- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel menü ben beğendim afiyet olsun canımBugün yediklerim
Sabah 09:30 da hastanede bi simit
13:00 bir muz bir mandalina
16:00 10 cig fındık
18;00 5 Köfte yağsız tuzsuz salata bi tabak mercimek çorbası iki dilim tb ekmeği
Eki Görüntüle 2554836 B
Allah kolaylık versin canımMakinaya çamaşır attim yikaniyor asilacak
Eşim berbere gitti yarın akşam düğün var gideceğiz
Pazar akşamı nişan var yoğun bir haftasonu beni bekliyor
Ah o evcilik yokmuKizimda gelmiş başımda canım sıkılıyor kalk evcilik oynayalim diyor kolumu kaldıracak halim yok![]()
Bugün çok yoğun geçti hastane dönüşü babama uğradım babam emekli annem çalışıyor kahvaltı yapmıştı gittigimde bulaşıklarini yıkadım
Evi supurdum çıktım
Gelinimize gectim orda bebeği yıkadık beraber üzerini annesi giydirirken bende kuvetini bosalttim havlusunu filesini astim onu sevdim kokladim
Eve geldim kızımı doyurdum eltime bırakıp pazara gittim geldim sonrası uykusu akşam yemeği ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan
Canım neden bu kadar stres yaptın. Zaten çok güzel kilo vermişsin. Son kilolar daha zor gider. Vücut ta yağ oranı azalıyor o yuzden. Biraz rahat olBen artık travma yaşıyorum spordan geldim gittim fırına 2 ekler 2 hindistan cevizi dolgulu kurabiye aldim hepsini yedim . Çok sinirliyim isyanlardayim biktim usandım kilo verememekten bıraktım . Biraz bırakıcam pazartesiye kdr yiyip icicem
Aksam uzun ya ondan dıye dusunmustum ama cocukları kocaya bırakmak super fıkırmısAnaa akşam niye yapıyor bu kadın günü![]()
Gercekten ıkı cıg kofte yeyıp bıraktın mı helal olsun ben hıc dayanamıyorum kofteye ya bak agzım sulandıKahvaltı 10:30
1 yumurta 5 halka sucuk
11 siyah yeşil zeytin
3 parça patates kızartması
1 çay kaşığı nar reçeli
1 dilim ekmek
Ara 15:00 2 tane çiğ köfte marul
Akşam 17:00
1 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
10 yk patlıcan yemeği
2 sb ayran
El ayası kadar yufka
2 lt su
Kabak detoksunu bende yapacagım ama tartıya uc gun kalası.Bu gün listeme uymadım.
Aslında ben her gün menü yazayım diyorum giriyorum alıntılar, özel mesajlar menüler derken unutup çıkıyorum![]()
Bu gün sabah normal yumurta peynir ekmek domates yedim
Sonra moralim bozuldu. Yemek yemedim 3 gibi 2 dilim ekmek arası peynir yedim başka bişey yemedim. Akşam belki salata yerim belki yemem bakalım. Yarından itibaren 3 gün detoks yapacağım. Kabağı beğenmezsen karnabahar veya brokoli beğendiğin bi sebzeyle yap dedi![]()
Okurken yoruldum valla masallahBugün çok yoğun geçti hastane dönüşü babama uğradım babam emekli annem çalışıyor kahvaltı yapmıştı gittigimde bulaşıklarini yıkadım
Evi supurdum çıktım
Gelinimize gectim orda bebeği yıkadık beraber üzerini annesi giydirirken bende kuvetini bosalttim havlusunu filesini astim onu sevdim kokladim
Eve geldim kızımı doyurdum eltime bırakıp pazara gittim geldim sonrası uykusu akşam yemeği ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan
Yaa cok haklısın. Kıloluyken dunyaları yerım yavas alırım kılo. Ama dıyetteyken ufak kacamaklarla hemen artı gorunur nasıl oluyosaBen artık travma yaşıyorum spordan geldim gittim fırına 2 ekler 2 hindistan cevizi dolgulu kurabiye aldim hepsini yedim . Çok sinirliyim isyanlardayim biktim usandım kilo verememekten bıraktım . Biraz bırakıcam pazartesiye kdr yiyip icicem
Yıne bu moral bozukluguna az yemıssın. Neyse uzulduk bıttı sımdı toparlan. Bırazda kafana cook takıyosun bence ondan az sal kendını ya kılo hayatının merkezı olmasın.5 dk bisiklet
15 dk eliptik bisiklet
15 dk ağırlık ( bacak )
30 dk tempolu yürüyüş 6.5 hızıyla
30 dk normsl yürüyüş
Menü
Kahvaltı
1 simit
2 kk peynir
2 ceri domates
Oglen
Yok
Ara
1 bardak yarım yagli süt
1 muz
Akşam
1 tabak nohut
5 yk pilav
4 yk cacık
1 bardak ayran
Ara
Tepem atti 500 gr almama aldim ve yedim sırf sinirden yedim
2 ekler minik
2 ici hindistan cevizi dolgulu kurabiye
1 bardak çay
Cok gecmis olsun canimAnka kilom 86 beni izine ayırabilirmisin. Ameliyat olucam safra kesesi...
Geçmiş olsunKizlaar faranjit olmusum alerjik rinit olmuşum is yerinde tansiyonum düştü eve gelince yattim. Tum geçmişi anca okudumgulenyuzumsunsen harika kilo vermissin tebrikler :)
Ben yine yarim saat wc de oturdum gelen giden yoksanirim ilac alcam yarin aksama. Bu duzene bi soj vermeli
Herkes çok tanıyosun diyo bu ara psikolojim bozuk sivilceler kilo filan toplamam lazımAksam uzun ya ondan dıye dusunmustum ama cocukları kocaya bırakmak super fıkırmıs
Gercekten ıkı cıg kofte yeyıp bıraktın mı helal olsun ben hıc dayanamıyorum kofteye ya bak agzım sulandı
Kabak detoksunu bende yapacagım ama tartıya uc gun kalası.anka aksam bence yenır ya ben oyle ortamlara bayılıyorum
Okurken yoruldum valla masallah
Yaa cok haklısın. Kıloluyken dunyaları yerım yavas alırım kılo. Ama dıyetteyken ufak kacamaklarla hemen artı gorunur nasıl oluyosa
Yıne bu moral bozukluguna az yemıssın. Neyse uzulduk bıttı sımdı toparlan. Bırazda kafana cook takıyosun bence ondan az sal kendını ya kılo hayatının merkezı olmasın.
Acil sifalar dilerim canim.Anka kilom 86 beni izine ayırabilirmisin. Ameliyat olucam safra kesesi...
Tesekkur ederimmGeçmiş olsun
Kaptan seni izne ayirmak istemiş bence en iyisini yapmis. Ben şöyle düşünüyorum senle ilgili kafana cok takip her seyi kendine yasak diye dusunuyorsun deli gibi spor yapsan da olmuyo bence psikolojik.Herkes çok tanıyosun diyo bu ara psikolojim bozuk sivilceler kilo filan toplamam lazım
Sabah her zamanki gibi tartıl canım tartı farkını eklerizKizlar su anda inanilmaz mutsuzum. Esim eve yeni baskül almis süper hassas. Herseyi tartiyor yag orani falan. Eskisi ile arada cok kilo farkim var.Anka ne yapayim onerirsin?
Sabah her zamanki gibi tartıl canım tartı farkını eklerizKizlar su anda inanilmaz mutsuzum. Esim eve yeni baskül almis süper hassas. Herseyi tartiyor yag orani falan. Eskisi ile arada cok kilo farkim var.Anka ne yapayim onerirsin?
Allah kolaylık versin canımKizimda gelmiş başımda canım sıkılıyor kalk evcilik oynayalim diyor kolumu kaldıracak halim yok![]()