Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyen demişse doğru demiştir. Ama benim açımdan o saatte yenilen herşey yol su elektrik olarak geri döner sanki![]()
Bence guzel menuMenüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ç.ekmeği
5 zeytin
1 KK peynir
Ara 12:00
10 tane çubuk kraker
Öğlen 14:00
1 kase cacık
Ara 16:00
1 avuç badem,fıstık, fındık Karışık kuruyemiş
Akşam 19:30
1 kase kabak çorbası
6 adet tavuk kanat
Domates, salatalık
Ara 21:00
1. 5 mandalina
Gece 22:15
Dere otlu sodalı detoks suyu
Ihlamur ic varsa limonlu iyi gelir. Gecmis olsun.Hiç aç deilim ama hasta gibiyim![]()
Öğle aralari yerine yemek görünce daha cok beğeniyorum ben :)Bugün yediklerim
Sabah 09:00 iki dilim tb ekmeği tost 4 ceri domates kayisi çayı
14:00 bi küçük mandalina
15:00 yeşil çay
17:30 bes kofte iki acı biber 4 çeri domates iki dilim tb ekmeği bi bardak ayran
20:30 bi muz
İyi geceler kızlar
Sabah 10
1 yumurta ile klasik kahvaltı
1 dilim tam tahıl ekmek
Ara13.0
1 elma
1 mandalina
Akşam 17. 30
1 kase işkembe çorbası
1 karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Bugün spora gidemedim kendimi çok halsiz hissediyorum iyi geceler kızlar
Ihlamur yaptım ama içmek içimden gelmedi. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Temizlik yapıcam sen dün yaptın kurtuldun benim evde heryer kalkmış gidiyorGeçmiş olsun canım ıhlamur fln icseydin
Anladım cnm. Önemli olan sağlıkla ve mutlu bir şelilde kilo verebilmek zaten. Herkesin bünyesi birbirinden farklı diyetisyende ona göre belirlemiş listeyi demkki. İnşallah bu seferde en az 16 kilo verirsin cnmYok canım ben daha önce de diyetisyen listesiyle 16 kilo vermiştim. Akşam atıştırmayı da seviyorum o yüzden iyi oluyor. Bana uygun bu listeler![]()
Saol cnm. Dün ıhlamur yaptım ama içmek içimden gelmedi. Bugün biraz daha iyiyim ama.Ihlamur ic varsa limonlu iyi gelir. Gecmis olsun.
Günaydın nasıl yapıyorsunuz kabak detoksunu biraz bahsedebilir misiniz ?Gunaydın arkadaşlar ınsallah ben bugun kabak detoksu yapacagım daha once yapmıstım gayet kolay gecmıstı amac hafıflemek![]()
Tabıı ☺ sabah normal kahvaltı haslanmıs yumurta peynır vs.Günaydın nasıl yapıyorsunuz kabak detoksunu biraz bahsedebilir misiniz ?![]()