- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Sabah erken çıktım sabahki şişlikde vardı uzerimde
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 81.5
Bi saat bekleseydim belki 81 olurdu
Anka
harika canım tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah erken çıktım sabahki şişlikde vardı uzerimde
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 81.5
Bi saat bekleseydim belki 81 olurdu
Anka
Gecen hafta : 85.4
Bu hafta: 85.1
Aradaki fark : -300
Yüzde: 0.35
Kızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaaŞimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
![]()
Zahmet olacak amaBildirim yapsam mı ki![]()
Bilfdiğim kadarıyla aldırabiliyo. Ama emin değilimKızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaaŞimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
![]()
Ben vermeye yardımcı diye biliyorum ama belli de olmaz canımKızlar balık yağı kilo aldırır mı yaaaaaŞimdi aklıma geldi 2 haftadır balık yağı kullanıyorum ben
![]()
Geçmiş olsun cnm. Reklamlarda çıkan apitera diye bişey vardı. iş yerindeki bi arkadaşım kızına kullanıyo. Bi araştır istersenBağışıklık güçlendirici hepsinin icinde bulunduğu bitkisel şurup kullaniyor bi haftadir bütün vitaminler var içinde
Muthis gitmiş tebrikler valla ben 500 gram artidayim zaten ben artık öyle kilolar veremiyorum sana yetişmem imkanszmis böyle devam cnmKilo bildirimi
Geçen hafta = 85,4
Güncel = 84
Fark = 1,4
Yüzde = 1,64
Salı günü -1,2 ydim. Bu hafta 83leri görmeyi umuyordum ama olmadı inşallah haftaya direk 82lere inerim
Eki Görüntüle 2554630
Muthis gitmiş tebrikler valla ben 500 gram artidayim zaten ben artık öyle kilolar veremiyorum sana yetişmem imkanszmis böyle devam cnm
Arada mi ben 2 aydır böyleyim malesefMoral herşeyin başı canım. Moral bozmak yok her zaman olumlu düşüneceğiz. Arada olur böyle![]()
İnşallah fayda ederBağışıklık güçlendirici hepsinin icinde bulunduğu bitkisel şurup kullaniyor bi haftadir bütün vitaminler var içinde
Kolay gelsin
:/Bilfdiğim kadarıyla aldırabiliyo. Ama emin değilim
Umarım öyledir.Ben vermeye yardımcı diye biliyorum ama belli de olmaz canım
Maaşallah diyelimKilo bildirimi
Geçen hafta = 85,4
Güncel = 84
Fark = 1,4
Yüzde = 1,64
Salı günü -1,2 ydim. Bu hafta 83leri görmeyi umuyordum ama olmadı inşallah haftaya direk 82lere inerim
Eki Görüntüle 2554630
Tebrikler canım çok güzelKilo bildirimi
Geçen hafta = 85,4
Güncel = 84
Fark = 1,4
Yüzde = 1,64
Eki Görüntüle 2554630