Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak da iyi fikirTabıı ☺ sabah normal kahvaltı haslanmıs yumurta peynır vs.
Oglen 2 kabagı rendeleyıp azıcık yagda pısırın uzerıne yogurt ıkı kasık. Ben sarımsaklı yogurdu cok yakıstırıyorum. Aksam da ıkı kabak aynı sekılde. Ara da yapılıyormus meyve ve kuruyemısle ben zaten en fazla 3 ogun yedıgım ıcın ara yapmayacagım. Boyle hıc bozmadan 3 gun yapılıyor 3 kiloya kadar gıdıyormus.ben mısafırlerımede bu kabagı ıkram ederım herkes cok begenır bazıları tadını begenmemıs ama netten
Kabak çorbası içtin mi?Kabak da iyi fikirBen cok severim
![]()
Bu kabak salatasını ben normalde de yaparım zaten üzerine dereotu ile birlikte. Tamam yarından itibaren ben de yapayım Teşekkür ederim. İnşallah 3 er kilo veririzTabıı ☺ sabah normal kahvaltı haslanmıs yumurta peynır vs.
Oglen 2 kabagı rendeleyıp azıcık yagda pısırın uzerıne yogurt ıkı kasık. Ben sarımsaklı yogurdu cok yakıstırıyorum. Aksam da ıkı kabak aynı sekılde. Ara da yapılıyormus meyve ve kuruyemısle ben zaten en fazla 3 ogun yedıgım ıcın ara yapmayacagım. Boyle hıc bozmadan 3 gun yapılıyor 3 kiloya kadar gıdıyormus.ben mısafırlerımede bu kabagı ıkram ederım herkes cok begenır bazıları tadını begenmemıs ama netten
Rakip olduğumuza göre siz de yapın. Bakalım hangimizden daha çok kilo gidecek var mısınız ?Kabak da iyi fikirBen cok severim
![]()
Ben bu hafta salatalik detoksu yapiyorum amaRakip olduğumuza göre siz de yapın. Bakalım hangimizden daha çok kilo gidecek var mısınız ?mavimli
Sen kabak yap. Ben salatalik. Bakalim hangimizden daha cok gidecekRakip olduğumuza göre siz de yapın. Bakalım hangimizden daha çok kilo gidecek var mısınız ?mavimli
Hayır ya ev işini spordan sayma 10 dakika da olsa bişeylet yap lütfenİyi akşamlar kizlar
Menüm
Sabah 10
Omlet
Peynir
Zeytin
2 DL TB ekmeği
Domates
Aksam 4 gibi
Haşlanmış yeşil mercimek
Turp
Su 2 lt
Spor ev işi![]()
Benim diyetisyen de yazdı onu haftaya 3 gün yapacağım ama ben kabak hiç sevmiyorumGunaydın arkadaşlar ınsallah ben bugun kabak detoksu yapacagım daha once yapmıstım gayet kolay gecmıstı amac hafıflemek![]()
Ben seviyorumda 3 gün de sıkar sanırım.Benim diyetisyen de yazdı onu haftaya 3 gün yapacağım ama ben kabak hiç sevmiyorum![]()
Çok yorgunum ama daha sonra ip atlar gibi ziplayimHayır ya ev işini spordan sayma 10 dakika da olsa bişeylet yap lütfen![]()
Tamam anlaştıkSen kabak yap. Ben salatalik. Bakalim hangimizden daha cok gidecek![]()