Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlı aksamlar kızlar ınanın utancımdan yazamadım kac gundur okuyup okuyup cıktım 😢 kılo verenlere masallah dıyorum asya_01 asya_01 tebrık edıyorum senıde. Ben malesef kılo aldım. Gecen hafta 74.9 ıdım bu hafta 75.6 😟 +700 gr.... aksam yedım un tukettım hatalarımı bılıyorum.. Anka Anka kaldıgım yerden devam edebılıyor muyum

Yeni rakip çekilişi

Eklentiler

• 98DD74A4-D001-413B-BB67-29CAA1714486.webp
    98DD74A4-D001-413B-BB67-29CAA1714486.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 22
Hayırlı aksamlar kızlar ınanın utancımdan yazamadım kac gundur okuyup okuyup cıktım 😢 kılo verenlere masallah dıyorum asya_01 asya_01 tebrık edıyorum senıde. Ben malesef kılo aldım. Gecen hafta 74.9 ıdım bu hafta 75.6 😟 +700 gr.... aksam yedım un tukettım hatalarımı bılıyorum.. Anka Anka kaldıgım yerden devam edebılıyor muyum
Edersin canım ama listeye girmen uzadı. Bu hafta girecektin normalde. Hadi bakalım toparlan o zaman haftaya eksiye çevir o artıyı

Valla bende verdiğim kilodan hiç memnun değilim. Kara kara düşünüyorum

Bu hafta ben rakip eşlemesine katılmıyorum. Benim yerime gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen i ekledim 🤗
İşte bu haftaki rakipler. Hadi bakalım kim kazanacak bu hafta :halay:

@cemrenil ~ @mavimli
@suukaa ~ @asliayet
@MorVampirella ~ @gulenyuzumsunsen
@fantastikaaa ~ @Su perisi86
@madamhd ~ @Mavi95
@aslihancngz ~ @asya_01
@Elifcig93 ~ @zeyas
@Cordelia_1605 ~ @Sarayca

Son düzenleme:
Edersin canım ama listeye girmen uzadı. Bu hafta girecektin normalde. Hadi bakalım toparlan o zaman haftaya eksiye çevir o artıyı
Tamam ınsallah buraya yazmak baya ıyı gelıyor. Ya aksam yemegıne kadar super hersey.ekmek yemıyorum yesıl cay ıcıyorum kızartma yemıyorum sekerlı gıda yemıyorum amaaa aksam yemegı oluncaaa ıyıce doyana kadar yıyorum yıne abur cubur yok ama ıyıce doyurunca karnı olmuyor oyle kılo vermek...

Suyuda en az 2 lt ıcıyorum yurumem lazım onda da esım sorun cıkarıyor sabahları bı saat ıkızlere bakmak ıstemıyor oysakı evde. Onu baglayan bısey yok cocuklara kahvaltı yaptıracak sadece. Bırazcık kıskanclık yapıyor galıba

İyi akşamlar arkadaşlar. 6. Olmamıza üzüldüm. Umarım haftaya hepimiz iyi sonuçlar alırız ☺️Takım yine ilk 3 e girer. Ben menümü yazayım.

Kahvaltı (7.30)
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 zeytin

Ara(15.00)
1 dilim pasta
2küçük kandil simidi

Akşam(18.00)
Yarım tabak nohut
1 bardak ayran

Spor: 8bin adım
100 mekik
Su :1,5 litre

Suyuda en az 2 lt ıcıyorum yurumem lazım onda da esım sorun cıkarıyor sabahları bı saat ıkızlere bakmak ıstemıyor oysakı evde. Onu baglayan bısey yok cocuklara kahvaltı yaptıracak sadece. Bırazcık kıskanclık yapıyor galıba
Evde adım atmaya , koşmaya çalışabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Her yere arabayla gidiliyor. Soğuk dışarısı. Küçük çocuk da var. O yüzden en iyisi evde yürüyüş kurtarıyor ☺️

İyi akşamlar Kızlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta modum çok düştü. Çoğu kez burda takılmayı bırakmayı düşündüm. Şükür bırakmadım. 700 gr daha verdim. Böylece 15 günde 3.1 kilo vermiş oldum. Şu an hala modum biraz düşük. İnş güzelce dinlenirsem, kendimi dinlersem her şey çok güzel olacak.
@asliayet evet eşler biraz huysuz oluyor çocuk bakımı konusunda. Şansını birkaç kere dene bakalım. Yarışımız hayırlı olsun. Bol bol kilo verelim

İyi akşamlar Kızlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta modum çok düştü. Çoğu kez burda takılmayı bırakmayı düşündüm. Şükür bırakmadım. 700 gr daha verdim. Böylece 15 günde 3.1 kilo vermiş oldum. Şu an hala modum biraz düşük. İnş güzelce dinlenirsem, kendimi dinlersem her şey çok güzel olacak.
@asliayet evet eşler biraz huysuz oluyor çocuk bakımı konusunda. Şansını birkaç kere dene bakalım. Yarışımız hayırlı olsun. Bol bol kilo verelim
700gr da az bir şey değil canım üzülme modunda düşmesin bol bol yürüyüş yap bana bi tek yürüyüş ıyi geliyor

Back
X