tam iyileşmedi ama biraz hafifledi gibi. Yine de yapacağım bu hafta spor, sporsuz olmuyorBelin iyileşti mi canım
Tabi ara verip yemeyince insana bir ağır geliyor öyle şeylerMuhallebi resmen mideme oturdu yediğime pişman oldum![]()
Dikkat et sakatlama kendini.Yok ya tam iyileşmedi ama biraz hafifledi gibi. Yine de yapacağım bu hafta spor, sporsuz olmuyor
Tabi ara verip yemeyince insana bir ağır geliyor öyle şeylerBari çikolatalı yapsayydın yaa
![]()