• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cumartesi Pazar pazartesi benim diyetisyenim de yazdı kabak detoksu çok korkuyorum 🥴
Bazen kavurdum bazen kavurmadan yaptım cacık gibi oldu. Öğlenleri arada tatlı bileyler yesem de yine 62 leri gördüm şükür uzuuun aradan sonra. İçine bol dere otu doğrayıp pul biber atıp güzel oldu ama 3 günden fazla yapılmaz 3. Günün sonunda yarısını tabağın ancak yiyebildim

Bugün yediklerim
Sabah 09:30 peynir 5zeytin 4 ceri domates 2dilim tb ekmeği yeşil çay

12:30 bi muz

16:00 badem fındık

17:20 bi kase kadar et kavurması iki ceri dometes 2dilim tb ekmeği
( ayran corba flnda vardi canım istemedi)

Sonra yeşil çay meyve yersem yazarım

Anka Anka Etiket yapayimda hiç bir yazdığım msj görmüyorsun 😅kaptanim yorumu bırak beğeni bile yok ☹

Bazen kavurdum bazen kavurmadan yaptım cacık gibi oldu. Öğlenleri arada tatlı bileyler yesem de yine 62 leri gördüm şükür uzuuun aradan sonra. İçine bol dere otu doğrayıp pul biber atıp güzel oldu ama 3 günden fazla yapılmaz 3. Günün sonunda yarısını tabağın ancak yiyebildim
Ne güzel canım takıldığım kilolarda senden tarifini isterim desene yarina gümbür gümbür geliyorsun 😍😍

Annemler vardı bugün yeni gittiler yemeğe kalib dedim kalmadılar geç oldu daha yeni yemek yapıyorum salona gidemiycem o yüzden bugün . Ne kdr sınır olsam da ip atliycam evde simdi
Canim bi arastirsan detoks fln yapsan hemen pes etme sen kaç kilolardan bu kiloya gelmissin
Bide kansızliga ve diğer degerlerine hıc baktirdinmi

Bugün yediklerim
Sabah 09:30 peynir 5zeytin 4 ceri domates 2dilim tb ekmeği yeşil çay

12:30 bi muz

16:00 badem fındık

17:20 bi kase kadar et kavurması iki ceri dometes 2dilim tb ekmeği
( ayran corba flnda vardi canım istemedi)

Sonra yeşil çay meyve yersem yazarım

Anka Anka Etiket yapayimda hiç bir yazdığım msj görmüyorsun 😅kaptanim yorumu bırak beğeni bile yok ☹
Her şeyi birbirine karıştırmış vaziyetteyim :confused:
Geçmişe bakmaya iki kere niyetlendim ikisinde de istifra ettim 2 dk güncel mesajlara bakıp çıkıyorum. Uzun süre bakınca midem bulanıyor çok fena oluyorum. Bu hafta kusuruma bakmayın haftaya bol beğeni ve yorumla telafi ederim 🤗
Menü güzel afiyet olsun. 👍🏻

Canim bi arastirsan detoks fln yapsan hemen pes etme sen kaç kilolardan bu kiloya gelmissin
Bide kansızliga ve diğer degerlerine hıc baktirdinmi
Evet yeni baktrdım cnm hepsi normsl hatta insulin şeker vs hepsi hiç bu kdr iyi cikmamisti insulin direndim vardı şimdi en alt seviyede ve hiç yok. Çok moralim bozuldu 2 aydir zaten 71.7 den kurtulamadım geçen hafta 70.8 cıktı yine 71,7 yi görünce cildirdim

Bende surundum uykusuzluktan ama gündüz uyuyamiyorum. Ne güzel uyumussun
Har sabah 7 kalkıyorum geri uyuyamiyorum canım evi topla kahvaltı zaman geçiyor

Kızım geçen hafta antibiyotik igne vurundu salı gunune kadar iyiydi dün sabah gribi öksürüğü başladı yine çıldırmamak elde değil

Bu yüzden gecede sürekli uyanıyor çok uykusuz kalıyorum anaokulundan almayı bile düşündüm

Kızkardeşim anaokulu öğretmeni ilk sene olur böyle ama bizim kizce daha sık oluyor dedi bağışıklık güçlendirici surupada basladik

Bak ben hafta sonu kabak detoksu yapacağım. Cumartesi evlilik yıl dönümündü galiba. Pzar Pazartesi salı yap sen de ikisini beraber yaparız B Baharyagmuru35
Kabak hiç sevmiyorum ama pazartesi salı çarşamba ayran detoksu olabilir sadece akşam öğünü olarak ? Ayşe tuğba sengel in detoksu

Her şeyi birbirine karıştırmış vaziyetteyim :confused:
Geçmişe bakmaya iki kere niyetlendim ikisinde de istifra ettim 2 dk güncel mesajlara bakıp çıkıyorum. Uzun süre bakınca midem bulanıyor çok fena oluyorum. Bu hafta kusuruma bakmayın haftaya bol beğeni ve yorumla telafi ederim 🤗
Menü güzel afiyet olsun. 👍🏻
Tekrar geçmiş olsun anka ❤

Kahvaltı 10:30
1 haş yumurta
3 yk menemen
7 zeytin
1 ceviz
2 lokma beyaz ekmek

13:30 1 mandalina

Akşam 16:30
5 tane köfte
1 sb yoğurt +1 kavrulmuş kabak