• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben geldimm kızlar birkaç gündür çok sık aktif olamadım kendimin ve annemin sağlık sorunları sebebiyle ama bugun burdayım vee bugunü akşama sadece yoğurt yiyerek kapatacağım tartı bana selam vermiyor aç yatıcam.. Bir sürü yazı okudum kilomla ilgili çok uzun zamandır (bir buçuk sene) aynı kiloda olduğum için yani hiç ödemim olmadığı ve hızlı gelen kilolar olmadığı için bu gram gram gitme durumunun sebebinin bu olduğuna inanıyorum ya da inanmaya çalışıyorum.
Sabah kahvaltıdan sonra çıktım 11 bin adım attım eve geldim umarım bunlara değer... Önümüzdeki hafta annem ameliyat olacak inşallah o ara bozulmaz düzenim ..Çok uzun oldu ama sizi özledim, nasıl alışıyor insan :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer çabuk toparlar annen :36:

Annemleri kahvaltıya cagirdim hala.yoldalar börek yapmış yarından sonra evlilik yıldönümüm vs vs of ya nasıl olcak bilsem en iyisi ben bugün çok dikkat edip bol bol spora gidemezsem annemler akşama kalırsa akşam ip atlarim ama baya bunaldim . 2 aydır 71.7 deydi zaten nasıl 70.8 den çıkar anlamadım
Kilo değildir cnm o merak etme gider bi kaç güne dikkat et sen

Yok değil. En azından biz başka bir başlıkta yazıyoruz sorun olmuyor. Bende kullanıyorum. Merak ettim. Özeldende yazabilir farketmez asya_01 asya_01
Bi de sen BDV de çok geziyosun kurban olim mapısa düşme :D her ihtamale karşı numaramı yazıyorum sana kaydet nolur nolmaz mesaj atarsın bildirimini 🙈

Tamam o zaman canım sıkıntı olmuyorsa. Ben bi kaç konuda denk geldim moderatör düzenlemiş mesajları ondan dedim.
Biz tüp bebek, gebelik topic lerinde yazıyoruz. Sorun olmadı ama tavsiye etmiyoruz. Sadece bunu kullandık, şu oldu falan şeklinde. Zaten gebelik için kullanılan ilaçlar belki ondan sorun olmamıştır.

Back
X